На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 179 237
  • 3 798
  •   1
Отговори
# 3 795
Здравейте. Най-вероятно вече е коментирано, но понеже съм леко притисната от времето, нямам възможност да ви изчета. Изтича ми края на месеца договора с Виваком. Ползвам пакетно трите услуги-интернет (fiver 100), телевизия на еон (full) и мибилен номер (unlimited 100). Общо плащам 42 евро. Дълги години съм на Виваком и се чудя дали другите оператори предлагат по-добри услуги и цени. Бихте ли ме насочили, моля.
Ние сега сме с тази такса с спортните канали , но първата година беше доста евтино, промоционално. До скоро телефона ми беше на друг оператор и като ми свърши договора на телевизията прекратявах договора, след това мъжа ми подписва за да имаме пак промоционална година.Сега ще видим като си прехвърлих и мобилния. Но та наши познати преди една или две години им дадоха средната цена, която са плащали за двете години. Попитайте във виваком

# 3 796
Комбинирана е услугата. Ще отида да видим какво ще ми предложат и ще видя и този видео магазин какво ще ми предложат и от А1. Как е телевизията на А1? Понеже на Виваком, еон ми е на приложение на смарт телевизора, на А1така ли е

# 3 797
  • Fairbanks, Alaska
На А1 свързваш приемника към телевизора и гледаш.

# 3 798
а1 имат също смарт приложение. подобно е.  субективно може би на еон тв е една идея по-добро качеството; интернета на а1 пък при мен е по-стабилен и по-малки закъснения

Общи условия

Активация на акаунт