На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 179 733
  • 3 815
  •   1
Отговори
# 3 795
Здравейте. Най-вероятно вече е коментирано, но понеже съм леко притисната от времето, нямам възможност да ви изчета. Изтича ми края на месеца договора с Виваком. Ползвам пакетно трите услуги-интернет (fiver 100), телевизия на еон (full) и мибилен номер (unlimited 100). Общо плащам 42 евро. Дълги години съм на Виваком и се чудя дали другите оператори предлагат по-добри услуги и цени. Бихте ли ме насочили, моля.
Ние сега сме с тази такса с спортните канали , но първата година беше доста евтино, промоционално. До скоро телефона ми беше на друг оператор и като ми свърши договора на телевизията прекратявах договора, след това мъжа ми подписва за да имаме пак промоционална година.Сега ще видим като си прехвърлих и мобилния. Но та наши познати преди една или две години им дадоха средната цена, която са плащали за двете години. Попитайте във виваком

# 3 796
Комбинирана е услугата. Ще отида да видим какво ще ми предложат и ще видя и този видео магазин какво ще ми предложат и от А1. Как е телевизията на А1? Понеже на Виваком, еон ми е на приложение на смарт телевизора, на А1така ли е

# 3 797
  • Fairbanks, Alaska
На А1 свързваш приемника към телевизора и гледаш.

# 3 798
а1 имат също смарт приложение. подобно е.  субективно може би на еон тв е една идея по-добро качеството; интернета на а1 пък при мен е по-стабилен и по-малки закъснения

# 3 799
Аз с андроид бокс на А1 имах всекидневни прекъсвания и рестартирания. Препоръчвам да не вързвате телефонния си номер с тв или интернет пакет. Прехвърляне от друг оператор на ваучер на А1 е най-добрия вариант за хора, които не ползват всекидневно тикток или други соц. Мрежи

# 3 800
  • столицата
Здравейте,
оглеждам се за подходящ план за мобилен телефон /старият договор с А1 при преференциални условия изтече/.
Става въпрос за пенсионер с ТЕЛК, който основно си ползва нета на телефона, защото повечето време си стои вкъщи. Т.е. необходим е неограничен нет на прилична скорост и някакви разумни разговори в страната.
От А1, естествено, дават по-висока оферта за досегашната услуга, нищо че човекът им е клиент от десетилетия.
Йетел предложиха нещо малко по-атрактивно, но за 50 или 100 mb скорост, което не знам дали е достатъчно.
Нямам преки наблюдения върху качеството на услугите им.
Доволни ли сте от Йетел и техния мобилен интернет? Ще се ползва в София или друг  областен град, така че не следва да има проблеми, свързани с отдалеченост на антена или релеф.

# 3 801
Ако става дума за клиент пенсионер, който повечето време е вкъщи, то дори и скорост от 50 Mbps вероятно ще е достатъчна.   По-висока скорост е необходима ако ще се ползва за стрийминг видео с относително висока резолюция (напр. над 1080 пиксела), за игри, или друго по-специално изискване.

За клиенти с ТЕЛК, от Йеттел предлагат отстъпка от 20% спрямо редовните си цени. Има обаче и такса: "Месечната такса за интернет устройството е 1,49 евро"
https://www.yettel.bg/bg/tv-internet/internet-za-doma/planove

Интернет за Дома 5G абонаменти планове за срок от 24 месеца при сключване на
нов договор

https://www.yettel.bg/sites/default/files/2026-05/5G%20FWA%2012%2024m_new.pdf

# 3 802
ЙЕТЕЛ, но тези няма да му свършат работа - нета е ограничен
План за хора със слухови увреждания
150 мин.
5000 MB

6.13 € / 11.99 лв.

План за хора със зрителни увреждания
2000 мин.
2000 MB

6.13 € / 11.99 лв.

Тези планове засега нямат индексация. сходни са и в трите оператора( а1 мисля даваше 6000мб).
вариант пренос, ако е изтекъл договора и да ползвате отстъпка

# 3 803
  • Буркина Фасо
Здравейте,
оглеждам се за подходящ план за мобилен телефон /старият договор с А1 при преференциални условия изтече/.
Става въпрос за пенсионер с ТЕЛК, който основно си ползва нета на телефона, защото повечето време си стои вкъщи. Т.е. необходим е неограничен нет на прилична скорост и някакви разумни разговори в страната.
От А1, естествено, дават по-висока оферта за досегашната услуга, нищо че човекът им е клиент от десетилетия.
Йетел предложиха нещо малко по-атрактивно, но за 50 или 100 mb скорост, което не знам дали е достатъчно.
Нямам преки наблюдения върху качеството на услугите им.
Доволни ли сте от Йетел и техния мобилен интернет? Ще се ползва в София или друг  областен град, така че не следва да има проблеми, свързани с отдалеченост на антена или релеф.
щом ще се ползва предимно от дома по-добре провери при кой оператор сигнала е най-силен и постоянен. след това се ориентирай към някой.

# 3 804
Да подпише план с ТЕЛК за 12 лв.
Доммашен нет към местен доставчик няма ли?
Да си види фактурите и извлеченията до сега - колко мин и мв изразходва месечно.
2000 мин.са предостатъчто.

# 3 805
a1 предлагат домашен нет 150 мегабита за 4 или 5 евро скрита оферта. поискайте и ще ви я дадат - има я и този месец по магазините

# 3 806
  • столицата
Днес бях в офис на А1 и онзи ден също. Нищо  атрактивно не предложиха. Ще ги сменяме.

# 3 807
То пък другите сякаш са стока.
Видео магазина на а1 пробван ли е?

# 3 808
  • столицата
Не, но той има моето работно време, а аз не мога от служебния компютър.

# 3 809
Не разбрах?
Аз по грешка се бяхсвързала от телефон с видео магазина...какъв е проблема точно?
След 18ч се свързах....в моловете не работят ли до късно...

Общи условия

Активация на акаунт