На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 181 054
  • 3 826
  •   2
Отговори
# 3 810
  • столицата
Ще пробвам довечера от вкъщи. Благодаря!

# 3 811
Каква е тази скрита оферта домашен интернет, който беше 18 лв да е 5 евро сега

# 3 812
Ще пробвам довечера от вкъщи. Благодаря!

До 20ч са.
https://www.a1.bg/video-magazin

# 3 813
# 3 814
Не пише дали е за нови или стари абонати

# 3 815
само за нов договор т.е. за нов абонат. ако имате нет и изтича договора на ваше име закривате и пускате нов договор на промото на името на съпруг/а, майка, баща...

# 3 816
  • София
само за нов договор т.е. за нов абонат. ако имате нет и изтича договора на ваше име закривате и пускате нов договор на промото на името на съпруг/а, майка, баща...

Не винаги става.
Вчера минах през 2 офиса на А1 да попитам какво предлагат за нов абонат.
Обясниха, че ако до сега на адреса се е ползвал техен пакет няма изгодна цена за нов абонат.
Нищо, че става дума за наематели - единия напуска, идват други.

# 3 817
Докато позволяваме монополи мафиоти да ни прибират парите ще е така!!! От всякъде ограничения.... Не може това, не може онова, въпреки, че плащаш 20 % от минималната заплата за мобилни услуги. Така ги измислят нещата, че да не можеш да избягаш, а само да работиш за тях и да плащаш. Дори и да направят социален пакет за бедни хора, пак ще го направят с лошо качество, постоянно ще прекъсва, а ще увеличат срока на договора. Остава само да забранят смяната на оператора до живот и ако родителите ти са ползвали определен оператор да нямаш право на друг. Това е бъдещето в съвременното робство под заблудата свобода на пътуване и демокрация...

# 3 818
  • Буркина Фасо
може да не използваш услугите им .

# 3 819
За съжаление пещерите не са удобни, иначе с удоволствие Grinning

# 3 820
Здраввйте,

Дойде и моето време да подновя договор за мобилни услуги за два номера. И двата са към А1 - план Smart Unlimited Special за 12.20 евро на месец. Неограничени минути, неограничен интернет , скорост 50. Получавам и по 1 евро отстъпка при онлайн плащане. Беше ми много добре. Започнаха да ми се обаждат с оферти оператори от А1 и естествено искат увеличение на таксата и да увеличат скоростта на интернета. Казвам им, че тази ми стига. Само една операторка предложи да запазим условията първата година, а втората да увеличим, но вече не помня с колко. Отказах, защото беше поне 2-3 месеца преди изтичането на договора. Направих запитване и в Теленор , уви , дават по- висока цена. Последната ми оферта от А1 беше , да увеличат скоростта на интернета на 70 и да увеличат таксата първата година да 12.90, а втората на 13.90 пак с отстъпката от 1 евро. Разбрахме се да се чуем след два- три дни, но не съм чула като са звъняли и ме насочват към онлайн магазин. Въпроса е длъжна ли съм да приемам по- висока такса или имам право да настоявам това да не се случва? От онлайн магазина ще знаят ли каква оферта са ми предложили последния път или пак трябва да се пазаря и работят ли събота и неделя?

# 3 821
...
Въпроса е длъжна ли съм да приемам по- висока такса или имам право да настоявам това да не се случва? От онлайн магазина ще знаят ли каква оферта са ми предложили последния път или пак трябва да се пазаря и работят ли събота и неделя?
Разбира се, че не си длъжна, но и те не са длъжни да ти предложат същата цена или дори по-ниска.
Не знаят какво са ти предложили, но са ти предложили стандартното за твоя план. Поискай анекс, тоест да запазиш сегашните условия. Може пък да стане.

Работно време на видео магазина- всеки делничен ден oт 09:00 до 20:00 часа, събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа.

# 3 822
  • Sofia
А бе, не знам дали си длъжна. Но аз от години им вдигам скандали, че техните оферти винаги са по-скъпи от актуалния ми план, никога по-евтини или поне на същата цена. И като поискам да ми запазят сегашния план, ми казват, че вече не се предлага.
Прекратих си домашния интернет при тях поради тази причина. Отидох при Виваком и съм доволна, не бих се върнала при А1. Замислям се и за мобилните услуги. Ще видя докога ще ми издържат нервите.

# 3 823
А бе, не знам дали си длъжна. Но аз от години им вдигам скандали, че техните оферти винаги са по-скъпи от актуалния ми план, никога по-евтини или поне на същата цена. И като поискам да ми запазят сегашния план, ми казват, че вече не се предлага.
Прекратих си домашния интернет при тях поради тази причина. Отидох при Виваком и съм доволна, не бих се върнала при А1. Замислям се и за мобилните услуги. Ще видя докога ще ми издържат нервите.
Ще трябва после и от Vivacom да се махнеш, поради същите причини.

И от какво точно си доволна от Vivacom? Колко плащаш, какво получаваш и кога подписа?

A1 и Yettel предлагат най-добрите оферти. Само те се конкурират помежду си с оферти за нови клиенти. Vivacom са в летаргия и нищо добро не предлагат. Когато те предлагаха за 20лв. 50Mbps, Vivacom за същите пари 2Mbps... Close

# 3 824
Аз пусках сигнал към КЗП по този въпрос, но защото смених оператора преди да изчакам тяхна реакция, не разбрах какво биха били направили по въпроса. Само ми върнаха съобщение, че били направили проверка и излязло, че съм сменила оператора и до там. Може би ако и вие подадете сигнал и колкото повече хора пуснат такъв сигнал, ще почнат да предлагат и добри оферти за лоялните клиенти. Ако ли не ще сменяме операторите и държавите, докато ни писне

Общи условия

Активация на акаунт