Мерием/ Meryem с Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan и др. Тема 2

• 47 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!
Благодаря за съчувствието и пожеланията!Знаете ли, много добре ми подействаха?!Колко му трябва на човек,една хубава дума,особено от любими хора?!Със сигурност, ще се оправя,защото пия прополисова тинктура.В този ред на мисли искам да помогна и да хвърля светлина в/у изключителните действия на прополиса.Дори няма да го слагам в спойлер,защото искам всички да знаят и се лекуват с него.Прополисът е мощен антибиотик със широк спектър на действие,без странични ефекти,който освен ,че лекува , то и укрепва имунната система.Просто прополисът е панацея!Ето статията:

https://hranene.framar.bg/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D … D0%BB%D0%B8%D1%81

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 12:11 от Varynia

# 556
Забравих да пиша,че съм възхитена от фотосесията и на Айча.Вай бе,направо е бижу.И как само  десенът на блузата е умело подбран , много добре се котира със цвета на косата и.

# 557
Добро утро Coffee Hug

Вариния, благодаря за споделеното и за разяснението Blush  Hug

# 558
Ради, прекрасна Айча Heart Eyes На мен през телефона ми е много трудно да пускам снимки и много се радвам, когато някой го направи Hug
Вариния Hug мама прибягва до прополиса и наистина е едно чудо на природата.
Иле Hug във вк в групата на Ашкъм са написали описание на 19 еп. Нещо като озетите, които се пускат. Не зная от къде е и дали не е тяхна интерпретация на фраговете. Там пише, че Саваш е арестуван за влизането в дома на Октай и после е отмъщението.
Единственото, за което съм сигурна е, че Саваш няма да е дълго зад решетките.
Този път обаче, след като скочи и посегна, но не удари баща си, когато той обиди Мерием в двора на Гючлю, няма да има помощ от тате. Бурджу и Гючлю ще го измъкват. Освен, ако не се измъкне сам като събори решетките Satisfied

Хубав ден от мен Hug

# 559
Кики, как ме разсмя с тия решетки Grinning Дето викаш и той само може да се измъкне Grinning
А иначе сигурно е така както са писали...
Първо в ареста, след това отмъщението...
Юрдал сигурно ще му помогне, не вярвам да го остави там... Защото иначе на Гючлю и Бурджу ще им е доста трудно да го измъкнат, освен ако Мерием не се намеси пак...

# 560

ОооХаа! Тук става интересно...
Айча вчера пусна снимка от подобна местност, Днес и Кенан е там, а снимката е пусната от Серенай с надпис "И принцесата се съедини с дома си, природата".
Да не би Октай да е завлякъл Мерием в бараката и да ги изнамират там. Той и Ертан го имаше на някоя снимка, дето ги имаше Октай и Саваш...

Иле, като го гледам Саваш там, направо го пиша"бегАл" Satisfied
Тя Мерием вече и да се намеси относно Октай, файда йок.
Гючлю и Бурджу са точните, начело с КеспИрчето.
Юрдал той сега ще тича след Берк. Гледам актьора пуска снимки от сета и ще е все край него.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 15:02 от KikaDer

# 561
Кики,няма да се изненадам Октай да отвлече Мерием... Той е толкова обсебен от нея... Но и ако го направи, ще му засегне кариерата... А той това няма да го позволи, защото от нея идва голямата му власт... Или ще сбърка и ще го хванат...
Но също откривам и смисъл в снимката, изгледах все едно държи човека зад себе насила иго кара натам... И надписа...
Или Саваш да е отвлякъл Октай... Отново... Да изчакаме да пуснат още снимки...

# 562
Снимката е закачка на Серенай, Иле. Ръката, която държи е нейната.
Много обича природата и затова пише, че едва ли не се чувства като у дома си там. После е пуснала и кратко клипче в сторито си на инста с макиажката, която едва ли не я влачи да и оправя макиажа. Забавляват се по време на сетовете Heart Eyes

Мен друго ме озадачи лекинко... Да не би да занулят Дерин към 20-21ва серия. Имаше снимка на един от сетовите работници и той й пожелава много успехи Thinking

# 563
Кики, не ми се вярвам да я занулят, тя е един от главните образи в сериала... Но знам, да вземат да върнат Севинч (само,че друга актриса)... Но не ми се вярва, макар,че всичко може да се очаква...

# 564
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много хубава Айча! Благодаря ви, момичета за снимките! Hug
И аз боледувах през изтеклата седмица, но ви наглеждах. Но не съм гледала още последната серия, оставих си я за утре.
Много са ми интересни вашите догадки и разсъждения.
Радвам се, че сериалът си е покачил рейтинга.
Питам се обаче, след като се разкрива каква гад е Октай и какво е извършил, как би продължил сериалът? Кого ще преследваме? Т.е. страхувам се да не би да приключат сериала.

Айча съм я гледала в една комедия: Алтънсойлар. Но нямаше рейтинг и бързо-бързо я приключиха, а на ме ми беше много забавна. Играеха заедно с Арас Айдън, който е голям симпатяга. А Фуркан си ми е стар любимец, харесвам го.
И двете двойки много в ми харесват - Саваш/Мерием и Гючлю/Бурджу. Съжалявам, че сценаристите приключиха така с Гюлюмсер, много харесвам актрисата, много сладка жена е и внасяше мекота и топлота в сериала.

# 565
Добро утро Coffee
Светълчо Hug
Аз съм сигурна, че дори и да се разбере истината за Октай, ще има още много какво д ни покажат. То сега ще се разбере истината, но тепърва ще трябва да се доказва. Трябва да ни покажат и всички тия линии в сюжета, които на вързаха покрай другите образи, а покрай тях ще излезе и нещо друго. Има много хляб в сериала и вече някоко човека от екипа потвърдиха, че снимат с пълна пара. Уур/ Юрдал дори беше отговорил на фен, че това са измислици на завистници.

М/у другото снощи прочетох, че нашето сериалче първо е било договорено за излъчване с ФохТВ. Заснели 4 епизода с режисьор Мустафа Доган и директорката по драмите в канала поискала от продуцента Ерол Авджъ да ги изгледа. Казала му, че изобщо не е впечатлена, а и можело ли така сериал да се казва Мерием. Продуцента избеснял и естествено сменил телевизията с КаналД, които пък много го харесали. Сериалът е с много добър рейтинг и всички са много доволни. Същата тази пача сега снимала сериал под названието "Името й е Мерием" и се е наложило да подаде оставка и да освободи директорското място!

Иле, то момчето сигурно й се радва, пък аз веднага искам да я занулят Grinning
Струва ми се, че Бурджу бързо ще я върнат на работа.
Но пък Саваш, както признава чувствата си на Мерием, така и го виждам, как си тръгва без да я погледне от сцената на високото... После ще се осъзнае, не без чужда намеса, но все пак.
Искам още къз къза/по момичешки разговори м/ у Мерием, Бурджу и Селма. Много ми харесаха в 18та как се подкрепяха трите. Стана ми тъжно, когато Бурджу й каза, че тя си има своите грешки, а Бурджу своите рани.

Днес поне снимчици да ни пуснат, ако не направят като миналата седмица да ни треснат с некой интересен фраг.

# 566
Добро утро Hug
Кики Hug Севетълчо Hug

Кики, не мисля, че днес ще ни пуснат още един фраг... Ще чакаме снимки и резюме, следобед... Казвам следобед, защото по често тогава ги пускат, а миналата седмица беше единствената с 3 фрага и вторник резюме... поне аз не с е сещам преди да е имало 3 фрага в нашият сериал...
Кики, благодаря за интересната информация за сеиалчето ни Hug

Кики, сигурно така ще стане, той ще тръгне без да се обърне към Мерием... Но после бързо ще му мине... Grinning
Ще трябва да се борят срещу Октай и като знае, че Октай е обсебен от Мерием, бързо ще дотича при нея Grinning или ако разбере, че Октай е бил там Blush
 Много ми е интересно, каква е целта на Берк,какво иска да постигне, да Октай му бил 2 списъка, но Мерием с какво ще му помогне... Ако Октай направи нещо,което не му хареса, да направи нещо на човека, който ''обича'' Октай  (Мерием)....  Може би ще се опита така да държи Октай в ръцете си, като го заплашва с Мерием... А й ако Юрдал научи... Да има кой да го спаси... Grinning

# 567
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Кика, как ме разсмя с "пачата". Joy
Благодаря ти, имах нужда да се посмея. Hug
След малко я почвам серията, за десерт.

# 568
Едно ново клипче с Айча и Фуркан извън кадър...
https://www.instagram.com/p/BcRm845nwjj/

И нова снимка от предстоящия епизод
https://www.instagram.com/p/BcRtWkZHKrj/

А след тази снимка отново си мисля, че Саваш ще натупа Октай два пъти в една серия...  Или само след ареста... Но повече клоня към два пъти... Grinning

# 569
Светълчо Kissing Heart понякога ми идват едни такива на ум и не моа ги запра Relaxed

Иле, благодаря Heart Eyes
Той Саваш много ще го бие в сряда, но това клипче е от днес, а те снимат 20та серия тия дни.
Ще го поразмята като котка от плет, ще постои в ареста, ще научи истината от Мерием, ще й се поразсърди, после Октай гъджъка/гадината ще я замъкне из горите тилилейски и той ще иде пак да го бие Grinning Хади бакалъм, да идва вече сряда, че да видим, дано ме изненадат отново, както със сватбата.
Като споменах сватбата, много се надявам това да не е сцена от финала, а просто да ни успокояват, че двамата ще се вземат. Нищо, че показаха пищова... Тя кахраманката Бурджу е подготвена в жартиера.

Общи условия

Активация на акаунт