Мерием/ Meryem с Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan и др. Тема 2

• 47 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Едно ново клипче с Айча и Фуркан извън кадър...
https://www.instagram.com/p/BcRm845nwjj/

И нова снимка от предстоящия епизод
https://www.instagram.com/p/BcRtWkZHKrj/

А след тази снимка отново си мисля, че Саваш ще натупа Октай два пъти в една серия...  Или само след ареста... Но повече клоня към два пъти... Grinning

И три пъти да са, няма да е погрешно. fight

# 571
Хихихихииии, колкото повече, толкова по-добре Satisfied

Саваш на снимката е с палтото, във фрага е без него Yum

Като гледам Фуки, как сладко папка и се сетих, как бъзикат често Кенан, че много ядял. Серенай го бъзикаше, че каквото видел изяждал и де легнел заспивал. Гюлден/Селма и тя. Беше пуснала стори веднъж и се жалваше, че й изял там нещо, че света изял, пък той се кефи до нея, примлясква и й вика, че било вкусно, как нямало да го изяде Grinning

# 572
Привет,
Кики Hug Светълчо Hug
Още нямаме снимки или резюме Confused

# 573
 wavey Пак нахлувам в темата, този път с една новина и едни сладури

Цитат
Скоро сериал "Мерьем" начнёт трансляцию в Украине, Грузии, Ираке и Румынии

Изт. ►►Türk Dizileri- Большой Клуб турецких сериалов

# 574
Иле, няма Sleeping Утре сигурно.

Ради Hug И Иран също Wink Прекрасни са Revolving Hearts

# 575
Добро утро Coffee Hug

Днес вече ще чакаме снимки, резюме... Надявам се Grinning
По-бързо да идва утре, че нямам търпение за епизода...

# 576
Снимки от предстоящия епизод  Blush
https://www.instagram.com/p/BcT8zLnF6XT/

# 577
  • Дубай
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за всичко което сте постнали  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Аз също мисля ,че Саваш два пъти ще натупа Октай.Колкото повече толкова по-добре Mr. Green
Кике  Hug четох го и аз това за фокса, яко са се прецакали  ooooh!Пък това за директоркака и нейното дизи, писаха, че щяло да се казва името и е Зехра не знам може и да бъркам, обаче знам че името не беше Мерием, а нещо със З PeaceКакто и да е

Радвам се ,че дизито ни набира популярност и извън Турция,заслужават го, целия екип полага много труд и това се усеща  от километри  Peace
Това за финала е чист слух пуснат от завистници.Сега четох  опровержение от Сема/Тюлин ,че няма такова нещо Peace

М/у другото, наша Севинч влиза в главна роля в новото дизи на  канал Д,което ще се озлъчва всеки ден от седмицата.Бъдете спокойни няма да е тя информаторката   PeaceУспех на актрисата!

Ради,благодаря за красотите които си ни оставила bouquet

Сема

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
Резюме за утрешния епизод:

След признанието на Мерием пред Саваш той започва да преследва Октай, за да си отмъщава.
Октай вече е в края на пътя си... Гневът на Саваш към него расте неимоверно. Мерием иска да се избави от бремето на тайната. Саваш не знае, че тайната след която е бягал месеци наред, ще построи стена м/у него и Мерием. Мерием осъзнава, че сред разкриването на истината пред Саваш, той няма да й прости. Тя е решена да предаде Октай на правосъдието, но не иска смъртта на Октай и Саваш да стане убиец. Всички проблеми за Мерием започват след разкриването на истината.

Оффффф, очаква ни доста трудна серия.
Сега всички ще са с/у Мерием....

# 579
Кики, благодаря за превода на резюмето Hug Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Иве Hug

Сега остана само да чакаме да дойде утрешния ден... Blush
Кики, наистина серията ще е трудна...

# 580
  • Дубай

Цитат
Всички проблеми за Мерием започват след разкриването на истината.

Дано само не я вкарат в затвора за прикриване на престъпление.Всичко друго  ще се оправи ако е  на свобода  Peace

# 581
Със сигурност Саваш ще срине със земята Мерием, ако не с думи, с безразличие и ще издигне стена м/у тях.
Но послееее Nature Zap  Октай ще я завлече някъде и Саваш ще си спомни, колко я обича и, че може да я загуби също като Севинч.
Това искам да гледам аз, как откача заради нея, но ще си почакам поне до другата седмица. Тази няма да го видя със сигурност.

На Мерием само Селма ще й остане подкрепа за известно време. Може би донякъде и Бурджу, но и тя може да я обвини за момент за мълчанието й. Аз си мисля че Бурджу разбра за връзката на Октай с Махмут и оттам го свърза със смъртта на Гюлюмсер. Затова смънка така пред Гючлю, че не е намерила нищо повече. Защото знае, че ще бръмне на акъл.

Иве, и преди съм писала, че очаквам да вкарат Мерием в затвора за съучастничество... в корейския вариант го имаше това. И аз обаче се надявам тук да ни го спестят, но надали. Това "Дълго ли ме чака" на сватбата донякъде ме навежда на тази мисъл.

# 582
Ще кажа, че ние си го знаехме, че се скарат, разсърдят, няма да си говорят... Това си го знаехме и предполагахме... Поне един, два епизода ще е така... Но на Саваш бързо ще му мине...
Съгласна съм с Кики, че като разбере, че Мерием е опасност, веднага ще дотича при нея... За да не загуби и нея, както Севинч, заради този Октай...

Аз също си мисля, че има голяма вероятност, да вкарат Мерием в затвора за малко... И това ще е по нататък, сега ще търсят доказателства...

# 583
Серхан/ Берк също беше пускал стори миналата седмица от някаква гора. Тогава си мислех, че може да е нещо свързано с Юрдал, ама сега съм в чуденка Satisfied
На Уур/ Юрдал снимките му са основно край къщата на Берк Thinking
Дано поне ни зарадват с хубави снимки, закачки и клипчета покрай наградите с водеща Айча и после на премиерата на Папатия, че тука ще е мъка няколко серии. Единствения кеф (за мен ) ще е, когато Саваш си изкарва бесовете над Октай :smiling_i :revolving_hearts:mp:

Нашичките вече снимат 21ва серия Sign Clapper

# 584
Кики, ще бъде много готино, когато Саваш ще се нахвърли върху Октай...
 Сега си мисля, като каза гората,Октай сигурно ще отвлече Мерием или нещо ще и направи... Нямам търпение за утрешния епизод...

Общи условия

Активация на акаунт