Мерием/ Meryem с Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan и др. Тема 2

• 47 201
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • AMS
 Привет и много благодаря за споделеното!!!
 Няма да се излагам подробно, защото още не съм намерила ризата.
 За фрагманите и резюмето - те си знаят, но и ние ще разберем.
 За актьорите - много ми харесват всичките.
 Гледала съм само Айча в Карагюл, Кенан в Меджесир, Бестемсу в КПА
 и майката на прокурорчето в 20 минути.
 /Бабето ми липсва. Пратиха я на село и .../
 Фуркан не бях гледала и сега ме впечатлява приятно.
 Най се радвам, че има две двойки Мерием - Саваш и Бурджу - Гючлю.

Хайде на картинките за новия епизод >>>

# 586
  • AMS
 Има и още, но те са специални и за това отделно >>>

# 587
Ааах, тази ризааа Satisfied Ще изкочи тя. Освен, ако мама не я е помислила за изцапана с вино и чистницата да я е изпрала Grinning
Прекрасни са Revolving Hearts
Имаше и една снимка, на която Мерием докосва Саваш пред решетките Broken Heart

# 588

Кърач е публикувал тази снимка и е написал към нея, че от толкова години прави музика за сериали, но 19 еп на Мерием е най-впечатляващата серия от всички досега и поздравява всички от екипа, от разносвача на чая до продуцента...

Божкееей, кога ще дойде утре вечер Weary

# 589
Дива, благодаря за снимките Hug
Ризата според мен ще излезе към края на сериала...

Кики, нямам търпение за утре....  Наистина този път епизода го чакам с голямо нетърпение... И аз...

# 590
Иле, аз като зная каква ще е реакцията на Саваш към Мерием, даже мислех да не гледам онлайна утре вечер.
Нооооо, с всяка изминала минута интереса ми се засилва и Кърач направо ми подпали моторетката на нетърпението с това изказване и със снимката Laughing

Прекрасни сааааа Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 20:21 от KikaDer

# 591
Дано Мерием разкаже на Бурджу , че Дерин е оставила Севинч на пътя в дъжда, защото не мисля че ще го каже на Саваш... Данооо, че тая мърда сега като се появи анонимната ми се струва, че сценаристите ще я превърнат в Света вода ненапита е постъпката й ще остане като ризата- забутана в нищото Smirk

# 592
Още нищо не мога да кажа за анонимната само знам, че е майката на Дерин...
Не мисля, че Мерием ще каже, че Дерин е оставила Севинч на пътя...
Кики,аз със сигурност ще гледам утре епизода... Това го чаках толкова много, Мерием най-накрая да си признае...
И също искам да видя Саваш колко пъти ще натупа Октай Grinning Не е за изпускане... Grinning

# 593
Аааа, и аз ще го гледам, нема мърдане, но ми е тъжно за Мерием от сега Disappointed Страхувам се от реакциите на всички, когато разберат истината.
Очаква се рейтингите да са ниски като миналата седмица, защото има пак футбол- шампионска лига, а и Бешикташ играят утре. Обожавам футбола, затова и много се зарадвах като разбрах за Серенай, но баш утре не ги искам Grin
А Ертогрул тази седмица ли пропускаха епизод заради пожара, или ще е другата седмица. Не, че е голяма работа, но все пак...
Дели Саваш искам аааз, деллиии. Ама го искам да откачи и заради опасност за Мерием. Като се сетя преди да осъзнае, колко  е влюбен в нея как бръмваше на акъл като не знаеше къде е, а сега ...

# 594
  • Дубай
Добро утро момичета  Hug Hug Hug HugСряда е!Денят на Мерием И Саваш и дружината Peace

Слагам топло кафенце ,яе при нас много студено Peace

нямам търпение за довечера и най-вече защото Саваш Кахраманов ще начупи кокалите на онази хлебарка и то два пъти Mr. GreenНе е за изпусканр гледката и особено физиономията на прокурорчето  Mr. GreenАми Саваш разярен имам чувството ,че ще изкриви решетките за да излезне и намери Октай.
Единствено ми става жал за Мери,ама време беше вече да разкаже.До кога щеше да крие онази хлебарка и да извършва  престъпления и избива сума ти хора безнаказано PeaceСаваш ше се сърди малко,но ще прости когато погледне разумно на нещата.Наскоро имаше снимки на каста в Полунезкьой сред природата,като прибавам и едно отвличане на любимата му жена и евентуален страх че, може да я загуби ,гнева ше премине още по-бързо Peace

Това е от оператора  по фраговете Оркун Гюнай

наистина чакайте Сряда.Подготвят ни за серия бомбе

От Ерол Авджъ продуцента

С две думи ,че ни очаква супер серия.Била великолепна  PeaceДа нея пропускаме

Хубав, ползотворен ден

# 595
Добро утро, Кики Hug , Иве Hug

Наистина ни чака страхотна серия довечера, нямам търпение... Охх искам да е довечера вече Grinning

Днес ще имам повече работа, не знам дали ще мога да пиша тук през деня, за това още от сега ще кажа, че довечера съм на линия за онлайна на епизода... Blush Ако има желаещи може отново да си коментираме Blush

# 596
  • Дубай

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 10:17 от Ивве

# 597
Добро утро/добър ден и от мен!
Честит празник и поздравления към всички именници!

# 598
Привет и от мен във вече любимият ми ден- сряда Heart Eyes
Довечера и аз съм на линия с чаша червено вино (и бутилката до мен ), че емоции бол.
Всички ни уверяват, че серията ще е бомбастична и почти не се съмнявам.

За мълчанието на Мерием до сега, ако човек гледа внимателно от самото начало и вникне във всичко, би я разбрал. Аз я разбирам, защо Търпя до сега. Отначало от някаква измислена любов, в която вярваше. Младо наивно момиче, отгледано от порядъчния си баща, което вижда единствено добро у хората. И изведнъж всичко това й се изсипва от едното нищо на главата. Поема вината на човек, когото години наред е подкрепяла и му е вярвала безрезервно. После пред нея се появява един мъж, изпълнен с гняв към нея. От начало той я преследва и тормози. В следващия момент започва да й казва и показва някои неща. И я обърква. Абсолютно нормален етап от сериала беше момента, на кого да вярва това момиче... Тя спря да вярва на онзи боклук още когато разбра, че той я е излъгал, че я е измъкнал от пожара. На Саваш вярваше още от самото начало, но постеренно го призна и пред себе си. Според мен мълчеше, първо за да не направи нещо Саваш и да навреди на самия себе си, но после към това се присъедини и любовта й към него и до голяма степен страхът й, че той повече няма да я потледне... И всичко през което мина я направи силна, обърна всичко в нея и я превърна от онова наивно и добро момиче в жена, която ще вземе най-правилното решение. А то е да каже истината и да започне на чисто, пък дори и да й се наложи да лежи отново в затвора и да види омраза в очите на любимия човек.

До довечера, дами Hug
Ще ви чакам с чаша вино Wine Glass

# 599

Общи условия

Активация на акаунт