Мерием/ Meryem с Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan и др. Тема 2

• 47 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Лека, Кики Hug

# 676
  • AMS

Благодаря ви за написаното!!!
 Дълго чаканото признание на Мерием,
 в една много добре направена серия,
 # заради нас.

# 677
Епизода беше много повече от очакваното за мен и то без да разбера много неща, заради интернета и от вълнение. Довечера на спокойствие ще я изгледам и ще коментирам.
Направи ми впечатление, че Саваш предчувстваше какво ще му каже Мерием. Уникална игра и на двамата!!! Просто вложиха душите си и ни ги показаха във всяка една сцена.
Саваш този път й каза "убиецът на детето ми", не чух "на любимата ми, но на тази сцена много ми прекъсваше и я изтървах. Май я попита, дали от самото начало е знаела, че прикрива убиец, а тя му отговори, как може да я пита това... И въпреки всичко, когато пуснаха Сваш, той почти веднага попита за нея. Намеси се като нападна санитаря и я гледаше с поглед, който казваше "Нека те боли", но остана до нея. Сцената в тоалетната, когато я изми Heartbeat
Бурджу и Гючлю Revolving Hearts Нормални първоначални реакции, но много се радвам, че не ги преекспонираха, както в много други турски сериали! Гючлю с китките Satisfied
Много имакакво да се коментира и има още много какво да ни покажат. Снощи прочетох, че някаква фенка писала, че сега като ни показаха това финал ли следвало... Абе, какво им става на тия хора. Толкова линии има в сериала, ама йок, като разкрият истината за него и вече няма какво да гледаме Rage Заместник генералния директор на КаналД (имаха снимка с нея преди няколко серии) е отговорила, "Финал, разбира се, ще има, но е мнооого далеч. Сценаристите такива истории са подготвили...".
Хвърлиха ме в чуденка сега, коя ще е тая анонимната... Майката на Саваш не е със сигурност, много е млада. Дали няма да е Севинч, преобразена, или просто ще ни я представят за нея новата актриса, както беше сменен снощи и актьора, дето игра санитаря. Както и три пъти сменяха Наз. Майката на Дера й каза, че прави всичко заради нея, а нали Дера я остави на пътя и нали трябва да я оневинят някак, може и Севинч да е.
Или някое незаконно дете на Юрдал Grinning

Оффф, пак ми тръгна мисълта с кафето, но трябва да се работи Wink
Серията вече е с руски превод https://m.vk.com/video-149512731_456241525?list=7e52eecd95a1b731 … l-124155406_13241 Приятно гледане.

# 678
Добро утро Blush

Рейтинга е повече от добре.... Направо е супер...
3 място Total - 6,33
4 място Ab - 6,11
4 място Abc1 - 5,62

# 679
Кики и аз ще изчакам да изгледам епизода на руски ...  А за анонимната, да не върнат Севинч наистина ( разбира се, друга актриса)...
Обаче сценаристите така направиха, че Мерием да каже истината на Саваш, хем и пред него да разбере за баща си... Явно за да може да не се сърдят още 10 епизода... Според мен още следващия  епизод ще се сдобият...

# 680
Цитат
Епизода беше много повече от очакваното за мен и то без да разбера много неща, заради интернета и от вълнение. Довечера на спокойствие ще я изгледам и ще коментирам.
Направи ми впечатление, че Саваш предчувстваше какво ще му каже Мерием. Уникална игра и на двамата!!! Просто вложиха душите си и ни ги показаха във всяка една сцена.
Саваш този път й каза "убиецът на детето ми", не чух "на любимата ми, но на тази сцена много ми прекъсваше и я изтървах. Май я попита, дали от самото начало е знаела, че прикрива убиец, а тя му отговори, как може да я пита това... И въпреки всичко, когато пуснаха Сваш, той почти веднага попита за нея. Намеси се като нападна санитаря и я гледаше с поглед, който казваше "Нека те боли", но остана до нея. Сцената в тоалетната, когато я изми Heartbeat
Бурджу и Гючлю Revolving Hearts Нормални първоначални реакции, но много се радвам, че не ги преекспонираха, както в много други турски сериали! Гючлю с китките Satisfied
Много имакакво да се коментира и има още много какво да ни покажат. Снощи прочетох, че някаква фенка писала, че сега като ни показаха това финал ли следвало... Абе, какво им става на тия хора. Толкова линии има в сериала, ама йок, като разкрият истината за него и вече няма какво да гледаме Rage Заместник генералния директор на КаналД (имаха снимка с нея преди няколко серии) е отговорила, "Финал, разбира се, ще има, но е мнооого далеч. Сценаристите такива истории са подготвили...".
Хвърлиха ме в чуденка сега, коя ще е тая анонимната... Майката на Саваш не е със сигурност, много е млада. Дали няма да е Севинч, преобразена, или просто ще ни я представят за нея новата актриса, както беше сменен снощи и актьора, дето игра санитаря. Както и три пъти сменяха Наз. Майката на Дера й каза, че прави всичко заради нея, а нали Дера я остави на пътя и нали трябва да я оневинят някак, може и Севинч да е.
Или някое незаконно дете на Юрдал Grinning

Оффф, пак ми тръгна мисълта с кафето, но трябва да се работи Wink
Серията вече е с руски превод https://m.vk.com/video-149512731_456241525?list=7e52eecd95a1b731 … l-124155406_13241 Приятно гледане.
Здравейте момичета!
Снощният епизод беше дългоочакван, относно признанието на Мерием, но надмина всякакви очаквания!След като си отидоха гостите ми си пуснах епизода и го изгледах на спокойствие.
КИКИииииии,.... както винаги си много изчерпателна и точна.Написала си всичко толкова хубаво,че сякаш си чела моите мисли,предполагам и на другите подружки от групата.Моите поздравления! bouquet Някои неща не можах да разбера във филма, но препрочитах твоите писания,които си превеждала онлайн снощи и + моите скромни познания по турски, та успях да навържа нещата.Съжалявам,че си имала проблеми с нета, иначе щеше да хвърлиш повече яснота в/у ставащото в епизода снощи...............Ще чакам превода на мамашите,за да си доизясня нещата....

Сега след фрагмана пак ни оставиха в недоумение,дали Мерием, ще го убие и влезе заради това в затвора, или пък за опит, за убийство,а може би затова,че е лъжесвидетелствала пред съда и е укривала Октай, та по този начин е попречила на разследването,за убийството на Севинч...............?????????.......Поживьом увидим, както казват руснаците?!
Приятен ден ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 681
Иле, Вариния Hug
Рейтинга е много добре, имайки предвид футбола и Ертогрул.
Варинийка, и моите познания по турски са ограничени, но по принцип успявам да хвана по нещо. Снощи обаче нета ми направо ме изнерви, а серията беше така вълнуваща, че спрях да пиша, за да виждам какво се случва. Радвам се, че мислим еднакво в много случаи Heart Eyes
Не мисля, че Мерием ще убие Октай. Във фрага му казва да взеве пистолета и довърши това, което й каза във фурната. А то беше, че ако тя има и най- малко съмнение, че той има пръст в смъртта на баща й, той ще се гръмне. Направо го виждам как взима пистолета от нея и точно тогава ще дойдат Саваш, Гючлю и Бурджу. Гой ще я помъкне из гората, заплашвайки да я убие и ще има преследване.
Хареса ми много как плавно минаха през емоциите на всички. Браво и на Ертан. Много хубаво му рекна някои неща на оня плазмодий.
Офффф, яяя, цял ден зяпам клипчета от снощната серия в инстаграм и не мога да им се наситя Sparkling Heart

# 682
И още една страхотна новина. Тази седмица сме 2ро място по обсъждане в социалните мрежи, почти наравно с Ертогрул сме. Миналата бяхме стигнали до 6то.

# 683
И още една страхотна новина. Тази седмица сме 2ро място по обсъждане в социалните мрежи, почти наравно с Ертогрул сме. Миналата бяхме стигнали до 6то.

Тази седмица сме наистина супер... Дано да се запази следващите епизоди...

Много ми е интересно за анонимната жена... Тя ще носи фамилията Саргун скоро... Да не е някое изоставено дете на Юрдал... Grinning Наистина е млада, за да е майка на Саваш или на Дерин...

# 684
Цитат
Да не е някое изоставено дете на Юрдал...   
Извънбрачно ?Търси си правата?

# 685
Цитат
Да не е някое изоставено дете на Юрдал...   
Извънбрачно ?Търси си правата?

Знам ли, в сериалите всичко е възможно... просто анонимната жена, която показаха е доста млада... И не вярвам да е майка нито на Саваш, нито на Дерин... Също е възможно да е Севинч... Няма да ме изненада да я върнат... И да я върнат, какво ще стане Дерин и Севинч срещу Мерием и тогава любовта на Мерием и Савал никога няма да я видим.... Освен ако не станат приятелки и Севинч да и дава съвети за Саваш... Grinning
Или сестрата на Севинч, която търси отмъщение... Grinning

# 686
Нашичките снимат в болница... Серенай показа със сторита в инста. Показа се със Селма, после показа и майката на Октай. То за него със сигурност ще трябва болница като го набара Саваш пак, ама щом и Селма е там, сигурно става нещо или с Мерием, или със Саваш... То на Мерием й е време за болница май пак Satisfied

# 687
За анонимната и аз си помислих да не е сестра на Севинч, но откъде накъде ще носи после фамилията Саргун, а и само майка й даваха до сега. Все щеше да се спомене за сестра...
По-скоро дете на Юрдал, или друга актриса в ролята на Севинч...

# 688
Здравейте момичета! smile3525
Специален поздрав на Кика, защото раздвижи темата и ни накара една по една да се "покажем" и да се включим с размисли и страсти!
Четох ви, четох ви....и накрая не издържах и аз да се намеся. Толкова неща са ми в главата, ама хайде едно по едно. Не вярвам да съживят Севинч, много тежка беше сцената на прощаването на Саваш в моргата с любимото момиче и нероденото им дете, ако искаха да я оставят като "резерва", можеха да я оставят известно време в кома и после да я събудят, според мен анонимната не е Севинч, а свързана по някакъв начин с Юрдал и майката на Дерин, помните ли как Юрдал не искаше по никакъв начин, аннето на Дера да присъства на сватбата и колко лошо отношение има към нея, има някаква тайна там-между тях, може би някяква страст във някакво време, дете от тази страст, знам ли, но ще е нещо между тях двамата. Майката на Саваш също не ми се вярва да бъде анонимната, била е болна, лекувана е в онази болница, където беше бащата на Мерием, при същия онзи доктор, който Саваш познава от там и кончината и не е забулена в някаква тайна. Но ще видим какво са намислили сценаристите.
Харесвам страшно много сериала, героите в него, някои от актьорите срещам за първи път и съм очарована от тях, излишно е да казвам колко много харесвам Айча, нежна, красива, крехка като статуетка, прекрасни очи...просто прекрасна наистина и найй-вече, някак си много земна, истинска, естествена, през преструвка и показност!
Но Мерием, ах Мерием, плача и страдам с това момиче, но непрекъснато си задавам въпроса "Защо?" Защо толкова дълго мълча това дете, да, до едно време разбирах мълчанието и, но после...всъщност кого вече предпазваше от този психар, че в крайна сметка, дори и заради това, да не бъде на този пост и да решава човешки съдби,как може морално да си позволиш да укриваш такъв изрод, който я нарани и унижи толкова пъти, как и защо се прощават такива неща....защо????
Колко хора си отидоха заради нейното мълчание, е питам аз, ще бъде ли тя щастлива някога, как ще продължи напред, след като тя има своята вина, заради мълчанието си!!!

# 689
Здравей, Нимука Hug  Много ми е приятно и ще се радвам да споделяш с нас размисли и страсти за любимия сериал, образи и актьори.
И аз си мислех за прощаването на Саваш със Севинч и това ме навеждаше повече на мисълта, че е майка му, за която само се спомена, че се е лекувала в клиниката на Халдун, но не се споменава за какво и колко. Хубавото обаче е, че сценаристита поразбиха някое и друго клише и да ви кажа вече повече клоня към дете на Юрдал...
И аз много преживявам всичко с героите. Плача и се смея с тях, вълнувам се с трепетите им и се опитвам да разбирам всеки. Някои повече, други по-малко.
Мерием обясни на Саваш, как е била до оня, как го е чакала да завърши, да излезе от казармата и прочее. Не е знаела що за човек е, въпреки че в един момент всички се опитваха да й покажат истинското му лице. Постепенно спря да му вярва, но тогава се влюби в Саваш, обикна Гючлю като брат, Бурджу като сестра, а Гюлюмсер като майка. Страхуваше се за тях, но пак не вярваше, че онзи би убил. Снощи като гледах Айча как пресъздава болката и вината на Мерием нещо ме стегна в гърдите.  Определено беше нейната и на Фуркан серия. Така се разгърнаха, че треперих чак в един момент от вълнение, докато ги гледам.
Мерием ще продължи някак, но със сигурност не без подкрепата на Саваш, Гючлю, Бурджу и Селма. Гючлю, миличкия, как я подкрепяше като провинила се сестричка. Бурджу от своя страна също, като й каза да не се обвинява за случилото се.
Работи се усилено по сериала от всички. Видяха, че много се харесва каста и всички са на пълни обороти!

Общи условия

Активация на акаунт