Мерием/ Meryem с Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan и др. Тема 2

• 47 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Добре дошла НумуКа Hug

След такива изказвания, просто не знам какво да допълня... Радвам се, че ставаме повече,които харесваме сериала... Blush
 Снощната серия определено беше невероятна... Изпълнена с емоция... Разкриха истини, които чакахме толкова дълго...
Аз да ви кажа, какво мисля, за анонимната след тези две дълги изказвания  -  има голяма вероятност това да е някакво извънбрачно дете на Юрдал... Както казва Нимука, да е имало някаква любов между Юрдал и майката на Дерин и сега това дете да си търси правата, като дъщеря на Юрдал...
За Севинч -  пак казвам няма да се изненадам да я върнат Севинч, няма да е за първи път в сериал... Да върнат някого от смъртта...
За Айча, ще се повторя, но ми стана любимка... Така играе сцените, че няма как да не заплачеш с нея, да не се разтрепериш... А Мерием я направиха прекалено наивна и добра...
Хареса ми, когато Саваш каза, че ако се бяха срещнали при други обстоятелства, никога нямаше да я пусне...
Саваш без да знае истината така натупа Октай, заради Мерием, че сега като я знае, не знам какво ще става... Определено ще виждаме много често нашата четворка срещу Октай...

# 691
Кика, Иле, благодаря за гостоприемството!
Сядам да изгледам преведения на руски епизод и ще пиша след това!
Снощи не гледах серията, но сега засядам Wink

# 692
Блазе ти Blush Аз поне след около 2 часа ще мога да заседна...

Сигурно ще ме омразите вече с това мое защитаване на Мерием, но като се замисли човек, какво е отношението над жените, възпитанието на момичетата в Турция и всичко в този ред на мисли, образа на Мерием е напълно реалистичен. Бурджу от друга страна ни я показват един вид като образа на модерната турска жена.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 18:31 от KikaDer

# 693
  • AMS
 Привет и благодаря за постовете.
 Както винаги много интересни.
 Няма слаба сцена в серията.
 Сега пак я прехвърлих.
 Направих и стоп кадри, но не знам защо ми излизат
 с една черна лента отстрани, та трябва да ги режа.
 После сайтовете за прикачване запенали,
 но пък съм инат в такива моменти.
 Доброто е, че ще има нови постове, за четене с удоволствие.  

Та ето снимките
 на анонимната >>>

Да не пропусна стайлинга на мадам >>>

Ето го и санитаря, който не познах в началото >>>

Но за мен най най силният момент е,
 когато Мерием спря Саваш и разговаря със санитаря.
 Това е най-голямото признание на Мерием >>>

Аз знам колко е тежко да пазиш тайна дълго.
 Мълчанието, ... безсънните нощи, ... болката, ...
 но ако кажеш, поне малко ще ти олекне.
 Аз също направих тази голяма грешка ...
 Кажи ... Моля те.
 ....

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 19:27 от *** Diva ***

# 694

Анонимната откъде толкова ще знае за ключовете в сейфа на Юрдал, банката ...

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 18:58 от tigasa1

# 695
Он милион долар....он милион долар....ей ненавиждам го това мръсно психясало псе #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вместо да потърси лопата, да си изкопае двата метра и да се положи вътре, той тръгнал пак пари да проси,бясна съъъъъм,бясна #Cussing out Баси изрода луд! #2gunfire
..................................................
Много силна серия, страхотна игра на всеки един от актьорите!
Още съм под въздействие на видяното и не мога да си събера мислите!

# 696

Анонимната откъде толкова ще знае за ключовете в сейфа на Юрдал, банката ...

Благодаря за линка към превода Hug

И големи благодарности на група ASKIM за превода... Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Heart

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 21:53 от Iliang

# 697
Он милион долар....он милион долар....ей ненавиждам го това мръсно психясало псе #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вместо да потърси лопата, да си изкопае двата метра и да се положи вътре, той тръгнал пак пари да проси,бясна съъъъъм,бясна #Cussing out Баси изрода луд! #2gunfire
..................................................
Много силна серия, страхотна игра на всеки един от актьорите!
Още съм под въздействие на видяното и не мога да си събера мислите!

Серията наистина е много силна...

Почвам да гледам 18 с бг субс и след това 19 с руски субс... Разбира се ако остане време, ако не утре...

# 698
Здравейте момичета! Heart Eyes
Добре дошла НумуКа! newsm51 Радвам се, че ставаме все повече в групата.Харесаха ми и твоите съждения и ти като Кика smile3525умеете да правите задълбочени , и точни  анализи.Възхищавам ви се.Групата има нужда от такива като вас,да хвърлите светлина в/у ставащото.
Дива,чудесни стопкадри си споделила.Поздравления!
Чудесна игра на всички в сериала, няма да се спирам да ги описвам, вие вече го направихте.Обаче майката на Октай така ме кефи,така съм се смяла днес като гледах епизода,че поне малко ми сне напрежението. Joy Joy JoyВързала се с тази кърпа като индианка,липсва и перото.Тия сценаристи са много далновидни,ей тъй за разкош вмъкват такива персонажи.Забелязала съм във почти всички техни сериали, независимо на каква тематика е,винаги вмъкват малко хумор.
Joy Joy Joy

# 699
Мили момичета, чета ви от известно време, защото и аз харесвам този сериал, научавам доста неща от това, което споделяте и във вашата толерантна и приятна компания се чувствам като на премиера. Затова реших да се включа и аз с впечатления.
Тази 19-та серия... страхотна. Откриването на всички тайни – както е била отворена кутията на Пандора – няма връщане. Любовта на Мерием – всеотдайна, любовта на Саваш – безгранична. Според мен измиването на ръцете и беше неговата прошка. Стената между тях не той, тя ще я издигне заради чувството за вина ...
Актьорският състав – невероятни, завладяващи, създават свят досущ като истински и  им вярваш, и ги разбираш. Каузата на сериала– доколко си жертва и доколко виновен, ако не си могъл да разпознаеш злото е сериозна тема за размисъл.
Е, ако трябва да съм честна, със сценаристите не винаги съм съгласна. Като например с последния фрагман(за 20-та серия), в който Мерием дава на доказан убиец пистолет в ръцете да се самоубие, щото така бил казал,че ще направи, ако тя го смята за убиец. Той естествено би го използвал срещу когото си иска, но такива работи смятам да преживея, стига да не бъде убит някой от любимите ми герои, разбира се.

# 700
  • AMS

Добре дошли на новичките!!!
 Благодаря на всички ви, още веднъж!!!
 Вие сте по съдържанието.
 А аз съм повече по картинките >>>

# 701
Здравейте на всички Hug
Благодарности на Ашкъм Тийм за преводите на български Revolving Hearts
Дива, много прегръдки за всичко, което онагледяваш Heart Eyes
И аз като Нимука не мога да си събера мислите, след като току- що изгледах серията на руски! Уникални!!! Всички без нито едно изключение!!!
Лавиния, добре дошла Hug Направо си изказала мислите ми за сцената с измиването на ръцете й от Саваш... Аз също мисля, че това е неговата прошка! Със сигурност ще минат през още изпитания до заветното ДА и скоро няма да ги видим в романтични моменти, но за мен красиво беше дори крясъците на Саваш с/у нея в ареста...
Определено образа на Мерием вече няма да е същия. Бурджу го каза на Гючлю като тръгнаха с колата след нея. Те със Саваш не са го направили, но Мерием на този етап вече би могла!
Тая дърта кощамбра, майката на Октай, толкова да ми е противен образа й, че и пряко сили не мога да й се усмихна, камо ли да й се смея... Но виж, Гючлю със своите любовни трепети така ме разсмя. Саваш и той като му вика, че в колата имало парфюм. Той пък му вика в такъв екшън сме, сега и парфюм да слагам, па нашичкия веднага му го рекна нещо, че техните филми не падали по-долу или нещо такова, забравих точно диалога. Ама много се смях. После с китките Grinning Като погледна към оная саксия на тротоарната лампа и викам, ей ся опасе китките и ше го сгащят Satisfied
Като си посъбера мислите, пак ще пиша.

# 702
И Гюлден/Селма пусна днес стори с клипче от сета в болницата. Вижда се, как снимат Айча/Мерием да се показва през една врата и да говори нещо. Значи тя няма да пострада в гората. Щом Дъртата вещица е там, всички ще са там заради Октай най-вероятно. Дано да не се случи нещо със Саваш и Гючлю.

# 703
Добро утро мили момичета!
Нека имаме един прекрасен ден, изпълнен с много доброта!
Та по темата...бях си задала въпроса-как ще продължи Мерием напред, след всичко, което се случи заради нейното мълчание.и най-вече сега, когато разбра, че е виновна и за кончината на баща си. На няколко пъти тя каза:"Аз съм убийца!". Трудно ще си прости, дълго ще иска прошка от собствената си съвест, дълго душата и ще ридае, а сърцето и ще кърви! Но до нея ще бъде Саваш! Неговата любов, неговите обич и нежност, ще накарат раните да зарастнат! И двамата няма да забравят! Но точно това, което няма да забравят ще ги прави по-силни и ще ги държи винаги заедно, здраво хванали ръцете си! Колкото и да казва Саваш, че няма да и прости, той вече и е простил."Къде е Мерием?, "Стой при момичетата!", "Как е Мерием?", Мерием, Мерием, Мерием, никога няма да може да я откъсне вече от сърцето и мислите си! И той ще и помогне да си прости и да продължат заедно напред!
Кика, на мене,майката на този плазмодий-Октай, ми е адски неприятен образ, проста, невъзпитана, груба, зла, арогантна, събрала всичко отрицателно в себе си, е как такава жена ще възпита нормално детето си и ще го направи добър човек?!?!?
Момичета, благодаря на всички ви за споделеното-било то написано или в снимков материал/Дива Heart Eyes/, защото ни вълнува този прекрасен сериал, героите му и историята, която ни "разказват"!

# 704
Добро утро Hug Coffee

Дано днес да имаме фраг Blush

Кики, и аз гледах това клипче с Мерием, където говори...

Дива, благодаря за снимките Hug

Лавиния, добре дошла Hug

Аз снощи изгледах 18 с бг субс, днес ще изгледам и 19 с руски субс, докато чакам с бг субс...
Какво да ви кажа съгласна съм с измиването на ръцете, това беше неговата прашка...
Сега след цялото това признание на къде ще тръгне сериала... Защото до сега се въртеше около тайната... Има какво да се види, но главната тема се разкри...
Мерием ще продължи напред Саваш, Гючлю, Бурджу ще бъдат до нея, Селма...
Направи ми впечатление в 18 серия, когато Бурджу си беше у дома, преди да отвори детската стая, гледаше на дивана едни снимки, на тези снимки, бяха тя и още две момичета, предполагам, едната беше по възрастна е майка и, другата е евентуално сестра и... Мислих си, да не би да ги е изоставила, за да тръгне с мъж и впоследствие, да я изоставя(заради бебето, макар, все още да не знаем какво се случило с него)...

Общи условия

Активация на акаунт