След такива изказвания, просто не знам какво да допълня... Радвам се, че ставаме повече,които харесваме сериала...

Снощната серия определено беше невероятна... Изпълнена с емоция... Разкриха истини, които чакахме толкова дълго...
Аз да ви кажа, какво мисля, за анонимната след тези две дълги изказвания - има голяма вероятност това да е някакво извънбрачно дете на Юрдал... Както казва Нимука, да е имало някаква любов между Юрдал и майката на Дерин и сега това дете да си търси правата, като дъщеря на Юрдал...
За Севинч - пак казвам няма да се изненадам да я върнат Севинч, няма да е за първи път в сериал... Да върнат някого от смъртта...
За Айча, ще се повторя, но ми стана любимка... Така играе сцените, че няма как да не заплачеш с нея, да не се разтрепериш... А Мерием я направиха прекалено наивна и добра...
Хареса ми, когато Саваш каза, че ако се бяха срещнали при други обстоятелства, никога нямаше да я пусне...
Саваш без да знае истината така натупа Октай, заради Мерием, че сега като я знае, не знам какво ще става... Определено ще виждаме много често нашата четворка срещу Октай...
Баси изрода луд!

Радвам се, че ставаме все повече в групата.Харесаха ми и твоите съждения и ти като
умеете да правите задълбочени , и точни анализи.Възхищавам ви се.Групата има нужда от такива като вас,да хвърлите светлина в/у ставащото.
Като погледна към оная саксия на тротоарната лампа и викам, ей ся опасе китките и ше го сгащят