Паническо разстройство - 30

• 75 309
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Нели, дръж се и това ще мине, пий ксанакса през това време, ако ти помага.
Джери, как си, успя ли с регистрацията ? Али, а на теб поразмина ли ти ?
Драко и Лени, браво! Дай Боже през новата година само да се хвалим.
Ще опитам с него. При теб как е?

# 406
  • София
Тези дни не особено ок, но ще стискам зъби. Януари ще ходя при пси да видим какво ще ми каже, а дотогава явно и аз ще посягам към ксанакса Wink

# 407
Тези дни не особено ок, но ще стискам зъби. Януари ще ходя при пси да видим какво ще ми каже, а дотогава явно и аз ще посягам към ксанакса Wink
Може пък периода да е такъв. Simple Smile) Повярвай, че ще подейства и потърпи. Аз Сероксата 3 пъти го почвах и го спирах през годините, викам си не действа и до месец ги сменях. Докато реших да потърпя и ефекта след няколко месеца дойде, след като изпих всички видове АД, трябваше да се кротна и задържа.Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 14:35 от neli_20

# 408
П.С.
Странно, но свързано с нощната ми работа каза, че безсънието действа анти депресантно. Каза, ако можеш веднъж в седмицата недей да спиш 36 часа.
нещо като изкуствено "напомпване". мое да е прав.

# 409
  • Няма такава държава!
Нели, дръж се и това ще мине, пий ксанакса през това време, ако ти помага.
Джери, как си, успя ли с регистрацията ? Али, а на теб поразмина ли ти ?
Драко и Лени, браво! Дай Боже през новата година само да се хвалим.

Венчо, описа ги ти всичките, а за теб и дума не каза Simple Smile Ти как си? Какво пиеш и как ти понася?

# 410
  • София
Тези дни не особено ок, но ще стискам зъби. Януари ще ходя при пси да видим какво ще ми каже, а дотогава явно и аз ще посягам към ксанакса Wink
Иначе съм на Стимулотон, януари стават 3 месеца.

# 411
Малее милички, сега бях в мола да преподпиша едни услуги към Виваком и от топлото като ми стана лошо, свърших и излезнах веднага, сега треперя и пия вода, дали е паника или от топлото Sad

# 412
  • София
Нелка, на мен от топлото ми става винаги ужасно зле, на топло изобщо не търпя, особено пък в магазин ми е кошмарно.

# 413
Нелка, на мен от топлото ми става винаги ужасно зле, на топло изобщо не търпя, особено пък в магазин ми е кошмарно.
Нямаше го това, даже мин.година ходих на сауна и минерален горещ басейн, бях си добре, обичах спа процедурите.

# 414
  • София
На мен от топлото също ми става зле, возя се с един колега за работа и в колата като надуе парното на 24 градуса и силен вентилатор, аз си отварям прозореца. Имам чувството, че ми пада кръвната захар или кръвното и като е задръстване от много коли се движим бавно и още по-зле.

# 415
На мен от топлото също ми става зле, возя се с един колега за работа и в колата като надуе парното на 24 градуса и силен вентилатор, аз си отварям прозореца. Имам чувството, че ми пада кръвната захар или кръвното и като е задръстване от много коли се движим бавно и още по-зле.
И аз така правя. Още ми е така и сърцето ми прескача, взех ксанакс да видим дали ще отмине.

Дончев, как върви терапията, как се справяш?

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 20:17 от neli_20

# 416
Аз бях чудесно 2-3 дена и сега пак греда. Пих 1/3 лексотан сутринта, че се шашнах от едно прескачане на сърцето. Сега се чудя - мога ли да пия чаша вино с приятелка, вече минаха към 10 часа от лексотана, да не се отровя. В дилема съм - вино или лексотан.

И съм се ошашкала пак от едни леки стягания в гърдите, абе аман, бе, наистина. Някога ще превъзмогна ли страха? Чудя се как, когато действително имам фамилна обремененост.

# 417
Аз бях чудесно 2-3 дена и сега пак греда. Пих 1/3 лексотан сутринта, че се шашнах от едно прескачане на сърцето. Сега се чудя - мога ли да пия чаша вино с приятелка, вече минаха към 10 часа от лексотана, да не се отровя. В дилема съм - вино или лексотан.

И съм се ошашкала пак от едни леки стягания в гърдите, абе аман, бе, наистина. Някога ще превъзмогна ли страха? Чудя се как, когато действително имам фамилна обремененост.
Няма проблем според мен за виното. Simple Smile

# 418
  • Пловдив
По принцип не би трябвало да ти има нещо, но аз не знам как си със здравето. Виждал съм човек да пие ксанакс и лексотан по няколко хапчета и да пие алкохол, още е жив. Но много вреди на черния дроб, предполагам и на сърцето.

# 419
Outofnowhere, нито лексотан, нито вино.
Не привиквай да посягаш често към виното, то няма да ти реши проблема. Ако ти е мн зле, тогава взимай лексотан.

Общи условия

Активация на акаунт