Паническо разстройство - 30

• 75 350
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Може ли и за мен на лично съобщение.

# 331
UJASA, флуанксолът е една от двете съставки на деанксида. Давай смело. Как са ти го изписали? Ще те направи много енергичен и позитивен. Разликата е я няма втората съставка от деанксида, която е успокояващата.
Май той не беше с натрупване, а веднага действаше.

Дарко, е, карай сега. Друга симпатична мома ще срещнеш!

Дарси, аз също съм безкрайно търпелива, но това бяха робски условия. Лошото е, че всички бяха добичета и си го мислиха за нормално. А, уж вишисти, малко по-друго мислене трябва да имат от една чистачка, дето едвам си намерила работа.

Веста, първият ми АД беше сероксат. Не усетих никакъв страничен ефект. Карадалиев ми го предписва в петък и ме пита на работа по празниците, другия ден беше  първи май и т.н. Та  4 дни от началото се мотах по преходи по Източните Родопи. Като че ли ривотрилът, истинският на Рош, ме спаси. Да не говорим, че първата седмица бях 3х1 и все си спях. Успех!

То да си безработен било хубаво. Гледам от положителната страна! Бях на фризьор, на масах, на Новогодишния базар
Скрит текст:
Кого заблуждавам. Чичо ми умира. Баща ми не е хич добре, спешно трябва да го закарам на прегледи. Едвам ходи. Махнах ксанакс на обед да поспя, все ми се струва, че идва приятелят ми. Самотна съм.

# 332
  • Пловдив
UJASA, флуанксолът е една от двете съставки на деанксида. Давай смело. Как са ти го изписали? Ще те направи много енергичен и позитивен. Разликата е я няма втората съставка от деанксида, която е успокояващата.

Дарси, аз също съм безкрайно търпелива, но това бяха робски условия. Лошото е, че всички бяха добичета и си го мислиха за нормално. А, уж вишисти, малко по-друго мислене трябва да имат от една чистачка, дето едвам си намерила работа.

Веста, първият ми АД беше сероксат. Не усетих никакъв страничен ефект. Карадалиев ми го предписва в петък и ме пита на работа по празниците, другия ден беше  първи май и т.н. Та  4 дни от началото се мотах по преходи по Източните Родопи. Като че ли ривотрилът, истинският на Рош, ме спаси. Да не говорим, че първата седмица бях 3х1 и все си спях. Успех!

То да си безработен било хубаво. Гледам от положителната страна! Бях на фризьор, на масах, на Новогодишния базар
Скрит текст:
Кого заблуждавам. Чичо ми умира. Баща ми не е хич добре, спешно трябва да го закарам на прегледи. Едвам ходи. Махнах ксанакс на обед да поспя, все ми се струва, че идва приятелят ми. Самотна съм.

Сега поне имаш време да им обърнеш внимание. Пък и в крайна сметка това са нормални неща, много неприятни, но нормални. Няма смисъл да измъчваш себе си за тях. Бъди до тях за да не те е яд после. Лошото е, че като не сме на работа се глупости мислим, затова запълвай си времето и се радвай на живота. HugFlowers Tulip

# 333
  • София
Джери, дано всичко е наред Hug иначе е хубаво поне, че се опитваш да отпускаш с разни неща, които да ти доставят дори и моментно удоволствие

# 334
Хора, в чужбина психотерапията е безплатна и се зачита, като действащ метод в преодоляване на пр. Аз лично не съм била, само веднъж и ми каза, че съм добре. Та мисълта ми е, защо в бг няма безплатна психотерапия?? Трябва нещо да се направи. Thinking

Извинете за 3те поста, но от телефона като пиша дълъг отговор и блокира бг  мамата. Astonished

Тук психотерапията е само платена, "добрите" терапевти взимат между 50 и 70 лв за час, което е непосилно да ги посещаваш 2 седмично примерно. Накрая пък, ако не станат нещата, казват ти че си непроменлива личност и така:))

Дончев, къде се загуби?

Венчо, много ми харесва как си започнала да мислиш позитивно:)

Джери, Веста, Дарси, Драко  Hug Дано не съм пропуснала някой. Решила съм да си започна сероксата, ще го направя в двата почивни дни, но не знам как ще успявам да работя. Днес пак не съм на себе си, едвам ходя Sad
Тук съм последните дни се прибирах от Италия и колкото ме тресе ПР толкова се и тресох по път до вкъщи а  сега тъкмо се прибирам бях на психотерапия Ед което не съм опитал и незнам странно протече сесията, надявам се да съм намерил точния терапевт Simple Smile

# 335

Скрит текст:

Супер много ме радваш. Каквото и да ти е никога не спираш, а си нанякъде. Само така миличка  Hug

Дончев, на терапевт ли си ходил? Сподели като имаш време.

Hug

# 336
Ами да ходих да видя какво е, но когато отидох нз какво ми стана и ме тресна ПА и се вцепених и защото аз като получа ПА стоя като препариран което донякъде бе добре за да ме видят в истинското ми състояние,щото ако бях засмян нямаше да е така предполагам, сеанса беше час и бяха двама психолог и психотерапевт разпитваха ме на длъж и на шир още от детството, предупредиха ме че разговорите ни в началото няма да бъдат приятни и ще ме провокират докато не разнищят защо е така и че един вид ще ми разбият всички грешни стереотипи за да изградим нови, много от нещата които заключиха бяха верни някои считам че не , казаха ми да си пия медикаментите ако взимам такива, и най интересното беше като ме питаха как се чувстваш и какво мислиш за нас еми казах им не ви вярвам и нямам доверие в това и че съм скептичен и че едва ли ще ми помогнат, реакцията им беше засмяха се и казаха това е добър знак каквото и да означава. И другото което ме озадачи бе че ми казваха често защо говориш така от какво се защитаваш кажи директно не отколявай въпросите ни.Абе много странно се почуствах след прегледа взех да анализирам кое е правилно и кое не някои неща не бяха някои бяха и нз кво да мисля дори и невярно за мен за тях излизаше вярно и обратното, накрая ми казаха ти не си болен и си мн интелигентен човек но проблемът ти е в софтуера трябва да го пренаредим, и все пак това бе само 1 час в които се опознахме взаимно, терапевта не беше много учтива по скоро директна в началото ме пита да не си хипохондрик че се изследваш толкова сякаш го правя за удоволствие това ме издразни но премълчах, в крайна сметка само се надявам да си разбират от работата и да не е всичко заради парите макар че те ми го казаха се искаме да се оправиш и ти да си ни рекламата вместо да те мотаем маса време и да плащаш излишно, та незнам приятели от една страна грам не вярвам и веднага заемам отбранителна позиция и почвам аз да си търся оправдания всякакви за да съм прав и да не ходя от друга страна си казвам а може ми затова стигнах дотук ? Пост. Анализирам всичко по милион пъти.

# 337
Ами да ходих да видя какво е, но когато отидох нз какво ми стана и ме тресна ПА и се вцепених и защото аз като получа ПА стоя като препариран което донякъде бе добре за да ме видят в истинското ми състояние,щото ако бях засмян нямаше да е така предполагам, сеанса беше час и бяха двама психолог и психотерапевт разпитваха ме на длъж и на шир още от детството, предупредиха ме че разговорите ни в началото няма да бъдат приятни и ще ме провокират докато не разнищят защо е така и че един вид ще ми разбият всички грешни стереотипи за да изградим нови, много от нещата които заключиха бяха верни някои считам че не , казаха ми да си пия медикаментите ако взимам такива, и най интересното беше като ме питаха как се чувстваш и какво мислиш за нас еми казах им не ви вярвам и нямам доверие в това и че съм скептичен и че едва ли ще ми помогнат, реакцията им беше засмяха се и казаха това е добър знак каквото и да означава. И другото което ме озадачи бе че ми казваха често защо говориш така от какво се защитаваш кажи директно не отколявай въпросите ни.Абе много странно се почуствах след прегледа взех да анализирам кое е правилно и кое не някои неща не бяха някои бяха и нз кво да мисля дори и невярно за мен за тях излизаше вярно и обратното, накрая ми казаха ти не си болен и си мн интелигентен човек но проблемът ти е в софтуера трябва да го пренаредим, и все пак това бе само 1 час в които се опознахме взаимно, терапевта не беше много учтива по скоро директна в началото ме пита да не си хипохондрик че се изследваш толкова сякаш го правя за удоволствие това ме издразни но премълчах, в крайна сметка само се надявам да си разбират от работата и да не е всичко заради парите макар че те ми го казаха се искаме да се оправиш и ти да си ни рекламата вместо да те мотаем маса време и да плащаш излишно, та незнам приятели от една страна грам не вярвам и веднага заемам отбранителна позиция и почвам аз да си търся оправдания всякакви за да съм прав и да не ходя от друга страна си казвам а може ми затова стигнах дотук ? Пост. Анализирам всичко по милион пъти.
Ще разказваш как протича, аз също не вярвам след като смених 2ма, но знае ли човек. Ти сега не пиеше нищо, нали?

Интересно ми стана от една статия за взаимодействие във framar.bg. и е опусано че ССРИ Ад от тях се получава хипогликемия., не съм го знаела досега. Пък и хипохондрията с тая мойта захар, че се качва, пада. Преди малко закусих един кроасан и като се разтреперих, ставам и краката ми не ме държат и си казвам ето сигурно вдигна захарта, пу пу, писна ми вече. Ясно е че не е от това, но са ми големи филмите и в моя софтуер.

# 338
  • София
      Момичета, не съм сигурна, че с право се намесвам в темата, но все пак реших да се включа. Аз също имах тревожност през последната година. В моменти на напрежение покрай работата получавах главоболие и ускорен пулс. Реших да си премеря кръвното в такъв момент и то се оказа 150/100. Кардиологът ми предписа бета- блокер в най-малката доза , който   ми подейства много добре. Нямам вече главоболия и сърцебиене  в моменти, когати съм натоварена. Усещането за тревога и напрежение е несравнимо по-малко. Просто искам да ви обърна внимание и на този аспект от проблема. Желая на всички кураж , защото знам колко е тежко и трудно! Поздрави!  

# 339
Здраврйте банда.Днес за първи път от нямам спомен дори от кога,сутринта станах що годе спокойна.Огромната топка в стомаха ,почти не се усещаше.Напрежението и,треперенето и пречуествието за нещо лошо също.Не станах с усмивка разбира се,и пак си ги имах екстрите,но доста по слаби.От толко одавна се будя с тези усещания,че днес чак ми беше странно,че не загубих 20мин.в опити да махна напрежението,и да осъзная,че нищо лошо не е станало вчера и едва ли ще стане.Деня също мина добре,дано така  да е и за напред.Ей това не ми е ясно,как един ден си добре,на другия зле,и после пак добре и пак зле.

# 340
  • Пловдив
Ще разказваш как протича, аз също не вярвам след като смених 2ма, но знае ли човек. Ти сега не пиеше нищо, нали?

Интересно ми стана от една статия за взаимодействие във framar.bg. и е опусано че ССРИ Ад от тях се получава хипогликемия., не съм го знаела досега. Пък и хипохондрията с тая мойта захар, че се качва, пада. Преди малко закусих един кроасан и като се разтреперих, ставам и краката ми не ме държат и си казвам ето сигурно вдигна захарта, пу пу, писна ми вече. Ясно е че не е от това, но са ми големи филмите и в моя софтуер.
Това не са симптоми за висока кръвна захар.

# 341
Оф, аз от Коаксила май правя панически атаки. Sad с психиатъра май ще минаваме на золофт, защото напрежението ми се качва много от коаксила, а страничните ефекти са нетърпими за мен. Чудя се да го мъча ли още, втори опит ми е с него - първия път близо месец и не стана нищо, само паническо атаки, сега пети ден и днес въпрвки лексотана, бях на ръба.

# 342
Някой колега или колежка с обсесивно-компулсивно разстройство и натраплива невроза.
(страх ме е като минават много близко коли до мен, притеснявам се от остри или горещи предмети да не ми навредят на очите - като стърчащи клони по улицата, вряла вода, остри ръбове, остри предмети и т.н. И като стане такава ситуация почвам да се филмирам да не е станало наистина нещо лошо и това ме тревожи много) Питам близки или непознати за разни случки, който ме притесняват докато не се успокоя. Психиатърът ми каза да се насоча към психотерапия с психолог освен, че ми предписа стимулотон и флуанаксол.

# 343
     Момичета, не съм сигурна, че с право се намесвам в темата, но все пак реших да се включа. Аз също имах тревожност през последната година. В моменти на напрежение покрай работата получавах главоболие и ускорен пулс. Реших да си премеря кръвното в такъв момент и то се оказа 150/100. Кардиологът ми предписа бета- блокер в най-малката доза , който   ми подейства много добре. Нямам вече главоболия и сърцебиене  в моменти, когати съм натоварена. Усещането за тревога и напрежение е несравнимо по-малко. Просто искам да ви обърна внимание и на този аспект от проблема. Желая на всички кураж , защото знам колко е тежко и трудно! Поздрави!  
Аз също съм чела ,че някой лекарства от вида на бета блокерите вършат хубава работа в такива ситуации.Аз съм стигнала до изводи за себе си,че е много важно да се открие първоисточника на неразположението.Едни и същи синптоми може да се дължат на различни заболявания при различните пациенти.И е важно да се изследват всичките и открие точния за да се лекува.Лошото е,че оставам с впечатление,че лекарите бързат да ги препишат на първата им удобна диагноза,и понякога пием лекарства,който не действат просто защото не лекуваме каквото трябва.

# 344
  • София
Оф, аз от Коаксила май правя панически атаки. Sad с психиатъра май ще минаваме на золофт, защото напрежението ми се качва много от коаксила, а страничните ефекти са нетърпими за мен. Чудя се да го мъча ли още, втори опит ми е с него - първия път близо месец и не стана нищо, само паническо атаки, сега пети ден и днес въпрвки лексотана, бях на ръба.
На мен също не ми помогна и докато го пиех ми се засилиха паническите атаки. Издържах го около 2 месеца, може би по-малко. Щом ти е втори опит с него, не се мъчи, говори направо с психиатъра да го смените.

Общи условия

Активация на акаунт