Паническо разстройство - 30

• 75 295
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Нещо изобщо не ми е празнично. Болна съм от миналата седмица, кашлям. Някой да е пил Левид?

# 436
Нели, започна ли лекарствата? Как си?

Карла, левид не съм пила, май от известно време си на него. Ако не действа, отивай да ти го сменят.  Горе главата! Коледните празници на много хора може да  докара депресия, по различни причини... Фокусирайте се върху нещо приятно, а не върху неприятни за вас неща. Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам на всички в темата, приятно изкарване на празниците, и нека новата година ни донесе това от което се нуждаем, най вече здраве! HugFlowers Four Leaf CloverGift Heart

# 437
Нели, започна ли лекарствата? Как си?

Карла, левид не съм пила, май от известно време си на него. Ако не действа, отивай да ти го сменят.  Горе главата! Коледните празници на много хора може да  докара депресия, по различни причини... Фокусирайте се върху нещо приятно, а не върху неприятни за вас неща. Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам на всички в темата, приятно изкарване на празниците, и нека новата година ни донесе това от което се нуждаем, най вече здраве! HugFlowers Four Leaf CloverGift Heart
Взела съм го и следобяд ще го почна сигурно, сега съм на работа и краката едвам ме държат, ако го изпия сега да не ме довърши. Направо си ме е и страх, като знам какво трябеа да изтърпя

# 438
Нели, не така, тръгваш напред с грешното отношение. Всичко ще бъде наред. Започни още от днес с малка дозичка, за да е по леко приемането. Бъди на тази доза седмица поне. Днес още нищо няма да почувстваш. Може би довечера, когато си легнеш, тогава си вземи ксанакса. Ще се оправиш! Ще видиш.. Hug

# 439
  • София
Карла, бързо оздравяване.
Нелка, стискам палци да нямаш странични ефекти или поне да са леки.
Весели празници на всички и най-вече спокойствие и здраве, здраве и пак здравеее. Kissing HeartHug

# 440
  • София
Весели празници и от мен, да сме живи и здрави!

# 441
Весели празници и от мен. Пожелавам ви да сте изключително щастливи:)

# 442
Аз от 2 дена съм на Золофт. Не знам кво ми става днес, но съм нервна много, вътрешно.

# 443

OutOfNowhere, пиеш ли успокоително. Щете пооправи. За съжаление при АД в началото си трябват някакви успокоителни.

Нели, успех!

Карла, от антипсихотиците съм пила само Лепонекс. Е толкова зле на следващия ден не ми е било. Али пиеше един и аз взимах от него и бях доволна, но забравих.

Аз не празнувам тези измислени празници. Но все да сме живи и здрави и да се оправяме вече Purple Heart

# 444
Здравейте и весели празници на всички. Търся помощ и съвети, та накратко за мен- преди месец ме заболя в дясно и започнах да се будя от това, хайде на гастро- всичко наред; започна да ми се премрежва погледа, направих грубата грешка да чета в нета и си сложиж диагноза МС. И оттук тръгна моя истински кошмар- не мога да спя, постоянно ми се струва,че ми изтръпва нещо, трепери ми цялото тяло, боли ме ту глава, ту нещо друго, ревливо ми е, нищо не ме радва. Ходих на очен- нищо, ходих на невролог- каза нищо.Изписа ми Милгама 3х1, Аларма 3х1 и Магнезий. Пия ги от 2-3 дни, но явно е рано да се постигне някакъв ефект. Моля ви, дайте ми съвети как да си помогна, защото се чувствам зле, наистина зле... 😢😢😢
.

# 445
На магнезия и милгамата им трябва време за натрупване. Вземи си нещо леко успокоително без рецепта - неолексан или от тоя тип засега. После след празниците можеш да идещ и на психолпг.

Оф, а аз искам да се оплача. Нова причина за паника. Меря си кръвното вчера цял ден, зс да проследя защо ме боли главата и варира жестоко много! През повечето време е около 120/80 и надолу, но на моменти ставя 130/90; 140/100, веднуж полаза и 150!!! И се мени буквално с всяко измерване. 1во мерене - 140/100; второ мерене: 130/90; трето:120/75?! Какво става, това хипертония ли е?

И отделно не знам какво да правя с АД. Да, пия успокоителни, но имам чувството, че организма ми просто не е за АД. Sad да ги спирам ли? Дайте ми съвет.

# 446
Благодаря за отговора.Да попитам- това усещане за треперене на крайниците реално ли е или внушение,  и като имам чувство за треперене, в изправено състояние мисля че ще падна всеки момент и започвам да мърдам с крака?Споделете опит.

# 447
Outofnowhere, трябва ти нов апарат за кръвно. То и нашите организми не са за ад, но си ги пием, за да се чувстваме добре. Grinning
Ти от 2 дни искаш подобрение. Золофта е много добър, но иска време да проработи. Дай му поне 2-3 седмици, преди да го спреш. Колко време без прекъсване пи предишния ад?

# 448
  • Пловдив
OutOfNowhere
Всички сме така. Нормално е, ако стане много зле се свържи с доктора.

Весели празници, група. Пожелавам Ви всичките болежки, притеснения и стресове да останат в тази година, и догодина най-вече здраве и спокойствие.Hug Flowers Tulip

# 449
  • София
Благодаря за отговора.Да попитам- това усещане за треперене на крайниците реално ли е или внушение,  и като имам чувство за треперене, в изправено състояние мисля че ще падна всеки момент и започвам да мърдам с крака?Споделете опит.
Аз бях така и още ми е често така. Невролога какво ти каза ?

Общи условия

Активация на акаунт