Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 717
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 410
Аз пък смятам, че такова отношение към него без да е ясно изобщо виновен ли е не е ли е потресаващо. Следиш го и му проверяваш телефона през ден в продължение на цяла година. 80% от времето си сте плътно заедно. Други поводи за съмнение не ти е давал цяла година, а ти го тормозиш със скандали и проверки ала Гестапо. Самата казваш, че не си "хващала" нищо в телефона му. Смс-ът е изскочил от непознат номер. Може жената (ако въобще иде реч за нея) да е сбъркала и по погрешка да е пратила на него смс хем казваш, че бил някакъв много общ. Също, щом сте били в чужбина, може за нея да не е 7 сутринта.

# 1 411
Ако една жена има съмнения, в 95% от случаите има защо Simple Smile

# 1 412
Ако една жена има съмнения, в 95% от случаите има защо Simple Smile
Съгласна съм, но в случая ми се струва, че се прекалява с реакцията. Това със сигурност не е начина да разбере, ако става нещо изобщо.

# 1 413
И аз мисля, че това обсебване е прекалено. Защо той да има вина, че някой му праща смс? По-добре питай жената какво иска от него. Аз не харесвам такова ровене в личното пространство.
Ако иска да прави нещо,няма как да го спреш. Такива реакции като твоите, по-скоро подтикват към увеличаване на интереса му, отколкото обратното.
Поговорете и му сподели, че тези смс-и те нараняват и карат да се чувстваш несигурна в него. Успех! 👍

# 1 414
  • София
Може да си чаткат в играта...

# 1 415
Как пък няма да си причиня ежедневно ровене в телефона на чужд човек. И за какво? Всеки ден тревожно очакване, защо?

Или пък 80% от времето заедно? Вие да не сте скачени съдове? Всеки индивид има нужда от лично пространство, място да диша, да разпуска. Всеки е вселена, супер индивидуалност.

Хората се възхищавали. Моля? Тези хора нещо не им е на център. Всеки нормален знае, че такава взаимозависимост е патологична.

И, да, аз съм от тези, които са способни да пратят далеч по-пикантни смс на приятели, в далеч по-неприемливи часове. И, ако от старо приятелство ще зависи любовта им, значи това не е никаква любов.

С две думи имаш проблем в главата. Нужна ти е помощ.

# 1 416
Абе какво лично пространство "днес", когато всеки си изтипосва живота в Интернет и всякаква информация за всеки е на един клик разстояние...

# 1 417
  • София
И, да, аз съм от тези, които са способни да пратят далеч по-пикантни смс на приятели, в далеч по-неприемливи часове. И, ако от старо приятелство ще зависи любовта им, значи това не е никаква любов.

С две думи имаш проблем в главата.
Ако си човек, който знае, че би създал проблем на приятел и въпреки това е склонен да му праща пикантни СМС-и в неприемливо време, значи не ти е никакъв приятел.
А ако се изживяваш като инстанцията,  чиито действия доказват колко е истинска дадена любов или не, то имаш огромен проблем с егото и несигурността.
С две думи- нужен ти е доктор.

А на простоват език, достъпен за теб- ти си от тези досадници, които се врат на приятелите си, за да се почувстват значими.

# 1 418
И аз това се питам, кой нормален човек? Но си мисля, че въпросната госпожица си търси внимание и  това е причината за СМС. Забравих да добавя, че тя е от друг град, а мъжът ми не се е отделял от мен, затова не я разбирам цялата работа.

# 1 419
Е тя не знае от Ванга, че сте на почивка, нали? На мен вече всякакви смс-и от "приятелки" са ми съмнителни, извинете Simple Smile

Може и да няма нищо, но мъжът ти да е уплашен от бойните ти реакции и да те лъже, че си пишат някакви дреболии, и да няма нищо особено. Давам 5% шанс на това.

# 1 420
80% от времето си сме заедно, защото и работим заедно имаме общ бизнес и да ровя в  телефона му, защото проверката е висша форма на доверие, а не защото съм луда, а защото съм човек на думата и държа другите също да  изпълняват обещанията си

# 1 421
Щом ровиш, е кофти. Аз за 15 години само веднъж поисках да ровя, само защото светеха огромни червени светлини. Иначе - никога. И сега не съм грам ревнива. Имам си свестен мъж и не се съмнявам хич в него (е, все пак е мъж де, но не го следя)

# 1 422
Абе какво лично пространство "днес", когато всеки си изтипосва живота в Интернет и всякаква информация за всеки е на един клик разстояние...
Да, аз също мисля, че няма кой знае какви тайни и чудеса. Моят телефон е оставен свободно, неговият също, но не се "проверяваме" един друг. Това целенасочено да ровиш в чужд телефон да провериш дали не си пише с някоя и то при положение, че сте практически постоянно заедно ми е непонятно - веднъж при сериозни съмнения - ОК, но редовно си е точно навлизане в личното пространство, не толкова, защото телефона е много личен или профила във фейса е личен, а защото издава голяма липса на доверие.

# 1 423
Точно при сериозни съмнения се прави, мисля, че е ясно.

# 1 424
Точно при сериозни съмнения се прави, мисля, че е ясно.
Цяла година през ден? И не е засякла нищо. Човекът е спрял да си чати още като са се скарали първия път, после е получил смс - т.е тя е писала, не той. Аз не бих вдигала скандали.

Общи условия

Активация на акаунт