Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 748
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 440
Sunlight, ти си мъжа ми в женски пол. Отвращавам се от хора, които ползват израза " Проверката е висша форма на доверие".
Скрит текст:
Отвращавам се и от хора, които ровят по чужди телефони, че даже и отговарят на изпратено не до тях съобщение, от такива, които се гордеят с това, че са 80% заедно и "хората им се възхищавали"....ше умра права....
Мина ли ти през акъла, че това съобщение може да не е за мъжа ти, а да е изпратено по погрешка? Така, както си го написала: Станахте ли, за закуска има.... ме навява на мисълта, че жената пита мъжа и децата си дали са станали и че за закуска им е оставила баница примерно.
Дай пак напиши точното съобщение дума по дума.
Според мен няма нищо и престани!
Това е така, когато нямаш никакъв повод да се съмняваш, и въпреки това да ровиш и контролираш.
Когато обаче вече са ти дали повод, когато доверието е пропукано, да си затваряш очите и да вярваш безрезервно , е проява повече на глупост, отколкото на самочувствие.

# 1 441
  • Сф
Да и аз като Омниа си помислих, че е станала някаква грешка.Какъв е точно смсА? Освен това , обръщението не е лично към мъжа, а и една хлътнала жена, няма да пише в 7 сутринта. Отделно казваш, че година не си хванала нищо.???
Ще ти кажа какво мисля.По принцип е възможно тя да му звъни понякога като стари приятели и той да е споменал за екскурзията.Моя мъж например е общителен и плямпа де трябва и не трябва. Не знам обаче ,защо ти си отговорила на смс а , а и си вдигнала скандал!
Тъпо! Можеше да изчакаш, сигурно щеше да ти каже, но ако си толкова ревнива нищо чудно и да мълчи.
Надявам се си и казала повече да не го търси...
Ужас.,като си помисля с колко приятели съм си писала и сме си пускали поздрави по скайп и фейс, направо да са ме очистили досега!
П.п.Оставям мааалка вметка, ако тая жена има и други прегрешения, за които тук не знаем...Има определен тип " приятелки" които наистина " дебнат" да забият наново старото гадже , или на които все се налага" някой мъж" да ги спасява я с услуги, я със споделяне, закрила...тук вече женската интуиция не е излишна и подвеждаща..

# 1 442
Sunlight, ти си мъжа ми в женски пол. Отвращавам се от хора, които ползват израза " Проверката е висша форма на доверие".
Скрит текст:
Отвращавам се и от хора, които ровят по чужди телефони, че даже и отговарят на изпратено не до тях съобщение, от такива, които се гордеят с това, че са 80% заедно и "хората им се възхищавали"....ше умра права....
Мина ли ти през акъла, че това съобщение може да не е за мъжа ти, а да е изпратено по погрешка? Така, както си го написала: Станахте ли, за закуска има.... ме навява на мисълта, че жената пита мъжа и децата си дали са станали и че за закуска им е оставила баница примерно.
Дай пак напиши точното съобщение дума по дума.
Според мен няма нищо и престани!
Това е така, когато нямаш никакъв повод да се съмняваш, и въпреки това да ровиш и контролираш.
Когато обаче вече са ти дали повод, когато доверието е пропукано, да си затваряш очите и да вярваш безрезервно , е проява повече на глупост, отколкото на самочувствие.

Абсолютно съм съгласна с теб Amour, и въпреки всичко мисля, че може би аз не съм се изразила правилно. Въпросната госпожица не е знаела според мен, че сме на почивка, изпращането на СМС точно тогава според мен е чиста случайност, мислих и друго както някои от Вас също са предположили, че СМС -а е изпратен по грешка. Не си мислете, че съм луда,вярвам на обяснението му за случилото се, защото той беше много по изненадан и незнаещ за какво става въпрос. Другото което е, самият той казва, че след отговора,който съм върнала едва ли някога пак ще му пише или звънне, освен ако не е малоумна. И да радвам се, че съм отговорила от чужд телефон, на чужд СМС, защото въпросната веднъж за винаги трябва да разбере, че работа в нашите отношения, живот и връзка няма.

# 1 443
Вече се чудя дали аз не съм Голяма Бяла Птица, но наистина не смятам, че човека е изневерявал с въпросната или че въобще е имал мераци към нея. Прилича ми на някой, с когото е обсъждал игра и като си му казала да спре, е спрял - нали не си "хващала" нищо цяла година. И аз мисля, че смс по-вероятно е по погрешка и това да отговориш зло е доста хм не знам, аз бих се почувствала много засрамена, ако някой приятел напише нещо и без да иска ми го прати, а МП изтеряса и му отговори с "долу ръцете от Гугъл ей келеш, ще ти счупя ръчичките".

# 1 444
Google, ще си говорим пак след 20 години Simple Smile

# 1 445
  • София

Няма да те спре никой да постигнеш нещо невиждано.

Когато човек е лъган и го усеща,и знае че го правят на идиот,ще потърси истината.
Момичето се е пооляло в следенето,но с какво точно ПОМАГАТЕ като коментирате единствено,как ще умрете прави,как е побъркана и вие колко извишени души сте,над всичко.

# 1 446
Помагам с това, че не наливам масло в огъня предвид, че май няма огън с "А, със сигурност си чатят, изневерява, не му е чиста работата" та жената съвсем да се изпритесни и да се изпокарат още повече. Той не се държи като виновен по нейни описания.

# 1 447
Жена, която се притеснява, никога няма да се успокои, докато намира случайни смс-и Simple Smile Вече колко е търпелива е нейна работа.

# 1 448
Аз също имам много приятели мъже, но не бих си позволила да им изпращам СМС -и по това време. Просто си мисля, че на нея и се играе и си търси внимание. Тъй като той е спрял да и пише и звъни,тя се чуди как да привлече вниманието му. И това най ме дразни от цялата работа. А относно скандала който съм вдигнала, може би преувеличих в написаното, защото самият той ми каза, че ако ситуацията беше обратната той е щял да реагира по-остро .

# 1 449
  • Сф
Всъщност, такива пишещи приятелки, жертвоготовни дет' се вика, е по- добре да се държат на разстояние от вече женени мъже.
Не се знае кой , кога и накъде ще го избие- и в един момент се оказва- ето че има някой насреща..
Гугъл, още си млада .Човек като навърти 10+ брак , опит и т.н. знае че понякога е нужна просто една нелепа ситуация , за да се случат нещата..Хич не е толкова сложно.
Та , имайте едно наум! Kissing Heart

# 1 450
  • София
От 1-2 седмици живеем заедно с милотУ (Петканчо). Събуждам се една сутрин (преди 10-тина години), сещайки се, че Иванчо има рожден ден. И докато мозъкът ми обработва тази информация, Петканчо се събужда и аз го посрещам с прегръдка, целувка и "Добро утро, Иванчо!"
Многозначителен поглед. После луд смях, даже не можах да обясня адекватно за рождения ден.

След около час закусваме. Телефонът звъни. (Пак пояснявам, че от няколко дни живеем заедно и никой не знае за това, камо-ли телефонът там). Аз вдигам, чува се познатия глас и аз заявявам:
- Ааа, здрасти, Иванчо!
Погледът на Петканчо беше неповторим!

П.С. Никога в този живот не се е случвало нещо повече с Иванчо от приятелска прегръдка. Но си представям, ако Петканчо беше някой ревнивец какво щеше да настане, хи-хи-хи!

Изведнъж ми хрумна, че може би все пак е добре да обясня - Иванчо се обадил у нашите, където живеех, за да ме покани на рожден ден. Оттам баща ми му казал, че вече живея на друго място и му дал телефона там  Simple Smile. Това, разбира се стана ясно след близо месец, когато обядвайки с него той ми каза: "Аааа, едно момче звъня да те търси и му дадох телефона у вас"

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 10:42 от Светулчица

# 1 451
  • София
Аз също имам много приятели мъже, но не бих си позволила да им изпращам СМС -и по това време. Просто си мисля, че на нея и се играе и си търси внимание. Тъй като той е спрял да и пише и звъни,тя се чуди как да привлече вниманието му. И това най ме дразни от цялата работа. А относно скандала който съм вдигнала, може би преувеличих в написаното, защото самият той ми каза, че ако ситуацията беше обратната той е щял да реагира по-остро .

А, по обяд ако ти бяха пратили СМС- а, щеше ли да е нормално?
Като имаш много приятели мъже, как контактуваш с тях и кога?
В какво се изразява приятелството ви?
Как реагира мъжа ти на контактите ти с тях?

# 1 452
  • София
То и моя ако питаш,не е изневерявал,само си е чатил в продължение на дълги часове,месеци и няколко срещи.Но не е изневерявал,само са се писали мили думи и са си говорили за секс.

# 1 453
Благодаря за мнението,само да добавя, че въпреки ранния час СМС-А, който върнах беше много културен от рода на. Имам жена до себе си, на която много държа и не желая да си развалям отношенията с нея. Моля престани да ми пишеш и занимаваш. Нещо такова, нито съм я обиждала, нито нещо друго.
Ооо, ти си позволяваш и от негово име да говориш?
Тука вече по мое мнение доста си се оляла.
Мъжа ти не е дебил и си мисля, че може и сам да го направи.
Ще ти разкажа един случай. В друга държава сме и сме се снимали и тагнали оттам. Мой стар колега видял и понеже живеел наблизо ми писа. Как си, какво правиш, ала бала, и аз съм тук, да се видим ако искаш, отговарям си аз най-общи неща, и понеже имах личен интерес да говоря нещо с него относно работата му, му казах, че може и да се видим , разбира се, с мъжа ми заедно. И изведнъж тоя ми писа някакво изречение малко по-така, не съм го очаквала, но не съм и отговорна за действията на другите, все пак. Моя вече позеленял от яд, място не може да си намери какво си пишем. Обясних му, но след последното изречение коренно си промених мнението и си викам ще го разкарам тоя и едва ли ще се видим, заради насоката, в която преминава. Мъжа ми взе телефона и така го нагласи, обиди, заплахи, ужас. Скарахме се жестоко за това, че си позволява да отговаря вместо мен и аз съм човекът, който трябва да отреагира, не той. Такъв жесток скандал стана, освен че щяхме да счупим телефона да го дърпаме, но и без малко до бой да стигнем. И това всичкото пред моя роднина.
И защо? Защото някой си не може да си сдържа егото и емоциите и да помисли трезво в ситуацията.
Ти си същата.
Ако искаш един човек да е с теб- не го ограничавай. Това не води до нищо добро. Всички си имаме глави на раменете и не ти си човекът, който може да контролира мислите, чувствата и действията на човекът до теб.

# 1 454
Благодаря за мнението,само да добавя, че въпреки ранния час СМС-А, който върнах беше много културен от рода на. Имам жена до себе си, на която много държа и не желая да си развалям отношенията с нея. Моля престани да ми пишеш и занимаваш. Нещо такова, нито съм я обиждала, нито нещо друго.
Ооо, ти си позволяваш и от негово име да говориш?
Тука вече по мое мнение доста си се оляла.
Мъжа ти не е дебил и си мисля, че може и сам да го направи.
Ще ти разкажа един случай. В друга държава сме и сме се снимали и тагнали оттам. Мой стар колега видял и понеже живеел наблизо ми писа. Как си, какво правиш, ала бала, и аз съм тук, да се видим ако искаш, отговарям си аз най-общи неща, и понеже имах личен интерес да говоря нещо с него относно работата му, му казах, че може и да се видим , разбира се, с мъжа ми заедно. И изведнъж тоя ми писа някакво изречение малко по-така, не съм го очаквала, но не съм и отговорна за действията на другите, все пак. Моя вече позеленял от яд, място не може да си намери какво си пишем. Обясних му, но след последното изречение коренно си промених мнението и си викам ще го разкарам тоя и едва ли ще се видим, заради насоката, в която преминава. Мъжа ми взе телефона и така го нагласи, обиди, заплахи, ужас. Скарахме се жестоко за това, че си позволява да отговаря вместо мен и аз съм човекът, който трябва да отреагира, не той. Такъв жесток скандал стана, освен че щяхме да счупим телефона да го дърпаме, но и без малко до бой да стигнем. И това всичкото пред моя роднина.
И защо? Защото някой си не може да си сдържа егото и емоциите и да помисли трезво в ситуацията.
Ти си същата.
Ако искаш един човек да е с теб- не го ограничавай. Това не води до нищо добро. Всички си имаме глави на раменете и не ти си човекът, който може да контролира мислите, чувствата и действията на човекът до теб.

Съгласна съм с написаното от теб, просто емоцията ми дойде в повече. Аз не казвам в никакъв случай, че съм постъпила правилно, затова пуснах и историята си, за да чуя и други гледни точки и да преосмисля ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт