Животът е шарен. Аз не кръшкам и за мен това е ОК и е съвсем лесно постижимо. Не виждам защо и мъжът ми да не е същия.
И между другото - всяка изневяра, винаги, бърка в семейния бюджет. Дали ще е с 50 лева почерпка, дали ще е с доста по-крупни суми и скъпи подаръци. Иначе как си я представяте работата? Мъжът се вижда с гаджето си на неин терен, не й носи дори и бутилка вино и всичко спестява за семейството ли? Големи глупости са това. Пари и предмети почват да текат в една друга посока, не за жената и децата. Финансова изневяра му викат на това по западните сайтове и то е почти толкова неприятно, колкото и емоционалната страна на нещата.
Да не говорим, че човек, който изневерява, дава на човек извън семейството най-ценното - времето си. Абе никаква далавера няма да търпиш изневеряващ мъж, само си винаги прецакана.
Абсолютно е така, а за болестите да не отварям дума ( кондомите не предпазват на 100 % все пак). За най-фрапиращата случка се сещам за на една приятелка бившият мъж. Бяха събрали 20 000 евро за апартамент и оня ги беше профукал с любовницата си!