Иначе да ти кажа, никога не ми се е налагало да се "боря" с пориви или желания. Съответно щом на теб ти се налага такава борба, и (явно) ти тежи, намирам за нормално да намериш мъж, който те разбира в това отношение и за него не е проблем да сте с отворен тип семейство
И погледнато от моята "ревлива" реална гледна точка - очаквам нещо от мъжа ми, което е фундаментално за мен, и ако не го получавам той си хваща пътя, аз си хващам моя, и живота продължава.
или Брад Пит или там, който би ти бил симпатичен- колега, приятел, случаен мъж на улицата. Не ти вярвам, даже и да се закълнеш. Просто исках да дам и друга гледна точка на произхода на проблема.
Та това как изневярата била едно нищо - пълни глупости са. Влагат се чувства и още как. Влагат се и средства. Кой мъж ще има любовница и няма да я черпи, и няма да й прави жестове и подаръци? Чудя се с кой акъл ги измисляте тия истории - само секс и т.н. Никога не е само секс, никога. И мен хич не ме влече полигамията и съм си ОК.
За финансите съм съгласна, че няма как-харчат се по един или друг повод. Но не мисля, че това е най-важното.
Е няма как да е само секс, ние не сме машини все пак. Но мисля, че се надценяват малко нещата с чувствата.
И когато това ми се случи, казах на половинката че нещата са приключили между нас, събрах си крушите, и на следващия ден вече тичах по "другия". Обикновено преследвам това, което искам, не се боря с пориви и желания. Отчитам готините мъже около мен, очи имам все пак. И си коментираме с половинката красивите хора, точно както си коментираме и красивата музика. Защото хората са животни, ама не баш
Изневярата изобщо не е само физическия контакт и посмъртно не трае половин час. Как се чувства половинката, която е принудена да чака любимия да си начеше нагона и животинското в себе си, а през това време тя поема всичко, докато той лети на крилете на... страстта или както там си го представят изневеряващите. Аз не бих причинила това на човек, когото обичам и мога да се спра, защото не съм животно, а човек. Те и животните се сдържат в определени ситуации. Много са ми романтични тези представи за адска похот, избухнала между двама, които не могат да се удържат, защото либоф, феромони, песни на Графа и тн. В действителност картинката е следната: