Тема за взаимопомощ при изневяра

• 175 006
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Чрез чат във фейсбук.

# 166

Девойката ми се самопрезентира..)

Наглостта и глупостта нямат граници....А как стана "презентацията", видяхте се или по друг начин?
Ми това е някаква "мода" сред младите явно.
2 пъти ми се е случвало даже.
И двата пъти - по ФБ.
Поприказвах си само и стана ясно.

# 167
  • Варна
Лелеле, това за първи път го чувам.

# 168
Беше си забравил отворен втория скайп, за който не знаех че има- само мацки имаше в листата. Доста почетох.

# 169
  • Monaco
Хора, да ви разкажа какво ми се случи, когато бях на 19. Срещнах един мъж на 26, влюбих се от пръв поглед, той също в мен. Излизахме 6 месеца, беше ми първият мъж, първа връзка. Толкова бях щастлива, че го запознах с родителите ми, дядо ми, приятелите. Исках да ми е първи и последен. До един ден, в който една жена ме потърси и ми показа тяхна обща снимка и започна да ми се смее в лицето, тогава имаше само Skype. Тя направо ми звънна от неговия. Бях в шок, тотален шок. Защото тя явно е знаела за мен, а аз за нея не... После той ми се обади и се опита да ме излъже, че му била братовчедка. Аз не повярвах.. После почна да плаче пред нея и да ме моли да не го оставям, цирк... Спрях да отговарям на всичките му обаждания и от срам не казах нищо на родителите ми... Бях девствена, ако знаех че е женен никога нямаше да му дам да ми е първия. И да отбележа, че мъж на 26, който всеки ден ми звъни по 20 пъти денонощно, идва в къщи, спи у нас, как да си мисля че е женен и не носи халка... Единственото, което знам за него в момента е, че е все още е с жена си. Сега си имам мъж, но много ме е страх да не ми се случи нещо подобно някой ден. Като цяло тази случка ме травмира и не мога да вярвам сляпо на никой. Била съм супер наивна.

# 170
.......
... Единственото, което знам за него в момента е, че е все още е с жена си.

Сега си имам мъж, но много ме е страх да не ми се случи нещо подобно някой ден. Като цяло тази случка ме травмира и не мога да вярвам сляпо на никой. Била съм супер наивна.

Тя жена му е в много по-лоша позиция от теб. Ще и се налага постоянно да го дебне, да му държи юздите и въобще, какъв живот е това....

# 171
  • Варна
Майтап няма. Тежък труд си е да издирваш всяко ново завоевание и да й обясняваш с какъв се е хванала. Това нейното си е мазохизъм, да седи с такъв мъж.

# 172
Има жени, за които е от огромно значение на всяка цена да останат с даден мъж. В този смисъл те наистина предпочитат да следят и дебнат, отколкото да се разделят, и така за тях е по-добре.

# 173
Аз разбрах съвсем случайно. Телефона в джоба му ме беше набрал в момент в който си казваха Чао след среща. Беше като гръм от ясно небе. Слушах и не вярвах на ушите си. Колко лъжи чух след това, както казват и другите - артист и филм могат да завидят. След което започнах да ровя в нета, в телефона му, когато имам възможност... Голям детектив се оказах, много неща намерих като информация Simple Smile Болка, мъка, терзания... А лъжите, олеле... Урок: видя ли телефона му, обръщам се на другата страна (както казах, ние не се разделихме)

# 174
Да. Аз също не приключих моментално тази връзка тогава, но изпитвах страх да се доближа до телефон, лаптоп и т.н. Страх какво може да видя. Когато аз започнах да му изневерявам вече бях по-спокойна на принципа "дай да не се дебнем, че да не вземем да се хванем". Даже няколко пъти шеговито сме си го подмятали в разговор. Как беше.. Добре, че е шегата да си кажем истината.

# 175
  • Monaco
Аз тогава разбрах, че преди мен е имало друго момиче и веднага я потърсих. Тя ми сподели, че е разбрала като е намерила в джоба му халката. Каза че не го е изоставила заради жена му, а заради многото други жени, с които си е флиртувал.  Разговорът с нея много ми помогна още по-категорично да го игнорирам, даже си смених номера на телефона. Според мен жена му много добре си го познава, шокиращото е, че бяха от 4 години женени, а той си се чувстваше ерген и си въртеше афери. Не знам след 30 години как ще са. Знам и други такива случаи, жените знаят, но си кротуват. В моя случай аз се ядосах, че разбрах чак след 6 месеца, ако беше ми казала още в началото нямаше да се излъжа да се влюбя. Тоест тя дори не говореше с мен, тя само ми показа снимката и почна да смее, в онзи момент хич не ми беше забавно камо ли жал за нея, по-скоро си мислих че са семейство лунатици и ми се подиграват.

# 176
  • някъде в орбита...
С риск да отворя рани мога ли да попитам как разбрахте, че ви изневеряват? Мъжът ви си призна или вие го изловихте?
Вътрешно усещане. Направо звучи като най-идиотското положение, но какво да се прави. В него самия нямаше никаква промяна, връзката ни си беше все така същата, абсолютно никакви признаци. Но нещо не беше съвсем наред, просто не можех да го определя точно какво. Разбирам малко, но достатъчно, от компютри, а и знаех как мисли, не ми отне много (няколко дни) до като изровя всичката помия. Много добре се беше покрил, признавам му. Отричаше до последно, но както вече писах, така ме вбеси с опитите да ме изкара луда и/или тъпа, че същия ден в който разбрах, и съответно стана скандала, беше и деня в който се изнесох.

# 177
  • На Марс
... но жените го правят с приятелки. Не могат да подтиснат чувството да разкажат на приятелката си какво се е случило, как е станало, подробности, размери, други важни детайли ...

моята после всичко ми споделя. 50% от приятелките ѝ си имат любовници ... а все добри момичета на пръв поглед Simple Smile

# 178
Joanna, много съжалявам, мила, че е трябвало да преживееш това. Представям си кака си казала на близките си след като си разбрала. Това е  голяма травма. Лошо е човек, когато няма опит и да му се случи това. Ти обаче недей се тревожи за такива неща. Имай си едно на ум, но не се тормози, вярвам, че съпругът ти е порядъчен човек, какъвто заслужаваш.

# 179
  • Monaco
Billy, аз и до ден днешен не казах на родителите ми истината за него. Имах 3 безсънни нощи в опит да осмисля всички моменти и как така не съм се усетила. След това ми трябваха доста години докато се влюбя отново.  Бях се увлякла по един playboy, който ми беше колега в университета , голям хубавец, но при него се редяха на опашка, той пък излизаше само с омъжени дами, за да не се обвързва. Него го усетих  бързо - сменяше си номера често, телефонът му звънеше посред нощ, в дома му имаше женски вещи, а когато го питах нещо ставаше нервен... После постоях година сама и срещнах моят мъж. Няма да забравя как в началото му проверявах телефона и понеже е италианец, а аз не разбирах италиански и голямо копиране и превеждане на разговори падаше Joy  Докато го проуча мина доста време.  Подложих го на разпит за цялото му минало преди да се съглася да за живеем заедно. Но той още в началото ме запозна със семейството си, представи ме, спечели ми доверието. Цялата му заплата е в къщи ( по негово желание, защото е разсеян и все си губи вещите). И за 3 години веднъж не видях нещо странно в телефона му. Но ние сме още в началото на нашия съвместен път,  не смея да се самозабравям.

Общи условия

Активация на акаунт