Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 979
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 180
  • BG
И аз усетих по интуиция, после се разрових...отделно че и той много нескопосано лъже и не може да се крие. Първата афера си затворих очите, защото беше мимолетна, но втората прерастна в паралелна връзка...ми мъчих се да преглътна, най-вече заради моите консервативни родители, но уви-за кокошка няма прошка Wink А отделно бях намерила писмо от първата му сериозна приятелка ( те са били заедно години преди да се запознаем), та въпреки тяхната голяма любов тогава ставаше ясно, че и на нея ѝ е изневерявал-тъй че си казах че няма смисъл да си пропилявам живота със сериен кръшкач.

# 181
Колко лъжи чух след това, както казват и другите - артист и филм могат да завидят. След което започнах да ровя в нета, в телефона му, когато имам възможност... Голям детектив се оказах, много неща намерих като информация Simple Smile Болка, мъка, терзания... А лъжите, олеле... Урок: видя ли телефона му, обръщам се на другата страна (както казах, ние не се разделихме)

Коте, завиждам ти нервната система, която може да издържи това....

# 182
Колко лъжи чух след това, както казват и другите - артист и филм могат да завидят. След което започнах да ровя в нета, в телефона му, когато имам възможност... Голям детектив се оказах, много неща намерих като информация Simple Smile Болка, мъка, терзания... А лъжите, олеле... Урок: видя ли телефона му, обръщам се на другата страна (както казах, ние не се разделихме)

Коте, завиждам ти нервната система, която може да издържи това....

Ами това е една от положителните последици в моя случай - контрол над емоциите, умение да игнорирам неща които ми пречат и дразнят... До колко е полезно всичко това, идея си нямам. Реално, мечтая да живея сама. На практика -  нещата се успокоиха; и всъщност той е доста по-деен в създаването на семеен уют, винаги е било така. Ако разкажа какво прави у дома и за семейството, много жени ще ми завидят. И, както са казали хората, пълно щастие няма. Важи и при мен.

# 183
Коте, а защо мечтаеш да живееш сама тогава?

# 184
  • град-държава
Коте, не те ли е страх да не те зарази с нещо?
Била съм със сериен кръшках, накрая го напуснах. Не разбрах при свършен факт. Разбрах когато вече мислеше за това. Усетих го, че ще го направи. Искаше да се оженим, да бе да.

# 185
  • София
Ех момичетааа, чета ви, обаче /казвам го в тон на шега/ не можете да се мерите с мен Simple Smile
Аз лично присъствах на свалката между БНД и първата му любовница, която му се скара пред мен и още 12 човека, че ходел да си пие без нея. Даде му номера си и му каза следващия път да й се обади. А той милия взе, че я назначи за сервитьорка в неговото заведение. И така изминаха 2 дълги години, в които си бяхме навсякъде тримата - на Коледа, Нова година, 14-ти февруари, 8-ми март и т.н. Тя го гледаше влюбено /от самолет й личеше колко е хлътнала/, а той отричаше да има нещо и повтаряше, че само си внушавам. Нощно време телефона му буквално се подпалваше от смс-и, а той мрънкаше, че били тези от СОТ-а и чак сърдит го раздаваше.
След това се появи втората любовница, която ни беше съседка. Душичката и тя постоянно си беше с нас. Че даже редовно на майтап ми казваше "Имаш толкова готин мъж, че ще ти го открадна да знаеш." Дори веднъж приеха сина ни в болница, защото се беше обезводнил, а тя милата беше така добра да докара БНД, за да ми приберат колата. Защото, когато му се обадих, че ще ни приемат в болницата той беше с нея и веднага дойдоха. Как да не съм благодарна на такава добра душа. Като добавим към цялата тази четиригодишна картинка и постоянната му липса, манията му да ми иска постоянно пари "на заем", които така и не виждах повече, постоянните му натяквания, че съм дърта жена с ремарке /бях на 29 и ремаркето беше сина ни/ и никой нямало да ме вземе,  и склонността му към хазарта в крайна сметка стана чудо - срещнах един прекрасен мъж и се разведох. А БНД така и не можа да повярва какво се случва. И в крайна сметка се омъжих втори път.
Нарочно разказвам историята си в леко ненатоварващ тон, за да покажа, че винаги края на едно нещо е началото на друго. А мнението ми по темата винаги е било следното "Всяка сватба е естествения хепи енд за една прекрасна любов, а всеки развод е един чудесен хепи енд за един нещастен семеен живот."

# 186
  • някъде в орбита...
Ех момичетааа, чета ви, обаче /казвам го в тон на шега/ не можете да се мерите с мен Simple Smile
Оттеглям се, няма как да се меря Flushed Yum
Направо нямам идея как не си го приключила някоя нощ твоя бивш... Егати самоконтрола имаш Hushed

# 187
  • BG
Лелеее, Lady Cassiopeia Duval, чак хлъцнах! Не жена си, а стомана! Peace

# 188
  • София
Е, аз съм безкраааааайно търпелив и толерантен човек. Просто накрая за една седмица на куп му се изсипа всичко, което бях събирала през годините. После му отне доста време да осъзнае какво му се е случило. Но...... човек получава точно това, което е заслужил Simple Smile
Крайният резултат, обаче е че в момента сме в добри отношения Simple Smile

# 189
  • София
Озлобя много към мен,а уж трябваше на ръце да ме носи,с така исканото от него второ дете бях бременна, предизвиках разговор, искаше раздяла и тогава ми светна и директно попитах,има друга,потвърди. Исках да го изритам веднага. Той започна да се колебае,но и тя стабилно го нахъсваше,гледах непознат за мен човек пред себе си. Събрах му багажа след няколко дни,спа навън един ден,но първото дете се намеси в плановете ми, не очаквах реакцията да бъде такава. Той се колебаеше,но и другата работеше стабилно.
За любовниците е важно да спечелят. Тя също беше в съжителство с дете,но чакаше моя да ни напусне първи. И аз се оказах страшен дедектив. Сдобих се с нейния телефон,на мъжът й.Той беше полудял по нея. Чак ми беше жал за него.Но проблемите им в рая бързо почнаха,личеше си като имат драми .
За себе си бях решила да потърпя до раждането на детето и няколко месеца след това. Ако продължава да е толкова влюбен, въпреки децата да го изнеса ,но Май не й се сбъднаха на нея плановете,взеха нещата да са на приливи и отливи, а той да се държи добре към мен ,все по често. Винаги към децата е бил страхотния баща,тук не мога да го укоря. По-държанието към тях ясно разчитах какво става на другия фронт. Имаше едно препиране в игрите,когато бързаше за разговорите с нея и по-нисък праг на търпимост.
Както казах в момента се държи изненадващо идеално.
Не ровя, в началото,за да се убедя дали правилно усещам, четох два пъти,беше ми достатъчно,да я разгадая и да разбера,че 6-то ми чувство не бърка
Понякога ме е яд,че не се събраха,щях да гледам с кеф развоя на събитията и как идеалната се превръща в кошмарната.

# 190
  • София
Ти още ли си с този човек? Защото доколкото разбирам, той към момента все още има отношения с тази жена.

# 191
  • София
Писала съм назад в темата.
И да има,нищо не усещам, няма някакви индикации за това. Ако ми светне лампата ,и се окажа права,вече и децата няма да ме спрат.
Гледа си децата,грижи се за домът,даже и за мен.
Нещата вървят добре,децата са щастливи.
Аз почти се съвзех,гледам напред. Вече в главата ми няма завинаги,но не се фокусирам над това.
Знае ли се какво ще ми поднесе живота. Може аз да среща друг,може той друга(вече няма да има втори шансове) ,може и да останем заедно. Ще видим.

# 192
trikitil, така е. Най-трудното вече е минало. Оттук нататък винаги ще гледаш по друг начин на нещата.

# 193
  • София
Няма как да сме същите,след  като нещо ни е разтърсило силно.
Понякога си мисля,че раздялата щеше да е по-лесна за мен.
Както някой написа,за мен имаше промяна и от към характер. По-търпелива станах,не избухвам веднага, премислям го първо. Видях на кои хора мога да разчитам.
В действителност съжалявам повечето любовници.За мен важи-Не можеш да градиш щастие ,върху чуждо нещастие.
Като слушах разказите на познатите,разделени от 3-ти човек, напусалия да гони щастието,не остава дълго в приказката " и заживели щастливо".

# 194
Пожелавам ти да се наредят нещата! Важното е, че никога повече не можеш да изпиташ същото разочарование. То се изживява общо взето веднъж. След това няма кой да хаби пак нерви, дори и да попадне в сходна ситуация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт