Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 937
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 375
Май зорът му е, че не му се изнася. Че се обаждал да крещи и по другата жена/ако наистина е набрал номера или само е разигравал театро/. Все едно тя всеки път с пистолет опрян в главата му го е извеждала навън и го е принуждавала да стои с нея. Сали, май му е много изгодна, та затова не иска да се разделя с нея, по какви причини той си знае, и тепърва ще има да ѝ върти театрални постановки.

Обади й се на високоговорител. Да не го търсила повече. Тая само измяука нещо от сорта на ама защооо и той и затвори. Иначе и аз мисля, че не му се изнася, но се чудя защо. Изгода, каква би могла да е? Той финансово е по-добре от мен, дори ми помага. Аз не съм тип домакиня, да му слугувам, имам си кариера и време за себе си. Той е от онзи тип: какво ще кажат хората, техните, колегите. Може би го е срам, че го гоня, знам ли. Или наистина ме обича и иска да е с мен, но тогава защо не съжалява, не се извинява....? Уж го познавам толкова добре, а не мога да го разбера...

# 376
Тук всички жени сте толкова принципни и категорични, че човек ще си помисли, че вкъщи нямате мъже, а кученца на каишка. Ако на Сали човекът не й е изневерявал, а тя е направила от мухата слон, че и да го гони и аз на негово място бих избухнала и наговорила страшни ужасии от яд, нараненост и безпомощност. Гледате само едната страна и типично по женски щом е мъж - под ножа. Аз не деля хората на мъже и жени, а на хора с различни характери и емоционалност. И аз имах едно гадже, което звъня на една мацка и й крещя по телефона, че ни съсипвала връзката и да го оставела на мира. Но това е друга история - нито мацката беше виновна за ситуацията, нито той, а аз. Но за да ме задържи крещя, буйства. Реално си беше прав.
Тук няколко човека попитаха Сали кой е тоя специален информатор? Разбра ли се най-накрая кой е тоя Робин Худ

# 377
Ще ти кажа. Иска да не можеш наистина да го търпиш накрая и да го изгониш задължително ти. Така ще може да казва с чиста съвест: "Не я знам какво й стана! Всичко правех за нас, а тя взе да истерясва, да ми крещи без причина и накрая ме изгони. Какво можех да направя..."

# 378
Но за да ме задържи крещя, буйства.

хич не си представям някой да се опитва да ме задържи с крещене и буйстване дори и да не е виновен за изневяра
т. е. не си представям да успее Simple Smile

# 379
divna1988, аз лично не мога да оправдая подобна клетва с какъвто и да е бурен харакер. Освен това не знам какво искаш да кажеш с "вие като типични жени..." За мен истеричността и склонноста към злобни изпълнения, която ти описваш за нещо нормално е много по-женско качество от нежеланието да простиш изневяра (което е присъщо на мъжете - мъжете рядко остават с жена, която е била с друг, докато колко жени си кютат с изневеряващи мъже ехее).

Ако на Сали човекът не й е изневерявал, а тя е направила от мухата слон, че и да го гони

Само дето човекът е срещан многократно с тази девойка, познатите й твърдят, че изглеждали влюбени и тази история не е плод на фантазиите на един човек, а потвърдена и от други. Да не говорим, че той сам си е казал, че докато жена му е в болница т.е в лошо състояние на него основния му зор е бил не, че има болна жена, а че му е скучно и самотно, и затова си намерил "приятелка".

аз на негово място бих избухнала и наговорила страшни ужасии от яд, нараненост и безпомощност.
Така ли? Би проклела току що абортирала жена, която е искала бебето си да няма деца? Брей. А на миналата страница заяви, че си чудесен човек. Човек, който обича някого и го уважава, си слага някакви минимални граници на ненормалното поведение и не позволява истериите му да го увлекат до там да нарани необратимо. Другото си е баш женско поведение - крещяща и беснееща истеричка, която кълне и псува, защото нещо й е криво настроението. Аз пък, ако бях мъж не бих искала такава. Предпочитам прагматична жена с акъл, която може да си аргументира проблемите без да ме псува и да ми вика все едно сме на пазара.
Чувала съм за кълнящи бабички от деменцията, но за кълнящ мъж в млада възраст за пръв път чувам.

# 380
  • София
От малка съм израснала с момчета и 90 процента от приятелите ми са мъже. Всичките ми гаджета са го знаели и не са правили проблем.
При мен си случва да си избълвам помията, опитвам се да се контролирам. Но факт е, че невинаги успявам и обиждам е кужасно. Това не означава, че съм отвратителен човек. Всичките ми мъже, с които съм била, до ден днешен твърдят, че съм уникален човек, независимо дали сме се разделили с драми, винаги съм била силна подкрепа и лоялна към тях докато сме били заедно. Въпреки емоционалната ми истерия съм се доказала с действия какъв човек съм! И предпочитам някой да ме напсува и да ми тегли майната, но в реалност да ми е гръб, отколкото да ми реди розови думички и да ми забие нож в  гърба!

Аз пък, предпочитам да ми е гръб, както и аз на него, но да не ми тегли майни и да ми истерясва, засипвайки ме с помия.
С истеричен и обиждащ, само за да те накара да се чувстваш зле, не може да се живее дълго заедно, камо ли цял живот.
Кел файда от лоялността ти, ако ще ме сравниш със земята и ще ми стъпчеш душата?
Та, с какво чувство ще тръгне после някой да те прегръща и да изтърпи да го прегръщаш и да му равиш мили очи?  newsm78

# 381

[/quote]
Така ли? Би проклела току що абортирала жена, която е искала бебето си да няма деца? Брей. А на миналата страница заяви, че си чудесен човек.
[/quote]

Боже, след тоя въпрос просто не виждам смисък за възможна нормална комуникация.
Просто констатирам, че тук една жена като писне от мъж и всички жени започват - аууу какъв боклук, зарежи го. Бабите и дядовците ви добре, че не са имали интернет, че от такива мнения на силни и непрощаващи алфа супер жени, вас най вероятно е нямало да ви има.
И за протокола - имаше една тема от една жена, мъжа и я заряза. Всички го нападнахте и я успокоявахте, че се е отървала от това чудовище. До момента, в който въпросният мъж бе се включи, не си изказа и неговото мнение и темата замря.
Много е лесно да се съди от едната страна. Още по-лесно е жени, скрити зад компютрите смело да агитират наранена жена да прекъсва връзки и да гони мъже. Добре, че е нямало такава подобна жена да даде такъв акъл на майка ми, защото преди години те също имаха проблеми. Но не избягаха, разрешиха ги и сега не могат един без друг!!!

# 382
Ти й дай съвет да го търпи тогава и да се прави, че новата му изгора не съществува. Тъкмо ще провериш дали ще сработи.

# 383
А, ти започна да истерясваш даже в темата.

У нас, например, не се псуваме. Караме се от време на време, случва се да си повишим тон, но такива грозни емоционални изблици, слагане на сол в лични трагедии и истерии не си спретваме. Аз не виждам кой нормален човек ще обича и уважава партньор, който си позволява да го кълне и псува. Хармоничните отношения си личат много по начина, по който двама разрешават проблемите си.

АбсурТ много точно го е написала.

# 384

Много е лесно да се съди от едната страна. Още по-лесно е жени, скрити зад компютрите смело да агитират наранена жена да прекъсва връзки и да гони мъже. Добре, че е нямало такава подобна жена да даде такъв акъл на майка ми, защото преди години те също имаха проблеми. Но не избягаха, разрешиха ги и сега не могат един без друг!!!

Родителите ти са постъпили умно,затова са решили и проблемите си. С желание и от двете страни е станало, и с осъзнаване на грешките.

Тук повечето споделени истории са за единия във връзката, който смята другия за свой длъжник и за нещо,което му принадлежи. Съответно си разиграва коня на воля, а другия трябва да се примири и да търпи. Тези от нас, които са били в такъв филм,знаят че изхода е само един - раздяла.Затова съветите са доста крайни понякога. Има една граница на търпимост, премине ли се, започват силно деструктивни и негативни процеси за човека, на когото се налага по някаква причина да търпи да го правят на глупак.

# 385
Гугъл, къде видя, че истерясвам Simple Smile
нелепо е, ако някой не е на вашето мнение, да го нападате.
Сигурна съм, че у вас всичко е по конец и се радвам, че имам възможност да взема пример от уравновесени и стабилни семейства като твоето.

# 386
Ситуацията на Сали е с предизвестен край. Просто е клише за такива случаи, това е. От нея зависи да се спаси, какво да пази и гради с този човек, който я кълне и отсега излиза по цели нощи с приятели? Е, може пък да опита и сама ще стигне до единствения изход.

# 387
И според мен ситуацията е клише. Така се държи мъж, хванат в крачка, не несправедливо обвинен. Явно не е проработило "Ти си луда, въобразяваш си" Grin И сега се ядосва, беснее и си показва цялата простотия, сигурно си е мислел, че е голям умник и абсурд да го хванат.

# 388
  • София
Боже, след тоя въпрос просто не виждам смисък за възможна нормална комуникация.
...................

Наистина, нормална комуникация трудно ще се получи, защото имаме силно разминаване в понятията.

За почти всички от пишещите, възпитанието или тоталната му липса, както и липсата на емоционална интелигентност, са всъщност проблемите.
Дори не мога да си представя как един агресивен истерик, при това ръсещ гадости по мой адрес, би могъл да ми остане мил и да не мога без него!?
Не съм мазохистка все пак.......

ПП. Аз ти отговорих, защото достатъчно съм обвинявана, че защитавам мъжете и съм против " наритването" им за щяло и нещяло.

# 389
  • София
И според мен ситуацията е клише. Така се държи мъж, хванат в крачка, не несправедливо обвинен. Явно не е проработило "Ти си луда, въобразяваш си" Grin И сега се ядосва, беснее и си показва цялата простотия, сигурно си е мислел, че е голям умник и абсурд да го хванат.

Много точно. Ако мен ме обвинят в такова нещо (никога не съм и смятам, че няма, а ако го направя ще имам доблестта да си кажа), ще се опитам да се защитя, дори да повиша тон в опитите си да докажа истината, но ако въпреки това не ме разберат ще се обърна, ще се обидя (за друго не, но за честта си съм склонна да не проговоря повече) и ще си замина. Пък в крайна сметка, щом не ми вярва, за какво ми е? Ама да кълна жена, която току-що е загубила бебето си да няма никога деца няма как да стане. И не забравяйте, че авторката написа, че дори едно "извинявай" не е получила.

Общи условия

Активация на акаунт