Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 940
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 690
Че то доскоро в Господари на ефира се вееше "масажът"  на един такъв.
Добре , че момичето беше успяло да го заснеме. Чак и дело и е водил.

# 691
Всъщност забравих да кажа, че на много места по света почти навсякъде е въведено видеонаблюдение със записи и нещата стават почти невъзможни за какъвто и да е произвол. Предполагам, че това навлиза постепенно и в България и е напълно възможно вече положението да е много по-различно от моите спомени там.

# 692
в случая момичето не е искало, но повечето преподаватели в УНСС вторите им бракове със студентки....странно съвпадение!

# 693
Що? Само в българските университети вирее използвачеството?
Не знам какво имаш предвид с "използвачество", но аз само в бг университет съм виждала студенти да ходят "на кафе" с преподавател по време на лекция. Това и описаното от мен поведение се толерират само в България.  За западен университет е сензация доцент да си позволи да докосне студентка, пък какво останало за пошляпване по дупето. За съжаление аз нямаше как да докажа случилото се в кабинета му, защото нямаше други свидетели - не е било на отворена врата. Но се отплеснахме от темата... Мисълта ми беше, че човек, който със стотици снимки на жена си на работното си място, навява семейна привързаност, всъщност се оказва потенциален кръшкач, напълно неподозрителен на пръв поглед. А, изполва снимките именно за да всява доверие и никакво подозрение. Малко като колегата ви nofelet с неговите теории... Simple Smile

# 694
  • София
Преподавателите си позволяват да пляскат само някои студентки Wink
Жокер:
Скрит текст:
Основният критерий не е дали са хубавки.

# 695
Що? Само в българските университети вирее използвачеството?
Не знам какво имаш предвид с "използвачество", но аз само в бг университет съм виждала студенти да ходят "на кафе" с преподавател по време на лекция. Това и описаното от мен поведение се толерират само в България.  За западен университет е сензация доцент да си позволи да докосне студентка, пък какво останало за пошляпване по дупето. За съжаление аз нямаше как да докажа случилото се в кабинета му, защото нямаше други свидетели - не е било на отворена врата. Но се отплеснахме от темата... Мисълта ми беше, че човек, който със стотици снимки на жена си на работното си място, навява семейна привързаност, всъщност се оказва потенциален кръшкач, напълно неподозрителен на пръв поглед. А, изполва снимките именно за да всява доверие и никакво подозрение. Малко като колегата ви nofelet с неговите теории... Simple Smile
Тук си права! Жените им дори не подозират с кого си имат работа! Та мисълта ми е, че никой не можеш да спреш....Трябва само да попаднеш на почтен и честен човек...., но това е до късмет!

# 696
Студентките позволяват да ги пляскат само някои преподаватели. Жокер - такива, пред които ще се явяват на изпит.

# 697
Тази тема започна да ме депресира. Grinning

Макар че съм чувала за такива истории на лятна практика, че...

# 698
  • някъде в орбита...
Тази тема започна да ме депресира. Grinning
Темата не, но като се сетя за времето си в университета и аз почвам да се депресирам Grin

# 699
Човека споделя житейски опит и вместо да се радвате, че имате възможност да видите и различна гледна точка вие вече се мъчите да го набедите за "виновен" за да го изгоните. Каквито и да са мотивите му да е тук щом все пак е полезен на някого с мненията си значи по никакъв начин не е излишен. Лично аз поглеждам съотношението на полезно/мнения за да преценя доколко даден човек е полезен за другите преди да напиша каквото и да е, което би могло да го засегне и да спре да го прави. Съответно ми става много неприятно да виждам предимно критики(вместо съвети) от хора с почти никаква полезност за другите.
Не желая да засягам никого, а само да ви обърна внимание да сте по-толерантни към различните гледни точки без да е нужно да нападате автора им.

Никой не гони г-н Телефончев от форума, но защо Вие му се явявате адвокат не разбирам. Вие изразявате сходни мнения с него, но защо ли Вас никой не нападна? Може би защото не се правите на светец?

# 700
В моя случай не е имало никакво разкаяние, нито признание, че има проблем. И въобще рядко са май случаите, в които съгрешилия си посипва главата с пепел и моли за прошка.

Иначе аз ако беше нещо такова, със сигурност щях да простя и да пробвам да закрепим нещата... до следващия път - понеже вече вярвам, че подобни закрепяния са временни.

При мен пък нямаше разкаяние, но молби и тръшкане, че обичал другата и да го "изчакам да му мине" 😈...по негови думи около година! 🙈 Мъчи се горкия, страда..в крайна сметка направи "правилния избор" да "избере" мен и децата....но агонията продължи! Не можех да го гледам как страда по любимата и след няколко месеца мъки поисках да се изнесе...
Не знам как бих постъпила ако беше се разкаял и поискал прошка! Едва ли щях да успея да живея в този ад...

# 701
Никой не гони г-н Телефончев от форума, но защо Вие му се явявате адвокат не разбирам. Вие изразявате сходни мнения с него, но защо ли Вас никой не нападна? Може би защото не се правите на светец?
Човека си каза, че не смята да се обяснява и не очаквам да отговори на явните нападки. Даже не очаквам и да пише повече в тази тема след такова отношение към него. И аз ако си бях позволил да говоря повече за мен с крайни преценки отколкото за общовалидни съвети базирани на опита ми съм сигурен, че отношението нямаше да е по-различно. Десетина години съм по-възрастен от него и съм се научил да спазвам повече дистанция в изразяването за да не възникват нежелани недоразумения.

Mom of 3, това наистина е най-неприятното когато човека държи на семейството си, но просто е станал жертва на любов по-силна от разума му. Когато чувствата намалеят или изчезнат към сегашния партньор вероятността да се появят към друг нараства и никой не е застрахован срещу това дори и да не го е търсил. Взели сте правилно решение да не се мъчите взаимно. Неминуемо един ден и това ще му мине и въпроса е какво правите, ако тогава се появи и почне да търси прошка?

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 02:50 от Анонимен

# 702
Е дотогава жената не е речено, че ще седи в манастира.

А и защо се твърди, че съпругът задължително ще се разкае един ден? В крайна сметка след като се е развел, са излишни такива трагикомедии.

# 703
Защото любовта един ден отново ще изчезне и ако не е създадено ново семейство и деца то липсата на старото семейството, най-вече децата става достатъчно силна и е много възможно да започне да прекарва все повече време с тях.
Имам такъв приятел, който се раздели с жена си заради нейн любовник, който не можела да разлюби, но нямаше и година остана сама и сега изцяло се върти все около него и детето с надеждата да я приемат отново при тях. Уж за да не страдало детето да трябва да е една седмица при него и една седмица при нея. Той не успя да намери друга и заради детето е склонен на много компромиси.

# 704

Mom of 3, това наистина е най-неприятното когато човека държи на семейството си, но просто е станал жертва на любов по-силна от разума му. Когато чувствата намалеят или изчезнат към сегашния партньор вероятността да се появят към друг нараства и никой не е застрахован срещу това дори и да не го е търсил. Взели сте правилно решение да не се мъчите взаимно. Неминуемо един ден и това ще му мине и въпроса е какво правите, ако тогава се появи и почне да търси прошка?

За себе си мога да кажа, че любов по-силна от разума ми и от всичко може да е единствено любовта към децата ми!

А искането на прошка няма как да стане вече! Късно е либе за китка...
От тогава минаха три години..Той не успя да бъде с другата жена! Обикновено така става- когато искаш всичко, накрая оставаш без нищо! Сега той е сам, а аз имам човек до себе си...Надявам се един ден и той да има собствен живот и да е щастлив, защото без вина се чувствам виновна, а и децата го съжаляват, че ние си имаме семейство, а той не...

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 15:16 от Mom of 3

Общи условия

Активация на акаунт