Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 812
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Разнообразния сексуален живот не е предпоставка да няма изневяра, от опит казвам.
Обвинения към хората, които в момента страдат, само вредят повече на тях. Както и задаването на въпроси в стил, ама ти как така......, ама ти наистина ли.....
Или наистина помагаш, или си мълчиш като няма какво да кажеш.

yahoo с тази профилна снимка всеки път се чудя, мъж ли си наистина или жена, правеща се на мъж. Нищо лично.
Obsession82- ако има нужда питай на лични.

# 856
Аз пък имам МАСИВНА обица на ухото от жени, които - цитирам - "аз имам най-добри мъже приятели, жени приятелки близки нямам".

Нетърпенето на хора от твоя пол наоколо е сериозна патология, за която винаги си има причини. (Важи и за мъже, които се обграждат само с жени.)

Просто така се е получило, не съм си избирала изрично само мъже. Имам една по-близка приятелка, но най- най- близките ми приятели са двама мъже, с които се познаваме от 15тина години. Не смятам това, че имам приятели мъже за патология, нито смятам, че това е било причината за тормоза, даже е смешно да се твърди нещо такова и да се сравнява с човек, който е способен да бие по-слаб от него.

# 857
  • София
Извинявам се, че съм приписала горния цитат и респективно неадекватната реакцията на Lyam.
Останалото от поста ми за корелацията между определени качества и вероятността за изневяра си остава.

# 858
trikitil, не смятах да отговарям на такива безумни мнения, но явно безумието е заразно в този форум.
Никого не нападам и не разбирам как може така да се изопачава мнението ми. Ако не кажа нищо се пита защо мълча, а когато дам синтезирани съвети подходящи за случая било обвинение. И ако разнообразния сексуален живот не е никаква гаранция за връзката то липсата му изобщо за което беше споменато е сигурна предпоставка за проблеми, ако партньорите не са физически повредени. Ако човек не е способен да осъзнае какво му се казва от изстрадан чужд опит е много вероятно да продължи да повтаря дори собствените си грешки. Нямам какво повече да кажа по случая.
Профилната ми снимка е от любим герой от темите със сериалите в които предимно участвам и няма никаква връзка с половата ми принадлежност.

# 859
Да разсееш жена от конретните обхванали я терзания е също помощ - ето обсебената 82 го потвърждава.
Това за ритането на паднала жена не съм го прочел, пропуснал съм го, съжалявам. Като ви прочетох сега, ще кажа, това си е криминална история и не смятам, че е редно да се коментира във форум. Има институции, на които това им е работата, каква помощ от един форум???

И най-сериозната тема има нужда от разведряване, иначе действа депресиращо и не помага никому. В този дух радвам се, че спасителката се смили над мен и изглежда е склонна да зарови томахавката. Гледам обаче разни небесни тела търсят да я изровят, ще трябва и на тях да правя мили очи.

# 860
Деца си имаме и то "горница"- три, казвам го защото май от както се появи идеята че ще сме многодетни родители,станаха наистина големи пропастите,дори да не го осъзнавахме.Не че не си го искаме,най-сладкото същество е.Честно казано,на мен ми се иска причината да съм в тази тема да е точно липсата на секс.Ето мнението ти,Yahoo,ми е от полза,съжалявам че не съм го видяла в предишни страници,но те толкова неща се повтарят и потретят в постовете,че твоето повторение надали ще се набие толкова на очи.Секса при нас беше станал ама направо"кво пък беше т'ва",и ще си го кажа с риск да скочат десетина срещу мен-по веднъж,дваж на Година😴Честно не знам защо,времето си тече и не се замисляме.Даже ММ спря да си иска,ама на мен пак не ми святка тая тъпа червена лампичка.Той се беше сдухал мнооого,щото напусна работа и цяла година не можа да си намери друга, без пари не сме били,но беше доста трудно особено психически.И аз на това го отдадох,ама нали ви казвам-нямам  опита на предишни любови и се вкарах във филма.Така или иначе каквото стана ,стана,въпросът сега е Късно ли е да се променят нещата,да се оправят грешките и да се върне любовта и привързаността?Нищо няма да е същото,ама съм чувала,че можело даже по-добре да стане(ама то това май само на теория).Както казах,падам си по мисленето,затова осмислих вариантите за поведение след такова нещо и резултатите от тях и си избрах този-няма да лежа на кълката,че като сме женени и имаме силно приятелство,това му стига(то и на мен не ми стига),ще дам всичко от себе си за промяна(но слугиня няма да стана)секс ще правя на лягане и на ставане-това е майтап,той няма да устиска дълго,секс ще правя много често,защото ми харесва(винаги ми е харесвало и това не си го обяснявам,защо не съм искала)ще се усмихвам,ще съм мила,а не мрънкало,ще му обръщам специално внимание и т.н.Вече два месеца така живея и това изобщо не ми тежи,даже ми е мн хубаво.В началото ми беше доста зле,защото виждах как не ме забелязва дори,мн сили ми костваше да не ревна пред него.Сега има промяна- "вижда ме",прави ми комплименти понякога,поглежда ме,когато не го гледам и на мен ми е толкова приятно,но пустите въпроси в главата ми..  Прочетох някъде,че да простиш означава да забравиш за какво е трябвало да прощаваш-струва ми се небъдна работа.Според него,той нищо не е направил,щом не е имало секс.Ей това най мн ме ядосва-признавай  че е грешка,че не си мислил,че изобщо не си мислил,че така ще оправиш семейните проблеми,просто си усетил,че някой те харесва и хайде да се "влюбим"След като аз съм готова да призная грешките си и той трябва,нали?Ама ако след време си измисли друга причина "да се влюби",вече всичко ще загине,не че ще го изгоня,той е страхотен родител и заедно сме постигнали много,но аз ще загина емоционално,дано да е само към него😅Просто сега чувствам че го обичам,харесвам го(викам му,как пък не погрозня за близо 20 год.,не оплишивя,не надебеля,не се занемари)
Сега за Lyam,еми пак ме развесели,може да е груб понякога,ама се опитва да се оневини и явно му е хубаво като му простят🤗
На Трики ще пиша на лс,само да видя как😁

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 08:17 от Obsession82

# 861
Obsession, ако и той има желание да се оправят нещата - ще стане! Това е Simple Smile Просто трябва желание и от двете страни Simple Smile

При нас нямаше и един положителен момент, след появата на проблема, само се влошаваха нещата поголовно. Аз затова не съм се и пънала да се "променям" или да правя каквото и да е, защото беше безсмислено.

Докато при вас ми се вижда, че има лъч в тунела, дано нещата се наредят Simple Smile Едва ли ще забравиш, но ако отношенията са ви добри, ако той не зачезва неясно къде и си живеете добре, мисля, че ще го преодолееш някак (не знам как, това вече други ще кажат).

# 862
  • София
Obsession, ако и той има желание да се оправят нещата - ще стане! Това е Simple Smile Просто трябва желание и от двете страни Simple Smile

При нас нямаше и един положителен момент, след появата на проблема, само се влошаваха нещата поголовно. Аз затова не съм се и пънала да се "променям" или да правя каквото и да е, защото беше безсмислено.

Докато при вас ми се вижда, че има лъч в тунела, дано нещата се наредят Simple Smile Едва ли ще забравиш, но ако отношенията са ви добри, ако той не зачезва неясно къде и си живеете добре, мисля, че ще го преодолееш някак (не знам как, това вече други ще кажат).

Bianka, за това си права каква е нагласата от двете страни и това си проличава в първите месеци,след "разкриване" на картите.

Прошката, ...споменавате я често,та взех,че се замислих снощи за нея. Дали съм простила. Ако това да останеш до този човек,е прошка, значи съм. Ако обаче,означава да забравя за действието му,няма как да го забравя никога. Дали някога ще му имам доверие,не знам,в момента по-скоро клоня към Не. Той ме излъга,реално използва друга, за да избяга от нашите проблеми,а не да се опита да ги реши.
Секс не е липсвал,даже аз винаги съм била доста по-активната.
Но за това пък домашни проблеми,битовизми бол и не да кажеш,че са продиктувани от мен специално. Да кажа,че той не ми е омръзнал като мъж след толкова години също ,ще е лъжа.Че той е идеалния,перфектен мъж.И мен са ме искали други,устоявала съм,сега на моменти се питам и за какво съм пазила толкова семейната чест Grinning .
Правя разлика между това да отидеш да се позабавляваш и това да започнеш да градиш в главата си бъдеще с друг човек. Реално той това беше започнал да прави,да си представя живота с нея. Тя разбира се е идеалната,много е лесно да си идеален на писаници и на кратки срещи.
Пак казвам,ако нямаше дете и такова на път ,изобщо нямаше да го мисля,ще прощавам или не,всеки щеше да си хване пътя.
За мен той си има проблемите в главата,какво иска точно от живота,но нямам никакво намерение да му помагам в решението,сега трябва да дооправя себе си и да изплувам напълно,защото още ми трябва да покажа глава над водата,но половината и повече път минах.
Няма как и да пренебрегна на 100% себе си,за да е щастлив той и да стои при мен. За това ,трябва сам да го реши. Тук идваме,че двамата трябва да искат да запазят връзката.
Единственото,което промених в себе си ,заради евентуалното ни бъдеще е,че намалих споровете с него до минимум,даже да знам,че не е прав,го оставям,да си удари главата. Това,че не си мълчах и казвах,истинското си мнение,спорех, за да отстоявам позицията си,се оказа,че толкова ,много го е дразнило. Никога не съм чула,права беше,даже да съм била.Но затова пък,ако на 15 случая един сбърках,той умираше да ми го натрие,аз да се защитя и бам скандал. Е ми научих се да си мълча,но това не означава,че приемам,че е прав.
Далеч съм от мисълта,че двамата сме идеални,не сме.

# 863
trikitil, можеш спокойно да дадеш време и да не се бърза за никъде.

При мен варианта не седеше, защото всичко материално ни беше общо, а започна да изтича извън семейството най-общо казано. И неволята ме принуди да действам бързо - нямаше за кога да чакам. Всеки ден виждах че губя и остави емоциите и нервите, но и финансово да търпя беше невъзможно.

# 864
  • София
Добре,че моя е Чичо Скрудж.
Твоята ситуация е различна,от към мъж,на теб буквално са ти навирали любовницата и са ти казвали "живея и с нея".

# 865
Не, точно обратното, казваха ми: "С нея само пием чай и нямаме нищо общо, а ти си луда" Simple Smile Но в малък град истината се натрапва и без да я търсиш.

# 866
Той моя е бая стиснат и за най малкото,ама кой си няма кусури,сега се сети все пак че не живот така и уж да го даваме по свободно,да се отпускаме повече.Децата ще отидат на лятна ваканция от училище,чак не ми се вярва.Аз ходя на уроци по народни танци,ми мрънка че не сме заедно,ама за парите почти не смее,уж не ме ревнуваше,ама сега мн се дразни и все "до мъже ли се хващам,то там се ходело да си търсиш😙" .Хем ме ядосва,хем пък ми е хубаво,...защото усетих и безразличие (най-лошото).Той почти не излиза,аз го натискам да ходи на фитнес напр.Да си имаме лично време,ама малко,не знам дали е добра идея,ама ако е решил да хойка,ще намери как,така поне ще има някакъв друг интерес.А аз имам нужда да мисля за нещо друго,че все той ми е в главата (obsession)

# 867
.Аз ходя на уроци по народни танци,ми мрънка че не сме заедно,ама за парите почти не смее,уж не ме ревнуваше,ама сега мн се дразни и все "до мъже ли се хващам,то там се ходело да си търсиш😙"

Моят мъж точно на народни танци си намери девойка. Хем ходехме заедно... Blush

# 868
По принцип много хора ходят именно с такава цел. И на народни танци, и на салса.... особено мъжете.

# 869
Obsession82, значи по всичко изглежда, че нещата ще се оправят между вас и ти интуитивно си налучкала какво трябва да се направи, а аз бързо се ориентирах в обстановката типична за такива връзки. Добре е, че имате деца и то цели 3 (благородно ви завиждам, да са ви живи и здрави и много да ви радват). Това осмисля връзката и държи родителския инстинкт буден при нормалните хора въпреки неизбежните трудности в отношенията през годините. Остава само липсата на редовна интимност, която разбираемо намалява в сравнение с началото. Не трябва да оставяте обаче да угасне защото при всичките ежедневни проблеми това е един от многото начини да се радвате на живота и да раздвижвате тези хормони в себе си, които ви карат да бъдете удовлетворени и дори щастливи, най-малкото да се чувствате добре. Жената може и дълго да не изпитва нужда от секс, но мъжа дори и да не се сеща на моменти няма как да го забрави и да избяга от природата си при появяването на "изгоден случай". Изненадвай го по-често с разнообразие за да излезете от евентуалната скука, разчитай повече, че апетита идва с яденето. А когато няма възможност дори обикновена нежност би могла да го замести. Човека е като огледало и ако не си му вече безразлична по някое време ще отрази твоето поведение към него и към теб и нещата ще се оправят. Това, че проявява разумна доза ревност е донякъде добре. Значи изобщо не си му безразлична и държи на теб. Все пак е нужно и да не се обсебвате до крайност и всеки да има някаква малка доза лично пространство за да не си доскучаете отново. Но малка, не прекалено голяма защото често стават по-големи бели там. Пробвай да му простиш истински. Дотолкова че дори и да си спомняш за прегрешението му да не успява да те заболи от спомена. Приеми, че неговото е повече фантазия за любов към някаква с която си мисли, че ще запълни това която му е липсвало, но в действителност нещата обикновено са много по-прости: усетил е само че болезнено се нуждае от секс. Опитай се да запълниш приемливо тази му нужда за да не се налага да бъде запълвана с чужда помощ и ако всичко друго е останало здраво всичко ще си дойде на мястото много скоро. Не изпитвай съмнения. Просто го повярвай и ще се случи. Съмненията само ще те обезкуражават да направиш всичко на което си способна за да се пребориш за семейството си. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт