Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 788
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 915
    Да.Така е.Но как да върна доверието.?Как да забравя?Колко време ?А страхът как да премахна?
Аз не успях. Някъде по пътя към прошката се изгубих. Ако не си беше тръгнал той сам, сигурно щях да умра. За мен развода беше въпрос на физическо оцеляване след предателството.

# 916
...Лъжи...промяна в поведението,непознат за мен човек.Така две години.Чаках да дойде на себе си,плаках,страдах,обвиняваха нея,обвиняваха себе си.....Е....дочаках да го....у нас е същият оня.....20 годишен мой любим мъж.По гальовен,по любвеобилен,по внимателен и щедър от всякога.......Но.....аз ....не съм същата....Всяка прегръдка-реже.Всяка целувка-гори.Всеки допир-боли.....

Аз не можах да се справя с предателството,след 20 години брак.Опитах, но агонията беше страшна. Не бях на себе си 6 месеца след като разбрах, как съм издържала да ходя на работа, да си гледам и двете деца, дома, ужас някакъв безкраен. В един момент поставих ребром въпроса има ли намерение да прекрати отношенията си с другата, при което с най-наглата усмивчица,която можете да си представите,ми беше заявено "няма как да стане". Та не мога да си представя и за секунда какво би станало с мен, ако не бях го изгонила. Сигурно щях да полудея...

# 917
    Да.Така е.Но как да върна доверието.?Как да забравя?Колко време ?А страхът как да премахна?
Страх от какво? От изневяра? Чак толкова ли е страшно? Няма да свърши света, нали?

# 918
Страх от какво? От изневяра? Чак толкова ли е страшно? Няма да свърши света, нали?

Едва ли е точно страх.По-скоро жената изпитва несигурност. Защото сега ако се е осъзнал, следващия път като му се прииска нещо странично, може здраво да се увлече. А е хубаво да чувстваш опора и сигурност в човека, с когото живееш.Иначе за какво сте заедно?

# 919
Света разбира се не свършва, но семейството в огромна част от случаите се заминава.

# 920
Едва ли е точно страх.По-скоро жената изпитва несигурност. Защото сега ако се е осъзнал, следващия път като му се прииска нещо странично, може здраво да се увлече. А е хубаво да чувстваш опора и сигурност в човека, с когото живееш.Иначе за какво сте заедно?
Несигурност? Сериозно ли? Нима очаквате да имате гаранция за нещо в този живот? Всичко (наистина всичко!) може да се случи и трябва да бъдем подготвени, за да не бъдем изненадани.

# 921
Подготвени!!?

# 922
Несигурност? Сериозно ли? Нима очаквате да имате гаранция за нещо в този живот? Всичко (наистина всичко!) може да се случи и трябва да бъдем подготвени, за да не бъдем изненадани.

Човек, къртиш направо  Mr. Green

Значи, за следващия път, как АЗ ще се подготвя:

Когато ми бъде заявено, че има друга кралица в кралството, никакви такива разговори, беседи, обсъждания и прочее втори шансове. Разбера ли за подобно нещо - директно с тигана у главата, мятам го на такси и директно го стоварвам пред вратата на любимата му.

И въобще да не си въобразява,че му е златен. Призовете за златен....член да ги раздават любовниците му  Laughing

# 923
И аз съм се подготвила хихи

# 924
Ако не ви харесва думата, не се хващайте за нея. Исках да кажа, че човек трябва да очаква всичко, дори и неочакваното. Всичко е възможно да се случи, а има много по-лоши неща от това някой да изневери.

# 925
Тук съм съгласна! Докато са ми здрави децата, не мисля, че има от какво да се оплаквам. И се надявам и аз да съм здрава да си ги гледам Simple Smile

Но разбираш, че изневярата е бял кахър едва когато минеш през нея. Преди това си мислиш, че е нищо... или че е края на света - а не е така Simple Smile

За жена като мен, която не може да разчита на родители, беше пълна генерална промяна на живота. Има жени, които просто си взимат детето/децата и отиват у родителите си. Или родителите ги подкрепят безрезервно и почват да помагат с децата. Не че им е по-лесно на тези жени! Но имат някакъв готов вариант един вид. Аз скочих в нещо супер дълбоко, тотално неясно и още не знам как излязох. А минаха много години и имам ново семейство. Но понякога някоя случайна ситуация ми напомня за периода, в който открих какво се случва навремето и сякаш потъвам в някакво ужасно блато на отчаяние - трудно е да се опише. Човешкия организъм е така настроен, че бързо забравяме лошото - и това ни спасява Simple Smile

# 926
Тук съм съгласна! Докато са ми здрави децата, не мисля, че има от какво да се оплаквам. И се надявам и аз да съм здрава да си ги гледам Simple Smile

Но разбираш, че изневярата е бял кахър едва когато минеш през нея. Преди това си мислиш, че е нищо... или че е края на света - а не е така Simple Smile

За жена като мен, която не може да разчита на родители, беше пълна генерална промяна на живота. Има жени, които просто си взимат детето/децата и отиват у родителите си. Или родителите ги подкрепят безрезервно и почват да помагат с децата. Не че им е по-лесно на тези жени! Но имат някакъв готов вариант един вид. Аз скочих в нещо супер дълбоко, тотално неясно и още не знам как излязох. А минаха много години и имам ново семейство. Но понякога някоя случайна ситуация ми напомня за периода, в който открих какво се случва навремето и сякаш потъвам в някакво ужасно блато на отчаяние - трудно е да се опише. Човешкия организъм е така настроен, че бързо забравяме лошото - и това ни спасява Simple Smile
Има изход и от най-трудната ситуация, достатъчно е да не се предаваме и да знаем, че след лошите моменти идват хубави. Ти си жена стъпила здраво на земята, заслужаваш адмирации!

# 927
  • София

Човек, къртиш направо  Mr. Green

Значи, за следващия път, как АЗ ще се подготвя:

Разбера ли за подобно нещо - директно с тигана у главата, мятам го на такси и директно го стоварвам пред вратата на любимата му.

Моя приятелка направи така. Направо си подари мъжа на любимата му. И след два месеца, като останаха без пари, защото приятелката ми осигуряваше финансите в семейството, а мъжа й работеше за 400 лв на месец, любовта се изпари и той си се прибра обратно при жена си. Сега е много верен и любвеобвилен Simple Smile

# 928

Няма да забравиш, но с времето може да спре да ти пука. Колко време - зависи колко си чувствителна. Няколко години вероятно. Не разбрах при вас колко време е минало, откакто си разбрала за изневярата.

От какво те е страх точно? От нова изневяра, че продължават отношенията с тази жена, нещо друго?

# 929

Моя приятелка направи така. Направо си подари мъжа на любимата му. И след два месеца, като останаха без пари, защото приятелката ми осигуряваше финансите в семейството, а мъжа й работеше за 400 лв на месец, любовта се изпари и той си се прибра обратно при жена си. Сега е много верен и любвеобвилен Simple Smile

Тя пък как го е прибрала обратно се чудя.

И досега страшно съжалявам, че не изгоних моя веднага след като го хванах. Толкова потрошени нерви за човек, на когото не му пука, ама въобще.

Общи условия

Активация на акаунт