Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 786
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 930
Да ми се върне мъж по финансови причини - дори не мога да измисля и половин причина да го приема Simple Smile Ще хвърчи към Бюрото по труда директно.

# 931
Преди три години беше.Връзката им продължи да.Миналата година приключиха.

# 932
Значи е въпрос на време да приключи.

# 933
Не успявам само да разбера как така изведнъж се оказва, че човека до вас коренно се е променил сякаш никога не сте го познавали. Или пък той винаги си е бил такъв, но навремето любовта към вас го е променила за известно време и един ден когато е насочил интереса си другаде то към вас вече се превръща в същия какъвто допреди е бил към другите, а ако трябва да се защитава и оневинява дори и по-лош. Опитвам се да си обясня как след конфликт за изневяра започва да се твърди, че до нас вече е застанал съвършено различен човек. Самия той изведнъж се променя или вие започвате да виждате неща, които по-рано не сте искали да видите.

# 934
yahoo, аз бих казала, че в началото когато си влюбен ти идеализираш този човек. Той също е влюбен и се старае много за теб. Когато с времето обаче битовизма настъпи, компромисите също (нека не се залъгваме, но и двата пола го правят) започва да ти липсва "пърхането". Тогава започваш да виждаш в партньора всички отстъпки, които си направил, всичко което "си загубил" и се дистанцираш. Така и отношението се променя, защото никой не е "прекрасен" към човек, който му е безразличен - тогава лъсва егоцентризма и самоубеждението, че нещо си изпуснал и трябва да си го наваксаш, щото.... Поне аз така си го обяснявам Sad
ПС - имаше някаква тема тук, в която мъжете казват защо са кръшнали. Повечето бяха - ми тя напълня много (ама никой не казва, че и на нея не и е гот, нали!). Стана ми много болно!

# 935

Значи ако разбирам правилно, 2 години си знаела, че мъжът ти има паралелна връзка, но си останала с него. А питаш сега как да му имаш доверие? А какво те задържа с него през тези две дълги години?

# 936
Повече от 20 години хармоничен живот и две деца, които безкрайно обичаме и двамата. Повярвайте,че не искате да знаете как се променя.

# 937
Не успявам само да разбера как така изведнъж се оказва, че човека до вас коренно се е променил сякаш никога не сте го познавали. ...... Опитвам се да си обясня как след конфликт за изневяра започва да се твърди, че до нас вече е застанал съвършено различен човек. Самия той изведнъж се променя или вие започвате да виждате неща, които по-рано не сте искали да видите.

Променя се самия човек, да, това е истината. Как да кажа, неща, които до преди време сте правили заедно и са ви сближавали,изведнъж спират да имат значение за него. Променят се интересите му, дори гледната точка по някои въпроси. Става така, защото той вече се интересува само от новата среда и общуването с другата жена, която има други интереси, други разбирания за живота и т.н. Вниманието му е изцяло насочено в друга посока и не можеш две нормални думи да си кажеш с този човек. Затова съпругата остава с усещането,че пред нея стои непознат.

Лично аз, чух такива невероятни неща от бившия,че буквално онемях. И наистина се чудех какво се е случило с този човек, че да се промени дотолкова. Влюбил се е, ама чак толкова да си загуби ума...То не е за разказване направо.

# 938
Да, настъпва "пълна промяна". И тя идва от промененото отношение на партньора, който се е влюбил и загубил Simple Smile Спира да се старае изобщо и се държи като идиот с жена си/мъжа си. Или лъже безогледно, или просто не му пука, но резултата е все трагичен, а човек се пита как са му сменили мозъка.

Лично аз изслушах уникални хитове, и то от човек, с който години наред не съм имала проблеми. Включително как жената е тежко болна, до година ще умира и той й помага в последните часове...за какво бяха тия простотии? Много тъпо.

# 939
  • София
Променя се отношението му към жената, която го чака вкъщи. Когато е влюбен в друга, той иска да е постоянно с нея. И това, че трябва да се прибира при жена си вечер го кара да се чувства зле. Защото той тялом е в дома си, но мислите му постоянно са при другата жена и това се вижда от хората около него. Най-вече от съпругата, с която до скоро е говорил и обсъждал деня, а сега трябва да гледа вперения му поглед в нищото. Тя започва да го дразни с всяко действие, с всяка дума, с всеки жест. Дразни го, ако му направи забележка, дразни го, ако прояви нежност - дори секса с нея го дразни, защото той иска да прави секс с жената, в която е влюбен. Ето така се променя мъжа - изведнъж. В момента, в който се влюби

# 940
Не успявам само да разбера как така изведнъж се оказва, че човека до вас коренно се е променил сякаш никога не сте го познавали. ...... Опитвам се да си обясня как след конфликт за изневяра започва да се твърди, че до нас вече е застанал съвършено различен човек. Самия той изведнъж се променя или вие започвате да виждате неща, които по-рано не сте искали да видите.

Променя се самия човек, да, това е истината. Как да кажа, неща, които до преди време сте правили заедно и са ви сближавали,изведнъж спират да имат значение за него. Променят се интересите му, дори гледната точка по някои въпроси. Става така, защото той вече се интересува само от новата среда и общуването с другата жена, която има други интереси, други разбирания за живота и т.н. Вниманието му е изцяло насочено в друга посока и не можеш две нормални думи да си кажеш с този човек. Затова съпругата остава с усещането,че пред нея стои непознат.

Лично аз, чух такива невероятни неща от бившия,че буквално онемях. И наистина се чудех какво се е случило с този човек, че да се промени дотолкова. Влюбил се е, ама чак толкова да си загуби ума...То не е за разказване направо.

+ 100. Към всичко това се добавя изумителна агресия към съпругата, обиди и унижения. Защото, нали трябва да измиеш съвестта си? Жените масово търпят приказките, че те са виновни, защото смятат, че трябва да са направили все нещо... Та, освен всичко друго, срещу теб се изправя и насилник. Всичко това се случва, защото на изневерилия съвестта все някога започва да говори.
В моя случай, той направо ме побърка! Аз бях изумена, чух неща, като че детето ми е поправителен! Никак не го очаквах, страдах толкова много, че той се махна, само и само да не гледа как рева по 24 часа. Обясни ми, че го тормозя с плач и нещастие. Никога не си бях помислила, че ще ме стъпче така. Седях с паралелната му връзка 2 години. Малкият ми син беше на 3, големият на 9, като се изнесе. Дойде момент, в който и психически, и физически вече не бях в час. Тогава тръгнах да се развеждам. Не можех ни деца, ни себе си да гледам.

# 941
Момичета, съжалявам за това, което ви се е случило. Следя темата, защото ме вълнува един въпрос.

Повечето от вас сигурно имат деца и ако един ден, детето ви се окаже обвързано, но се влюби в някой друг, какво бихте го посъветвали. Какъв е правилния ход в подобна ситуация - за да е с минимум щети и за двете страни. Мисля, че точно тези, които са преминали през изневяра, могат да дадат най-правилния съвет.

# 942
Хич не ми стига въображение Simple Smile В едно съм сигурна: Ако мой син си зареже жената и децата, да се оправя сам, няма да го прибера ако закъса до полата ми, да му пера и готвя, нито ще му гледам а децата, че да ергенува както си иска Simple Smile Ако дъщеря ми се хване с женен мъж, нищо не мога да направя, за да ги спра. Но от мен ще има нулева подкрепа. Няма да чупя стойки, но няма и да се хиля излишно.

# 943
Аз за себе си предполагам, че знам как бих реагирала, ако ми се случи партньора да изневери, обаче ... ако лапето дойде един ден и каже - влюбен съм, страдам, не знам какво да правя ... това ще е много кофти ситуация. Не съм сигурна, как изобщо е правилно да се възпитават - да слушат сърцето си, или да си носят отговорностите до край.

# 944
  • София
Аз си признавам, че не знам как бих постъпила, ако някое от децата ми се окаже в подобна ситуация. Наистина. Със сигурност ще го/я привикам на разговор, ще обсъдим нещата, ще се опитам да го/я вразумя. Но най-вероятно бих подкрепила детето си. Наистина е много сложно. Но в крайна сметка той/тя ще са големи хора, това ще си е техния живот и трябва да си взимат решенията сами, както и да си поемат отговорността за тези решения.

Общи условия

Активация на акаунт