Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 779
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 945
Ако синът ми се влюби в друга, когато е женен и има деца, ще го посъветвам доста настоятелно да избира бързо и почтено да си оправя кашите. Внучетата си обаче ще гледам и няма да зарежа при никакви обстоятелства. Ако трябва дори ще се съдим с родителите им.

# 946
Много съм мислила по този въпрос напоследък, защото споделя след училище - този и този пак се сбиха заради някакво момиче, то толкова момичета има, чак пък да се бият, аз ако харесвам няколко момичета за всичките ли трябва да се бия сега, то не стига междучасието, е такива лапешки неща но ... в един момент, ще бъдат не толкова лапешки. Осебено това с харесването на няколко момичета ... Simple Smile

# 947
Най-вероятно лапето ще ти спести истината. Съмявам се, че бившата ми свекърва знае какви неща ми е причинил синът й. Но, той спретна такава клеветническа кампания, че сигурно хората с чиста съвест го подрепиха да ме тормози. Последния случай беше сега, през декември, когато брат му тръгна да ми налита, докато качвах децата в колата...
Та, сигурно ще се опитам да говоря с жената, и ако имам и грам съмнение, че я е тормозил - без мен! Да се влюбиш е едно, да лъжеш, мажеш и клеветничиш, за да излезеш чист, е друго.
Със сигурност ще се опитам да запазя връзката с децата, ако мога!

# 948
Добре, да приемем, че любовта към друга би могла да го промени коренно. Но какъв е случая когато е само заради сексуално привличане от друга без чувства. Това дори е по-честия случай защото обикновено първо е привличането, а после се появяват чувствата. Виждам, че дори и тогава се получава сериозно разминаване изведнъж. Предния ден преди да бъде разкрит е един, а след това става друг.
Не сте ли се интересували от предишните връзки на партньора си (едва ли вашата му е първата) каква е причината за раздялата и какво му е отношението към бившата. Как се отнася към родителите си, към приятели, към колеги, към непознати, към хора с които има по-сериозен конфликт за да оцените по-реално човека с когото сте се запознали. Да потърсите ценностната му система в разликата между най-доброто до най-лошото му поведение към хората. Същото това отношение се очаква да прояви и към вас един ден когато вие му станете дразнителя. Спомням си, че това също търсех да разбера навремето когато си избирах съпруга и не беше никак лесно освен всичко друго да откриеш и принципно добродушен човек.

# 949
  • София
Променя се отношението му към жената, която го чака вкъщи. Когато е влюбен в друга, той иска да е постоянно с нея. И това, че трябва да се прибира при жена си вечер го кара да се чувства зле. Защото той тялом е в дома си, но мислите му постоянно са при другата жена и това се вижда от хората около него. Най-вече от съпругата, с която до скоро е говорил и обсъждал деня, а сега трябва да гледа вперения му поглед в нищото. Тя започва да го дразни с всяко действие, с всяка дума, с всеки жест. Дразни го, ако му направи забележка, дразни го, ако прояви нежност - дори секса с нея го дразни, защото той иска да прави секс с жената, в която е влюбен. Ето така се променя мъжа - изведнъж. В момента, в който се влюби
Перфектно казано.

# 950
Yahoo, точно оттам идва болката и себевината, че си си мислел, че знаеш, а сега изведнъж си срещу вселило се в мъжа ти извънземно. Аз две години се самоубеждавах, че има някакво недоразумение?!! за да ми се изсмее той накрая “ Яяяя, стига си се унижавала...!”
Имало е червени лампи, но ги видях след една година терапия. Преди да ми се случи това, буквално не знаех какво значи манипулация, ако щете ми вярвайте. Психологът се опули, като попитах какво значи това, че ме е манипулирал бившият ми.

# 951
Ако синът ми завърти връзка зад гърба на жена си и децата си, аз едва ли ще разбера. Първо - два шамара за отскок задължително,може и жена му после да го набие,нямам да имам против  Simple Smile Сериозно, ако разбера,ще му кажа да се отдели от семейството и любовницата за 10 дни примерно. Ама да няма наистина никакъв контакт с никого. И тогава да реши какво ще прави. Която му липсва повече, при нея да остава.Но без да лъже, да застане пред жена си и да се държи почетно и с уважение към нея, на първо място.

Ако дъщеря ми се забърка с женен мъж - ще измета пода с нея, честно ви казвам. То е ясно,че тя ще направи каквото реши в крайна сметка, но с мен ще има големи проблеми.

# 952
А ако омъжената дъщеря си завъди любовник, тогава какво. Гледам пишете само ако се хване за женен.

# 953
Ако си завъди любовник, сигурно роднините й последни ще разберат Simple Smile

# 954
Дали първи или последни не е важно. Пита се какво ще направят като разберат. Иначе много едностранчиво така. А и ако синът ви си намери омъжена също е интересно.

# 955
Нямам готов отговор. Но не бих подкрепила връзка на мое дете с ангажиран човек, нито негови забежки, ако е ангажиран/а. Разбира се, те едва ли ще ме слушат, с това съм наясно Simple Smile

# 956
А ако омъжената дъщеря си завъди любовник, тогава какво.

Ами ако са двама  Laughing

Истината е, че е трудно да се отговори, когато касае други хора,дори и те да са децата ни.

Но предвид това, което ме сполетя - ще бъда безкомпромисна, ако децата ми се забъркат в такива гадости.

# 957
И като "изметете" пода с тях и им забиете два шамара (на дърти магарета) - какво? Смехории. Rolling Eyes

# 958
  • BG
И аз бих била безкомпромисна към детето си, ако се забърка в такава простотия! Това че ми е дете не го оправдава, ако се държи като з-к!

# 959
  • София
Ако някое от децата кривне и разбера разговор с тях задължително с въпроси, които те самите не искат да си зададат, но да трябва да ми отговорят.
Лесно е да не мислиш за последствията, а точно те са важни, независимо дали те са любовниците или са си хванали такива.

Общи условия

Активация на акаунт