Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 762
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Има много голяма разлика между мъж, който кръшка еднократно - забива някоя мацка за един път и после всеки по пътя си. При такива мъже промяна в отношението вкъщи няма. Той си се прибира усмихнат вкъщи, целува си жената, играе си с децата и всичко си е както винаги си е било

Втория вариант е, когато мъжа по принцип не е кръшкач, но е залитнал по някоя жена, влюбил се е и иска да прекарва повече време с нея без значение дали е виртуално или лични срещи. Тогава всички изброени по-горе неща се проявяват. И да - не е от днес за утре, но нещата се случват бързо. В рамките на около 1 до 3 месеца. Защото горе-долу толкова е периода за влюбване.

# 976
не си признават, защото така им е удобно. Така са ми споделяли мъже - защо да се разделям " и да остана на сухо" преди да си опека работата с другата.

# 977
"Професионалният" кръшкач винаги подбира обектите си на изневяра много внимателно. Никога не се занимава с необвързани жени. Почти винаги е омъжена и почти задължително - с деца.  Честен е към обекта на изневярата - още в началото ясно и прозрачно обяснява, че жена му и децата му са на първо място и не търси промяна в живота си, нито мисли да си разбива семейството. Регулира честотата на контакта - нещата се въртят основно около секса и срещите са много редки. Кафета, вечери, пътувания - такива неща не се вършат. Санитарният максимум на честотата на срещите е 4-5 годишно. Не повече.
И много важно - професионалистът никога не краде от времето с жена си и децата си. Той е винаги там. Няма алибита, няма лъжи, няма особености в поведението. Когато чука чуждо, професионалистът винаги "краде" от работата/бизнеса си/хобито си и т.н. Професионалистът никога не променя начина си на живот и на йота. Не се обвързва финансово с обекта на изневяра, а разходите при положение, че срещите са много редки, не правят впечатление на фона на общия семеен бюджет.

Употребявам думата "професионалист", за да се прави паралел с професионалния убиец. Сходството е липсата на емоция и отдадеността на самото дело, а не толкова на обекта срещу него. За професионалиста обектът на изневярата няма значение сам по себе си, точно както за професионалния убиец жертвата на атентата е без значение.

Този тип мъже наистина могат за 20 години да изневерят на жена си с повече от 20 жени и никога да не бъдат хванати. Именно, защото поведението им не се променя. А от ровене в телефона или социалните им мрежи нищо не можеш да хванеш.

# 978
  • София
На кой му пука за професионалистите, като тук обсъждаме другия вид изневерители! Айде сега и за тях дай подробно, моля! Simple Smile

# 979
При моя мъж нямаше промяна,или съм била мнооого голям щраус,ама твърдеше че е влюбен (не на мен).Говорили сме си принципно,и той ми е казвал,че ако партньорът е влюбен в друг,няма какво да направиш.После като разбрах,тази реплика ми се заби в душичката.Ама аз съм упорита коза и реших да се пробвам,без бой не се давам.Пък и покрай тази ситуация разбрах,че ММ хич го няма по мисленето,ама хич.Затова сега ще му разяснявам като на децата( майтап,ама не съвсем).
А пък относно това с децата-как ме барнахте по най-болното...Аз на моите момчета,още щом се загаджат,ще им разясня позицията си и как е редно и мн ще им го повтарям( при удобен случай),хем предварително да знаят,че като е решил някой да се задомява,значи смята партньора за точния човек и го иска за макс дълго до себе си.Нито имат право да се месят между такива хора,нито да вкарват друг в своите взаимоотношения.И това го казвам, защото моята мила свекърва направо ме уби☠Кажете ми сега що за жена е това.Първо-цял живот е търпяла кръшкач,манипулатор и тероризатор и се разведе на дърти години,защото децата...Сега нейния син има  дълъг семеен живот,деца,с жена си са се счупили от бачкане направно- за дом,кола и всичко,а тя милата безгрешница има очите да го прикрива,да хойка без уж тя да знае за кво.И на това отгоре като и поставих ребром въпроса,ме обвини че аз съм като бившия и,ще наема дедектив,ще ходя след него и дрън,дрън.Аз!??Боже,щях да я фрасна,честно.Наглост,до безумие- знае че синът и "бил влюбен в друга",ама аз съм била дебнела и съм нямала доверие.Откачам.Срещу това как се бориш!?! Ама не знае подробности-например,че оная е женена с дета.Естествено,че майките могат да повлияят,особено на момчетата.То това в темата за свекървата трябваше да го пусна.Ама аз ще ставам свекърва три пъти и ще измета пода с моите келеши ако направят нещо такова.И на жените им ще кажа и на не знам още кой,.Да мислят..,ще ги уча от сега.

# 980
Obsession и това е нож с две остриета, защото може да ги направим инфантилни и представяш ли си, такъв един човек отдаден на семейството, възпитаван че то е номер 1 и в един момент жена му се влюбва някъде навън ... това би го съсипало, ако съм го възпитавала нереалистично.

# 981
Другия вид хлътват до ушите и мозъкът им се изпарява временно или постоянно Simple Smile

# 982
Nofelet много ги разбира "професионалните кръшкачи",ама от тях никой не се оплаква,те звучат идеални съпрузи,като няма как да го хвана,не бих тръгнала да го дебна ей тъй за развлечение.Не знам до колко ги има такива,щом никой,никога,нищо не разбира относно похожденията им.Явно ти си такъв,или то се споделя по мъжки(пак е опасно да изтече информация).

# 983
Ще го хвана аз такъв професионалист за нула време, защото вече се чувствам половин детектив хихихи

# 984
Salsisha, точно това пък са основно моите наблюдения. Няколко от приятелите ми изпитаха точно това. Отдадени на семейството си и работата си добри хора в един момент изглежда са станали скучни щом са се грижили за всичко и за жената е оставало единствено да учи и да се размотава. Резултатът до къде води това лесно може да бъде предположен.

# 985
Да,не трябва да е едностранчиво,нека знаят че винаги има изкушения за всеки,но да мислят занапред.Да бъде като превенция,а не после да лекуваш.Като знаят нещата из дълбоко ,ще са подготвени,пък и ще са спокойни,че минимум аз не бих прикрила от женска солидарност,щото четох и за друг вид тъщи и свекърви...

# 986
Мисля, че и аз не бих прикрила от някаква солидарност. Това е много сериозно, особено ако има и деца на хоризонта. Но и да няма пак.

# 987
Пак казвам, на мен ми е трудно да кажа как ще действам в имагинерна ситуация. Само ако дъщеря ми се забърка с женен мъж, особено пък и с малки деца в картинката, ще има нейно чудо та ничие. Отсега мисля да я науча, че това го правят само най-най-глупавите и безмозъчни патици и да не става никога такава. Разбира се, знам, че това не е панацея, но поне ще знае твърдото ми мнение, че е мега тъпо да се хванеш с женен с деца.

# 988
  • София
Другия вид хлътват до ушите и мозъкът им се изпарява временно или постоянно Simple Smile

Въпросът е дали нофелета е запознат с тези кръшкачи така подробно и да ни обясни нещо, което не знаем... Simple Smile

# 989
Obsession и това е нож с две остриета, защото може да ги направим инфантилни и представяш ли си, такъв един човек отдаден на семейството, възпитаван че то е номер 1 и в един момент жена му се влюбва някъде навън ... това би го съсипало, ако съм го възпитавала нереалистично.
На същото мнение съм.  Не че семейството не е номер 1, но по-удачно ми е да ги науча на уважение и почтеност, пък после и на дистанцираност. Така или иначе, в живота удари се получават, дали ще е по тази линия или друга, важното е да си останат човеци. И нито да съсипват, нито да позволяват да ги съсипват... Доколкото е възможно и приложимо, разбира се. Лъжи и подигравки не толерирам. Считам го за мизерно малодушие и ме отвращава, но пък кой може да каже, как би реагирал, когато най-голяма му слабост се прояви в такава светлина...

Общи условия

Активация на акаунт