Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 701
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 050
Е, според нофелет така трябва да си хванала мъжа за топките с менгеме, че да няма време да залитне по жена. Защото за залитането е нужно време. Като му отнемеш времето - твой е. Thinking

# 1 051
Е, според нофелет така трябва да си хванала мъжа за топките с менгеме, че да няма време да залитне по жена. Защото за залитането е нужно време. Като му отнемеш времето - твой е. Thinking
Да, бе! Точно така е!

# 1 052
Ама вие как така си позволявате да не сте съгласни с нофелелния? Че той е най-умния поне в северното полукълбо,   разбира ги тия неща, не е като вас. Само чехъла на жена му има по-високо IQ  от сбора на всички във форума, дам.

# 1 053
Изобщо не е нужно да го "държиш за топките".
Изкусната жена "пипа и действа с кадифени ръкавици".
Нали знаете тактиката "НаправИ така, че мъжът да си мисли, че идеята е негова!"   Simple Smile
И да, наистина е "изкуство" откакто свят светува, само дето в днешния забързан свят никой не се замисля...по-лесно е просто да си "вдигнеш чукалата" и да гониш следващия.

# 1 054
Бая западнало е това изкуство, щом половината бракове се разпадат.
Дори и да приемем, че половината бракове се разпадат (което не е вярно и статистиката не го потвърждава), изцяло личен избор е дали да вземаш мерки да не си в кофти половината или да оставиш нещата на случайността.

Задържането на един брак цял не е въпрос на случайност, късмет или добро стечение на обстоятелствата.

Въпрос на активна политика, стратегия и целеполагане е.

Една такава стратегия е именно ангажирането на мъжа с жената, децата, дома и семейството в цялост. И това се почва не като се скофтят нещата. Не, почва се от самото начало.

# 1 055
който иска да кръшка, и само с пет минути в обедната почивка да разполага, ще ги употреби за опознаване, а после и "опознаване" на симпатичката колежка от другото бюро
т. е. заключен в мазето до живот! дори на работа да не ходи, жената ще се погрижи за всичко щом е въпрос на опазване на милото от грешни помисли и действия

# 1 056
Аз не вярвам, че има стоманено-неизневеряващи хора. Всеки има потенциал да изневери при определени стечения на обстоятелствата.

При един мисловен експеримент - на обвързан мъж му се предлага еднократен секс с красива жена при 100% гаранции, че няма да има последици за него - здравни или други, при 100% гаранции, че жена му никога няма да разбере - колко мъже ще останат верни и колко ще се възползват от "промоцията"? Ако намесим и изпълнение на сексуални фантазии, които не би си позволил да иска от жена си?

Дори и да държа цялото свободно време на мъжа си, няма как да му светя на работа. Там има време да опознава колежки.

Тъй че търсенето на философския камък... опа, неизневеряващия мъж... може да продължава. Mr. Green

# 1 057
Стратегията е безсилна за колежки, така е. Но това не значи, че е безсилна за всички останали атакуващи конкурентки.

Все пак статистиката сочи, че мъжете не изневеряват само с колежки, нали?

Ако с активна политика една жена успее да изолира всички останали жени освен колежките, според мен това никак не е малко. Никак.

# 1 058
За мен този тип мъже-кръшкачите, са такива с много ниско самочувствие, които постоянно имат нужда от признание от различни жени, колко са по-по-най! Истинският мъж за мен знае цената си и дава сърцето, времето и вниманието си на една единствена жена!
Тези мъже знаят, че не са за масово ползване от всяка втора, а принадлежат на най-важната за тях-майката на децата им!
Знам, че звучи твърде клиширано и идеализирано, но това са моите разбирания за истински мъж и вярвам, че все още има такива, които уважават себе си!
Не искам да държа половинката си на къс синджир и да го карам насила да ме обича и уважава, защото смятам че имам качества, които биха задържали един мъж и без бой!  Не искам да се примирявам с какво да е, ако не е най-доброто за мен и децата ми!

nofelet, все говориш за стратегии и превенции от страна на жената към мъжа! А ти какви стратегии прилагаш, за да задържаш интеререса и желанието на жена ти към себе си, или смяташ, че няма нужда от такива?

# 1 059
Бая западнало е това изкуство, щом половината бракове се разпадат.
Дори и да приемем, че половината бракове се разпадат (което не е вярно и статистиката не го потвърждава), изцяло личен избор е дали да вземаш мерки да не си в кофти половината или да оставиш нещата на случайността.

Задържането на един брак цял не е въпрос на случайност, късмет или добро стечение на обстоятелствата.

Въпрос на активна политика, стратегия и целеполагане е.

Една такава стратегия е именно ангажирането на мъжа с жената, децата, дома и семейството в цялост. И това се почва не като се скофтят нещата. Не, почва се от самото начало.

От самото начало го бях почнала! После излезе, че съм го била превърнала в жена, и не могъл да порастне в кариерата си. За неговият избор да седи на бюро 10 години накрая обвини мен. Не става! От 10тия кладенец вода ще ти донесе, за да си измие съвестта, а не за да остави семейството цяло.
То пък едно семейство!:(

# 1 060
колежките са най-сериозната конкуренция - с тях на практика прекарва много повече време пет дни в седмицата отколкто с жена си

При един мисловен експеримент - на обвързан мъж му се предлага еднократен секс с красива жена при 100% гаранции, че няма да има последици за него - здравни или други, при 100% гаранции, че жена му никога няма да разбере - колко мъже ще останат верни и колко ще се възползват от "промоцията"? Ако намесим и изпълнение на сексуални фантазии, които не би си позволил да иска от жена си?

99,99% от мъжете и 99.98% от жените Grinning

# 1 061
  • София
Изневярата е личен избор да го направиш и за мен вътрешно си го търсил, да го направиш.Нито занимания,нито свобода,ще спре този,който е решил да изневери,т.е да се впусне в новата любов. Причините да го направиш,реално са само оправдания. За толкова години и работа в изключително мъжка среда,имах поводи бол. Аз уважавах семейството и не исках да се чувствам предател. Имах и доволно причини,за които да се опра и да го направя,но избора ми беше, да не го правя.
Сега обаче не знам,дали ако се "събудя " на 100% и започне да ме вълнува мъжкото внимание,дали пак ще кажа Не,защото ....имам много поводи както преди + още 1,той ме предаде.

# 1 062
Нофелет, до тип човек е! Моят мъж и колежки вози, и на семинари и тиймбилдинги ходи, и на работни срещи в други градове с преспиване ходи, но мога да се закълна в този човек, че е от типа, който никога не би изневерил именно заради моралните си ценности, задръжки или който както там му казва. Даже и при споменатия случай за промоцията, пак съм сигурна, че няма да се съгласи.
Аз не мога да го разбера, но той си е такъв.  Никога, нищо, на никого не съм забранявала.

Добре, хайде да погледнем от друга страна нещата. Дори и да имах някакви индикации за изневяра, как бих могла
( или жените, които имат тази нужда)  да го спра от всички тези изброени неща? Не е ли малко смешно и чехълско да не "пуснеш" (Боже, ще умра) мъжа си на тиймбилдинг? Ми нали ще му се смеят и чистачките после, е*ати чехъла.
Или да му кажа: ааа не, никакви срещи в други градове, не те пускам!
Само да допълня и , че 99% от изневерите стават на работното място. И след като тази стратегия не работи там, значи няма изобщо смисъл да се прилага.

# 1 063
За мен този тип мъже-кръшкачите, са такива с много ниско самочувствие, които постоянно имат нужда от признание от различни жени, колко са по-по-най! Истинският мъж за мен знае цената си и дава сърцето, времето и вниманието си на една единствена жена!
Тези мъже знаят, че не са за масово ползване от всяка втора, а принадлежат на най-важната за тях-майката на децата им!
Знам, че звучи твърде клиширано и идеализирано, но това са моите разбирания за истински мъж и вярвам, че все още има такива, които уважават себе си!
Не искам да държа половинката си на къс синджир и да го карам насила да ме обича и уважава, защото смятам че имам качества, които биха задържали един мъж и без бой!  Не искам да се примирявам с какво да е, ако не е най-доброто за мен и децата ми!

nofelet, все говориш за стратегии и превенции от страна на жената към мъжа! А ти какви стратегии прилагаш, за да задържаш интеререса и желанието на жена ти към себе си, или смяташ, че няма нужда от такива?
Абсолюто същата стратегия. Не се толерират никакви занимания, които изискват време далеч от мен, дом, семейство, деца. Който е искал свободни програми, да не се е женил. Това си е общо верую с жена ми. Валидно е и лесно се спазва при наживели се хора, събрали се и направили деца на късна възраст. Сега.... признавам, че при двойки, създали поколение на 25 стратегията е трудно изпълнима. Аз и затова смятам, че по принцип в 21 век трябва да се забрани на хората да създават деца преди 30 г. А за мъжете.... дори 35 мисля, че трябва да е. Да се наживее, начука, наразбива сърца, своето и чужди, да направи де що може глупости и простотии, да си счупи главата поне 10-20 пъти, да изяде много кила сол, да разреве куп жен и куп жени него да разреват, да се насити  на дивотии и простотии и вече спокоен да прави деца и да бъда съпруг и баща. Тъй мисля аз.

# 1 064
Нофелет, ако жена ти чете мненията ти - мигни два пъти, за да знаем, че си заложник. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт