Абе, момичета, те си личат и от Космоса такива....дори и като гаджета, очите им пак шарят непрекъснато по другите каки.За мен това винаги е било огромен червен светофар.Ама огромен.
Не че и свястно гадже не ми изневери, и за това съм писала, но определено никога не съм искала да си съсипвам живота с гадни мъже.
А хората си личат....все още не съм попадала на чак такъв добър актьор, че за 2-3 срещи да не го разбера какъв е.
И за мъже, и за жени се отнася.
Някой ще каже "Ама то като си влюбен, гледаш през розови очила, не виждаш тръните, дето ти бодат очите!".
Да, може и да не ги виждаш, но ги усещаш.Сега, дали ще се довериш на усещанията си или ще предпочетеш да си "затвориш очите" с успокоението, че той ще се промени, като се ожените/като се роди дете, е друг въпрос.
И за симптомите за "гадни/добри" мъже съм писала....
Да, сигурно има и доза късмет да "ми се падне добър мъж", но аз съм си егоист и винаги съм искала и държала да съм №1 за един мъж.Останалите, поставяйки себе си на първо място, просто не са имали никога шанс при мен.
За мен всичко е до късмет. Със сегашния си мъж нямам никакви притеснения, пък не съм го избирала с конкурс и не съм го подлагала на тестове.