Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 647
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 110
Изневярата те прави още по-силен, калява те и спира да ти пука за всичко.

Дали? Като гледам някои с години не могат да преживеят травмата, а има доста по-тежки травми в живота...

# 1 111
След направената равносметка на живота си, разбрах че съм давала повече, обичала съм повече и съм ценяла семейството повече. Но това го видях едва, след като си отворих очите! Разбрах също, че съм била приемана за даденост, защото от мен се очакваше да простя и да бъда винаги там каквото и да се случи! "Какво толкова е една изневяра"? Случвала се била на почти всяко семейство!
Аз обаче исках моето семейство да не е като на всички останали! Идеализирах всичко и смятах, че истинската Любов съществува, защото исках и вярвах, че е така! Да, ама не
..

# 1 112
По-скоро липсата на комуникация! Ако на някой му липсва нещо в една връзка, е редно да седне с половинката си и да говорят. Проблемите в една връзка трябва да се обсъждат и решават, а не да се търси "решението" навън! Това са глупави оправдания и всяване на вина у единия, за да се прикрие липсата на отговорност, морал и съвест у другия!

Мдаа, ужасяващо е едновременно да те унижават и да ти внушават вина.... Аз лично най-тежко преживях това.Не толкова наличието на млада любовница, с която е спал, а унижението, че ме е правил на глупачка 2 години, че се е подигравал с мен всеки път, когато е бил с нея, а мен ме е излъгал за местонахождението си....

Когато нещо ти липсва в една връзка, когато по ред причини не се чувстваш добре с половинката си, ами тръгни си и си търси щастието!  Така си запазваш достойнството, а и също така не си рушиш мостовете за връщане назад в семейството. Малко са мъжете, които имат топки да постъпят така,уви.

# 1 113
Така е! Повечето такива са егоистични страхливци, които не искат да губят нито спокойствието на семейното ложе, нито тръпката на любовницата. Вярват, че всичко това не могат да го получат от една жена и затова живеят двойнствен живот докато могат...
Тези хора за мен са безскрупулни и мислят единствено и само за собственото си благоденствие! 

# 1 114
Мъжът:Харесвам такава жена\любовницата\ ,но не бих живял с нея.Не може да бъде до мен в живота ми.Ако не те харесвах и обичай -нямаше да се оженя за теб и да имаме деца.Confused

# 1 115
Мъжът:Харесвам такава жена\любовницата\ ,но не бих живял с нея.Не може да бъде до мен в живота ми.Ако не те харесвах и обичах -нямаше да се оженя за теб и да имаме деца.Confused

Долни манипулатори! 😈 Много големи сърца имат! В тях има място за всяка!  Joy

Една искат да им е като майка- да се грижи за тях, децата и дома и друга(и)-за любов!

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 19:01 от Mom of 3

# 1 116
  • BG
Да и затова-накрая мъжа от два стола на земята става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 117
момичета, за съжаление мъж сам (на колкото и да е години/визия/пари) почти не съм срещала. За жените обаче е точно обратно - пълно с готини ( е да, не са на 20, но изглеждат супер ), образовани, с прилични доходи, но сами. Хваща ме страх дори и за мен понякога Sad

# 1 118
момичета, за съжаление мъж сам (на колкото и да е години/визия/пари) почти не съм срещала. За жените обаче е точно обратно - пълно с готини ( е да, не са на 20, но изглеждат супер ), образовани, с прилични доходи, но сами. Хваща ме страх дори и за мен понякога Sad

Е с кого се събират толкова тези мъже, нали с други жени?

Женското и мъжкото мнение за "готина" са доста различни.

# 1 119
  • BG
Ооо, мен не ме плаши да остана сама, единственият ми страх е относно доходите ми да ни стигат и ми се иска след някоя друга годинка да живея сама с детето, а не при нашите както сега.

# 1 120
Жената се справя сама с много неща.Страхът на жената е самотата,а на мъжа,че няма кой да му налее ракийката на старини и да му изпере осраните гащи😀

# 1 121
qrye, така е, с жени.НО има много жени, които взимат разведени мъже с деца, а не са толкова мъжете, които го правят. Не ме нападайте, говоря това, което ми споделят мъжете, с които общувам. А и някой беше писал в една от темите "мъжа на 35 може да е с жена на 25, но не и обратното" (заменяйте цифрите както искате). Напоследък покрай работа прехвърлям по някоя дума с мъже м/у 40 и 55г  за жени над 35г или 40г или пък с деца- много гадно се изказват - не ми е удобно да го пиша; както и защо мъжете кръшкали.

# 1 122

О,има и такива,има. Може да си имат "приятелки" за добро прекарване на деня,  една, втора, трета, но истински семейни отношения се изграждат трудно. Дори и да е много влюбен, ако мъжът е с вътрешната настройка,че жената му е длъжна да стои до печката и да бърше сополиви деца, а той да си живее живота като ерген навън, със второ семейство не се получава.  По мои наблюдения, такива мъже не създават друго семейство. А не се получава,защото ако в едното семейство двойнствения живот е минавал, то на другото място може хич да не вирее.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 19:52 от Space_woman

# 1 123
.... Напоследък покрай работа прехвърлям по някоя дума с мъже м/у 40 и 55г  за жени над 35г или 40г или пък с деца- много гадно се изказват - не ми е удобно да го пиша; както и защо мъжете кръшкали.

Не знам що за порода са тези хора, но имам чувството,че подобни екземпляри между 40 и 55 г. си въобразяват, че са на 25...Той и моя бившия така.Лети в облаците с младата мацка, до кога ли, кой знае Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 124
space_woman, съгласна съм с теб, но те някак не търсят точно този семеен уют( плюс те също са наранени/огорчени от бившата) и за това не им пречи. Тези мъже, са доста добре финансово, с по един развод и Х деца, егоцентрични, и жената да е без деца задължително,  но заради парите според мен яко търсени и те за това си правят к'вото им скимне. Яд ме хваща, щото жената и на 55г си иска семейството....дори и да са и пораснали децата...не и е просто един секс/вечеря/уикенд. А на тях това им стига! Мъчно ми е, че жената с толкова неща се трепе цял живот и накрая сякаш е неоценена Sad

Общи условия

Активация на акаунт