Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 635
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 530
Някой спомена ровене: и в чантата ми е ровил, и в телефона, и в колата, и в боклука дори, и сигурно къде ли не още. След като неколкократно вдигахме скандали на тази тема по повод намерени неща, които уж били улики и "фактите говорели", сега буквално му се подигравам от време на време, че много обича дамски чанти. Даже детето ми я носи, когато трябва да дам нещо, смятайте колко трябва да си луд да правиш такива неща.

# 1 531
Аз се разделих с втория си мъж поради подобни причини Омния + следене като ходя до магазина, говорене от моя телефон, разпитване на всичките ми приятели, сбиване с няколко колеги и комший и т.н.т. Явно ти можеш да търпиш твоя. Нали това е основното във връзките - да си намериш този който можеш да търпиш.
По темата за изневерите , тези които си мислят, че няма да им се случи, да се молят да не разбират когато се случи.

# 1 532
  • Варна
Абе никой не ти гарантира нищо в този живот. Разбира се, че на всеки може да се случи, но това не означава, че трябва да изпадаме в психоза. Така тормозим и себе си и околните.

# 1 533
Никаква психоза нямам аз. Нещата ги мисля само ако ми дойдат до главата. Simple Smile

# 1 534
  • Най-красивата страна
За 20 години брак, никога не съм ровила в телефона на съпруга ми.
Под достойнството ми е .Някак унизително ми се струва.
Нито пък той е ровил  в моя телефон.
Има право да си пише с когото иска,аз също.
Един човек,ако иска да изневери ,той ще го намери начин да го направи ,колкото и да го следят и контролират.

# 1 535
Да бе да, ако беше видяла сигнали, че има нещо гнило, дали пак нямаше да провериш за какво иде реч? То и аз за 25 години, откак имам отношения с мъже, съм ровила веднъж точно. Имало си е огромна причина. Изобщо не ми е пострадало достойнството.

# 1 536
Аз се разделих с втория си мъж поради подобни причини Омния + следене като ходя до магазина, говорене от моя телефон, разпитване на всичките ми приятели, сбиване с няколко колеги и комший и т.н.т. Явно ти можеш да търпиш твоя. Нали това е основното във връзките - да си намериш този който можеш да търпиш.
По темата за изневерите , тези които си мислят, че няма да им се случи, да се молят да не разбират когато се случи.
Изобщо не мога да го търпя. Чак до бой с други хора не е стигал, но ме е следил. И физически, и чрез телефон, и чрез километража на колата, няма да се учудя ако и проследяващо устройство ми е сложил. От този човек всичко може да се очаква.

# 1 537
Е, не давай идеи на дамата с смс-а, де! Grin

# 1 538
Е, не давай идеи на дамата с смс-а, де! Grin
Те двамата ако се съберат, ще им е много добре.
Sunlight82, подарявам ти го, ела го вземай и ми дай твоя. Аз ще го оставя да си пише с когото си иска, а вие с моя ще си се дебнете и ще ви е гот. Млад, симпатичен, образован, пари изкарва, деца гледа, секс прави постоянно, помага вкъщи, друг такъв няма да намериш  Grin

# 1 539
Бреййй и моя втория имаше всички тези положителни качества . Мислех си, че с годините като ме опознае ще спре да ревнува до такава болезнена степен, но не би ...

# 1 540
Омния как издържаш?
От тази простотия, разправяне с комшии още ме е срам. Ужасно се почувствах. Хубавото е че при мен е минало, лошото е че още обикаля с колата около дома ми Sad

# 1 541
Взе ми го от устата. Ад.

# 1 542
Да бе да, ако беше видяла сигнали, че има нещо гнило, дали пак нямаше да провериш за какво иде реч? То и аз за 25 години, откак имам отношения с мъже, съм ровила веднъж точно. Имало си е огромна причина. Изобщо не ми е пострадало достойнството.

Ама твоя случай няма нищо общо с този на авторката от казуса.
Ти си проверила веднъж. Тя проверява ежедневно в продължение на поне година.
Ти си имала огромна причина. Тя е скачала за някакви чатове в игра преди 1 година - девойката даже е в друг град, авторката работи с мъжа си и са като дупе и гащи.
Ми несравними са нещата.

Аз си признавам, че ако стане много напечено и всички знаци говорят за друга жена, сигурно бих погледнала, не съм от стомана, а никой не обича да го разиграват. Ама си има граници всичко. Нейното бие много повече на психоза отколкото на нормална реакция на предаден човек.

# 1 543
Като чета постоянно какъв огромен проблем са Нет-а, мобилните, изобщо всякаквите модерни "изгъзици", мечтая си да стане някоя магнитна буря, която да унищожи всеки модерен начин на комуникация и да няма никакъв начин да заработят отново....например, магнитното поле на земята да пречи на 100%.
Дори стандартните едновремешни телефони да не могат да се възстановят и да работят отново.
То направо се превръща в пандемия вече....всеки втори върви, втренчен в екранчето и или се блещи там на нещо си, или маже ли маже като невидял.....
Еех, мечти!!!   Smile

# 1 544
Скоро трябва да се създадат клиники отказващи от фейсбук и други социални мрежи(нещо като комуни), ще са пълни с хора и създателят им ще уцели златната мина.

Общи условия

Активация на акаунт