Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 601
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 620
Нищо не съм решил, споделям си мнението !

# 1 621
Баш мъжете, които обичат да обясняват, колко много жени са зле в леглото, са най-скучни там.
Аз още чакам на Манекена подсказка за извънземния секс, но се скри като мишок, но за това пък на думи е най-големия играч.
Манекена никога не се крие. Подробности не мога да напиша, защото ще ме изхвърлят от форума с най-красивите жени в България. Това е единствената причина, поради която се въздържам да пиша за извънземния секс, но повярвайте, такова животно съществува и разликата му започва още в прелюдията. Основната част не е стандартното "това в онова", а нещо много по-различно, като ударението се поставя върху удоволствието на нежната половинка. Предполагам, знаеш, че сексуалната възбуда е силно заразителна, тайната е точно в това. Преди години имах едно гадже, което ми казваше: "Искам първо аз да свърша, след това прави с мен каквото поискаш", което ме светна, че жената е тази, от която зависи какъв ще бъде секса, започнах да експериментирам и да търся начин да увелича възбудата на партньорката и ефекта се получи.
П.П. За да няма погрешни тълкувания на горното, ще уточня, че съм семеен, имам за съпруга най-страхотната жена на света, с която правим извънземен секс.

# 1 622
За протокола, може да виждате кой ви е гледал профила, кога, колко пъти, че дори и в реално време.
Независимо дали става въпрос за фейсбук, инстаграм или която и да е социална мрежа.

Казвам го като пълен лаик на тема технологии, хванете някой, който разработва приложения или е навътре в тази материя, да ви покаже, не ми се занимава да обяснявам.  Crossing Arms

по казуза: за мен поведението на sunlight е неадекватно. Да мултиплицираш ситуация десетки пъти и да обвиняваш девойката, че мъжа ти някога, евентуално се е закачал и да го вардиш като девствена ученичка.. Stop

# 1 623
  • София
Че ние ако имахме някой такъв, в темата ли щяхме да питаме!?
Знам, ама няма да кажа, детската градина.

# 1 624
Да бе и какво е това приложение и защо от Анонимен е поста?

# 1 625
Не съм сигурна какво очаквам, освен просто да си сверя часовника. Имаме две приятелски семейства, които често ни гостуват, понякога и съвместно. Те също се водят приятели помежду си, децата им играят заедно. Мъжът от едното и жената от другото са любовници сигурно от година. Преди бяха по-дискретни, сега вече се демонстрират без никакви задръжки, ако отсъстват брачните им партньори. Като сме на една маса, се чудя на коя страна да гледам. И двамата твърдят, че браковете им са само на книга, че не се развеждат заради децата да не им разбивали живота. Била съм свидетел да много гадно поведение и от двамата към брачните им партньори (хубави хора са и двамата). А помежду си си гукат като гълъбчета. Мъжът се изпокара с някои от най-близките си приятели от десетилетия, които си позволили да изкажат неодобрение. Не бих казала нищо на никого, защото не е моя работа, просто ми е гадно да присъствам. И други наши гости са идвали с любовници, никога не ме е интересувало. Не разбирам защо толкова ми пука в този случай - аз ли нещо съм се побъркала или наистина нещата са така гадни? Всичко ми е гадно - и отношението към половинките, и фактът, че всички се пишат "приятели". Чудя се, като е изчезнала любовта в семейството, дали трябва да се запази формалната му обвивка "заради децата"? Благородно ли е да си запазиш "семейството" и не заслужаваш ли тогава да си търсиш щастието другаде, вместо да си "ощетен" от неподходящия партньор? Морално ли е да се намесват децата в проблемите на възрастните? В крайна сметка те не се интересуват с кого си лягат мама и тате, а дали са заедно в един апартамент. Ако успяват да запазят приличие, ако няма скандали, ако са любящи родители, макар  и без чувства помежду си, кое е по-добре? Наистина ли за децата е чак толкова важно да се обичат мама и тате, не е ли по-важно мама и тате просто да са до тях? Повечето деца, ако ги питаш, предпочитат да няма развод, независимо дали родителите им са лично щастливи от ситуацията. Като се има предвид, че изневерите са практика, а моногамията - изключение, кое е правилно и кое е грешно? Говорила съм с мъжа, за него нещата са напълно ОК от морална гледна точка. Жената гледа децата, дома, обаче не била достатъчна в леглото. Той си изпълнявал семейния дълг, носел пари, запазвал си семейството заради децата, обаче защо да страдал и да се лишавал от това, което му се иска? Според него тя не страда, защото не знае (в което дълбоко се съмнявам), а той публично се декларирал като неин съпруг. Убедена съм, че много хора споделят такъв мироглед. Не мога да си намеря място, защото семейството на мъжа ни е от най-близкия кръг и аз наистина харесвах този човек. Мислех, че е добър и свестен. Не мога да се примиря как някой, към когото съм имала винаги добро отношение, може да прави неприемливи за мен неща, при това без дори да спази елементарна дискретност. Как да го толерирам? Какъв човек го прави поведението му? Моите разбирания ли са сбъркани и от 18. век или наистина такъв човек трябва да мине към графата "чужди", за които не ми пука? Тъпото е, че ММ никак не се впечатлява и държи да си гостуваме със същата честота, както и преди. Последния път се направих на болна. Видя ми се по-лесно, отколкото да си отклонявам погледа от картинката как си пускат ръце, докато не ги гледат половинките. И да се чудя как да си прехапя езика, за да не изтърся някоя язвителна забележка.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 16:25 от Анонимен

# 1 626
Black_Sapphire, за мен такова поведение е абсолютно просташко, защото те вкарват във филм, който не искаш да гледаш. Каквото и да правят, не бива да принуждават останалите да са свидетели на случващото се между тях.

# 1 627
Много гнусна история. Не бих я изтърпяла и подобни хора не биха ми гостували със сигурност.

# 1 628
Black_Sapphire , показността не я одобрявам и аз.
И не, не е заради децата.
Съпругата , съпруга имат всичко необходимо  за да продължи брака. И не, не е изчезнала любовтта, страстта е изчезнала.
Любовната връзка е като да отидеш на бар. Гот е но не ставаш барман за постоянно.

# 1 629
Kapone666, а не ти ли е идвало наум да се опитате да съживите страстта?
Казвала съм и преди, че чувствата били те физически или психически идват от главата и могат да се контролират(поне аз мога...значи и другите го могат).
След като казваш, че обичаш съпругата си и й се възхищаваш на характера, ума, поведението и т.н., защо не върнеш страстта си към нея, а се задоволяваш с посредствен секс с кукли Барби с "малък умствен багаж"?
Не разбирам ...
Мен много повече ме привлича един интелигентен, загадъчен и сдържан мъж, от колкото простоват и нахакан флиртаджия.
Също така смятам, че ако партньора ми има същите ценности като мен и иска да върви до мен и да мечтаем заедно, то всякакви други странности или несъответствия в характерите могат да се изгладят. Най-лесната работа е да си паснеш с някой в леглото. Не става от раз, но ако и двамата споделите какви желания имате и кое ви носи удоволствие, не мисля че половинката ви би се възпротивила да го направи! Всичко обаче трябва да се приема и желае и от двамата! Успех ти желая и дано скоро преоткриеш съпругата си! 💜

# 1 630
Mom of 3 , много добре те разбирам  но  страстта отиде ли се абсурд да се върне.
Дали заради битовизми , дали заради временна раздяла или друг човек ...но абсурд.
За любовтта обаче е друго.
За такъв процес в който се изгражда нещо или възстановява, отсрещния човек поне трябва да осъзнава, че нещо се случва  и да има необходимост то да се случва.
За мислещите, разбиращите и гъвкавите хора е достатъчно една дума и жест и повече никога, никога да не му  повтаряш.
Характера е константа .
Ок, временно ще се преструваш или подтискаш нещо но вътре в теб си същия.

При нас всичко е ок. Всеки има и получава това от което се нуждае.
Ако върна още назад . Родителите са тези, които трябва да възпитават и покажат отношението на децата си към другите. Нашите родители ни показаха как цялата заплата се оставя в семейството , как се купува кола и апартамент....но дотам.

,

# 1 631
  • София
Не си много прав за родителите. Или следваш техния модел или като осъзнаеш, че е грешен бавно го променяш. Даже с елементарното,  да даваш целувка за чао и здрасти, въпреки натрупаните много години заедно и отдалечеността, която се е получила.
Бавно да променяш скучния домашен секс, да стане по разнообразен, но не с айде сега тая поза изпълнявай.
Страстта може да се възроди, но не става от днес за утре, а с желание и търпеливост.

# 1 632
За мен голямата дилема е дали си струва да се запази семейството при липсата на любов между родителите, но запазено прилично поведение. Дали за децата е по-добре нещата да останат така. И всеки от родителите да си търси тръпка навън, но дискретно. Или да се разделят родителите. Разбира се, в случая поне едният партньор никой не го е питал какво предпочита, което намирам за доста подло. И, разбира се, почти е сигурно, че при информиране ще вземе решение за раздяла, поради което другият намира за съвсем удобно (и дори някак благородно, ето, щадя чувствата на партньора и си съхранявам семейството за доброто на децата) да си мърсува инкогнито.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 20:36 от Анонимен

# 1 633
И аз няма да се съглася за родителите. Аз обожавам моите, въпреки, че се стремя да бъда обратното на това, което са те като родител.
Те са консервативни, затворени, обичащи ни, но непоказващи любовта си, стриктни и държащи се като родител с дете, а не като приятел.
По никакъв начин не ги виня за нищо. Даже напротив- благодарна съм и за хъса който имам да се стремя да бъда добър родител, да възпитам достойни хора и да имам силна емоционална връзка с децата си.
Не знам дали те ме научиха или си е ген, но аз обичам да обичам и да съм всеотдайна във всяко нещо. Искам и хората с които съм заобиколена да са като мен..затова и се броят на пръсти..
Не харесвам лесни и повърхностни хора и не искам да правя компромиси с това.
За страстта, така е че времето, навика и битовизмите убиват чувствата, но всичко зависи от нас самите да поддържаме огъня на любовта. Аз не мога да правя любов с човек, когото не обичам...
Нужно е да си промениш мисленето. Спри да приемаш съпругата си за даденост. Представи си, че всеки ден е последния ден, в който сте заедно. Не е лесно, но успееш ли да си го наложиш-работи.
Не бъди егоист, мислейки че й даваш всичко от което има нужда. Всеки човек има най-много нужда от Любов!
И не се заблуждавай, че не знае за това какво правиш навън. Всяка жена знае, че има нещо. Едни избират да се правят, че не усещат нищо, други като мен не си дават мира докато не разбврат истината, но всяка от тях разбира рано или късно...
Запомни, че както ти искаш да има постоянно страст и адреналин в живота ти, така е и тя..
Защо мислиш обратното?
Как ще се почувстваш, ако един ден разбереш, че някой друг й дава, това от което има нужда?

# 1 634
Отговора ми е твърдо не. Семейство без любов между родителите не е никакво семейство. Достатъчно е единият вече да не обича другия, и край. Другия с нищо не може да компенсира нищо, ако ще и да иска да се жертва вечно.

А тия семейства с любовници от години просто чукам на дърво, че не съм им на мястото, брррр

Общи условия

Активация на акаунт