Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 285
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Моята педи ми е казвала при 38 С да давам температуропонижаващи, при Т 39+ директно да се обаждам на БП и да я карат в болница.
Иначе аз слагам куул пач на гърба и на челото. Никога не е вдигала над 38 С, но знам че оцета също много помага, слага се на зоните, които по принцип охлаждат тялото - ръце, крака или чело / но не за бебета, за тях само чорапи във вода и оцет 8/1 /
Кристи, Кристи ...бързо да минава тоя дявол.

Иначе и моята танцува, кляка и започва да друса дупе - супер смешна е.
Днес за първи път не рева от снега, до сега все си ревеше от него, но днес смело го гази.
Един час навън я държах да играе с другите и още час я разхождах с количката. Заспа като пън и още спи.

# 196
Пош нямаш ли някоя приятелка да ти помогне поне?
Една съседка нае една баба при нас живее с тях и помага, че и те много са се овъртели с децата.
Наемете някой Cry

Моите приятелки -мами тук са ми голяма утеха.
Поне на някоя приятелка се обади, да ти сготви нещо, да те отмени поне за един душ.

# 197
Хахах да и ние така танцуваме, Chuby, страхотни са! Simple Smile
Моята пък много се кефи на снега, само гледа да докопа и да лапне, вечно всичко трябва да се лапне! Чудо е.

posh, много гадно! Sad Наистина би било чудесно ако можете да наемете някой да се отърсите поне за малко, но реално... пак децата ще мислите. Да минава всичко по-леко и по-бързо! Kissing Face

# 198
Пош, много ти се е насъбрало, прегръдки и бързо да оздравяват малките!

# 199
Пош, дано скоро отмине този период за теб. Напълно те разбирам и аз съм в твоите обувки, но за себе си вече разбрах колко е трудно да намериш точната помощ когато тя трябва да дойде от чужд човек.

Малко съм притеснена... да започна от там, че рядко забелвам малкия. Още 5-6 месец го забелих целия, но от тогава не съм много редовна в тази манипулация. Та ... от няколко дни изобщо не ми дава да му пипам пишлето, тази вечер го насилихме и след като го забелих видях, че главичката има два доста зачервени места ( кървавочервени ). На някой да се е случвало?

Ани, как е малката със сиропа? Прояде ли? А педиатърът ли ви го изписа или?

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 20:48 от Iid

# 200
  • София
Юхуу и аз тук.

posh_ Sad Опитай се да си откраднеш 2 часа, дори и с присъствие на децата. Например като легнат, се опъни и прави нещо любимо. Не е много, но помага да ти кажа.

Иии си постигнала мечтата на хиляди жени - без цигари и отслабнала! Joy Помисли над книга, ще има бая пари от нея Joy

(Знам, че е трудно, но се опитвам да те усмихна. Другото са го казали момичетата. Прегръдки!)

Iid За съжаление не мога да помогна. Аз така и не съм забелила още. Sad

И вече ви танцуват мацките, а? Joy Представям си ги Grinning

Мойто днес беше на ясла. Добре е. Даже беше странно разговорлив - никога досега не ми е приказвал толкова. Да кажем, че досега само от време на време каже нещо. Днес, то не беше "бау-бау", "ко-ко", "па-па", "ба-ба", 'та-та"... Хитът сега е "Да". Само това повтаря. Аз пък много му се кефя Joy Знае и "Не", че вече я ползва и по предназначение. Само "мама" остана някъде в миналото...

# 201
Малкият продължава да си е с температура. Ако довечера има, ще трябва пак да го водя на лекар. Аман!

# 202
Малкият продължава да си е с температура. Ако довечера има, ще трябва пак да го водя на лекар. Аман!

И нашият беше така, затова го заведох пак на педиатър, смениха антибиотика и се оправи Sad  Стискам палци.
Да ти кажа и в нашата ясла няма други болни, аз мислех, че ме лъжат нещо, ама не, няма, само малкият.

Пош, кураж, и ние сме така, без баби, всичко ще отмине!

# 203
Помбер, на него изобщо не му дадоха АБ. Казаха, че за една вирусна инфекция нямало смисъл newsm78

# 204
И на нас не ни дадоха АБ. Само промивки на носа, витамини и нурофен. Тя още е с Т, 37.6, но по-добре без АБ. Аз съм против това изписване на АБ за щяло и нещяло. После стават големи олелии, като не се повлиява организмът от АБ, когато е наистина нужно.
 Аз съм вече ок, благодаря момичета! Все пак това е  една Т и едни цифки. С какви диагнози се борят хората. Това нашето са бели кахъри. Сестра ми нали е лекар. Каза, че миналата седмица момиче на  12г с рак на шийката на матката. На 12, всичко изрязали.... Cry

# 205
Мдам, значи сме със сходно лечение. Само дето не дадоха витамини, а изопризонин. Преитесняват ме жълтите сополи обаче, досега такъв цвят не беше докарвал...все си бяха прозрачни Crazy

# 206
Стискам палци да се оправите без АБ, при нас беше наложително, че гърлото му беше потресаващо.

# 207
Наш сопол си е прозрачен. Аз капя и сребърна вода и лайка.

# 208
Аз пускам носен секрет, ако цветът е различен от бяло/прозрачно.

# 209
Ами ще питам педиатрите, засега нищо не казаха.

Общи условия

Активация на акаунт