Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 284
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Кристи, как изкарахте снощи, как е Мушлул?

# 181
Смъкнахме я, спа около четири часа, сега гъгне и хърка като 100 годишен дядо. Май ще ме удари и мен обаче Sad Нямам температура, но ме наболява гърлото и отива към ухото. Мрън!

# 182
Обтривай тялото с влажна кърпа. Сложи един куул пач на челцето. Давай му вода, ако повръща, разтвори хидратин във вода и давай с лъжичка. Отвори прозорец  да е хладно в помещението. Ако са студени крачетата, значи кръвта се е дръпнала от периферията към сърцето, за това ги затопли. Ако лежи върху теб, покрий се с едно чаршафче, за да не го загряваш и ти, с твоята топлина.

За теб - почвай геломиртол. У нас и аз и мъж ми кашляме и подсмърчаме, баткото го боли ухо, а малката с Т и сопол.

Инхалирай го с физ рр, за хъркането.

Просто нямат грешка в разработването на ново вируси. Сяяя, на 30+ години съм, ама такива вируси не съм срещала. Кажете ми що е то стомашен вирус с ангина....Thinking

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 08:39 от Анонимен

# 183
Крис, дано днес не вдига повече! А ти се дръж и почвай чайове, мед, там каквото се сетиш.

# 184
Леле, същата работа бяхме и ние, същият гаден вирус. Първо малкия, после аз (адски червено гърло, като изорано, температура, заглъхнали уши) мъжът ми още се държи. И детето и аз сме на антибиотик-АУГМЕНТИН, и вече сме добре, но преди това бях пред умирачка. И аз съм 30+ такова гърло никога не бях карала, GP -to каза, че това бил актуалният хит за сезона.
За температурата, аз давам нурофен при 38 градуса, хич не ме интересува американската асоциация на педиатрите, че препоръчва над 39, да се дава.

При мен ухото явно е слабо звено, много бавно се оправя.

Бързо оздравяване!!!!

# 185
При Т над 40 градуса има опасност от пресичане на белтъците в организма. Аз давам над 38.5
А що се отнася до оцета, може да са бабини деветини, но с него спасих живота на брат ми, когато бяхме деца. Бяхме сами вкъщи, той вдигна 40+градуса. Имах стотинки само за шише оцет. Изсипах го в един леген, натопих кърпи, увих го целия добре и спадна Т.
Оттогава не консумирам оцет.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 12:03 от Анонимен

# 186
Аз също бих се метнала директно на АБ, но педиатрите казаха не. Иначе сутринта пак беше с 39.5...

# 187
Пош, именно! И аз съм на същото мнение относно вирусите-мутанти.

Кристи, 😢 къде я лепнахте тази гадост...  Момичетата са казали всичко, което може да се даде като съвет. А снощи слага ли оцет или белтък?

# 188
Iid, не знам. От яслата твърдят, че няма болни деца и че всички са налични днес. Иначе снощи сложих чорапи, напоени с оцет и вода, но не знам доколко помогна, защото тогава дадох и нурофен. По мои изчисления утре вече трябва да няма температура. Дано не ми излязат криви сметките Mr. Green

# 189
Правилни са ти сметките, ние на третия ден имахме Т само преди обед.

# 190
Моята от петък си държи Т.....Сега пак ще ходим до лекаря..Поне аз живнах.
Един бонус на боледуването ми - вече не пуша.
Инче това, че в яслата са казали, че болни няма, нищо не значи. Всяко дете реагира различно на всеки вирус. Едно може само да има сопол, друго да няма външни показатели на разболяване, но пак да си е преносител...

# 191
Моята от петък си държи Т.....Сега пак ще ходим до лекаря..Поне аз живнах.
Един бонус на боледуването ми - вече не пуша.
Инче това, че в яслата са казали, че болни няма, нищо не значи. Всяко дете реагира различно на всеки вирус. Едно може само да има сопол, друго да няма външни показатели на разболяване, но пак да си е преносител...
Да, да, и собственичката това каза. Просто ми стана смешно как все аз ще изтегля късата клечка Mr. Green

Краси, дано Hug

# 192
Леле леле какви са тия гадости дето чета тука.... Sad Стискам палци да се оправяте всички, и малки и големи! Отвратителни са тия болести! Sad
Аз щях да пукна в сряда, добре, че майка ми и баща ми гледаха малката, аз само измучавах по някой акъл изпод юргана и до там. Сега съм доста по-добре, но още съм сополива. Малката още държи фронта и много, много, много се надявам да го удържи. Въпреки, че днес подкихва нещо...пак ще отложа ваксината (трябваше да ходим миналата сряда, като се трупясах, отложих за тази, но още ме е шубе, та ще е за следващата).

Аз вчера опаковах подаръците. По принцип не опаковам, а слагам в торбички, че нямам нерви, но тази година мисля, че на малката ще и е кеф да ги разкъсва. Grinning Още не сме украсявали, но не знам как ще опазим елхата, струва ми се, че ще има елха върху бебе...
Вече танцуваме. Grinning Много и харесва да друса дупе на Кан кан, руският танц от Лешникотрошачката и увертюрата на Вилхелм Тел. Grinning Адски е смешна! Blue Heart

Още веднъж, стискам палци бързо да се оправяте! Гуш! Simple Smile

# 193
Вече танцуваме. Grinning Много и харесва да друса дупе на Кан кан, руският танц от Лешникотрошачката и увертюрата на Вилхелм Тел. Grinning Адски е смешна! Blue Heart
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194
Ох, момичета, на мен не ми е нито до Коледа, нито до подаръци..... На баткото са  му възпалени ушите и ще пробиват мембраната....
Не съм спала от дни и вече ми иде да скоча от някъде. Нито баби, нито нищо имаме, че дори  за малко отмяна, така.
Аз дежуря по беба  мъж ми по батко и тва е... Станала съм кожа и кокало, дори не помня яла ли съм и какво....

Общи условия

Активация на акаунт