Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Пош, не знам какво да ти кажа. Реве ми се вече и на мен. Платила съм 500 лева за ясла тоя месец, ходил е три дни. За лекарства и прегледи дадохме половината на това. Не е излизал от две седмици, освен за плуване. Събужда се, мрънкайки на всеки час. Аз също не се наспивам от кашлица. Мъжо спи в хола, откакто се разболяхме. И изооообщооо, приказка!

# 346
Cristi,  Posh, кураж!При нас е същото, а и ме парира с неизвестността така като му стане нещо от нищо- бам и температура, например.
За пари да не говорим, после защо майките се връщат на работа след година...
Силно се надявам зорът да е сега и след месеци да се стабилизира положението с имунитета. Давам му мандарини, сок от цитруси, каквото се сетите, но...

# 347
Е, то аз в момента и да искам, не мога да се върна. Три дни на ясла, две седмици вкъщи Joy

# 348
Аз засега ще го гледам до 2г., че всеки месец е болен без да ходи на ясла....а като тръгне незнам какво чудо ще е.

# 349
Привет.
Беба още спи. 😳 Уж болна,с температура,а има някаква свръх-енергия. 😂 Снощи едва я сложих да спи в 23:30. 🙄 В 4 се събуди и гореше. Свалихме я и няма заспиване. За това пък сега кърти като пън. 😃 Точи сополи,не яде,но ще видим днес как ще е.

# 350
Кураж и сили на всички мами! Стискам палци да  се приключи с тези гадни вируси, направо като ви чета ми се реве...
Единствено мога виртуално да ви подкрепям Heart

# 351
Минахме в Токуда. Гърди - чисти, гърло ок, левкоцити ок, црп ок....
Изопринозин и витамини.
Слава Богу, до сега не сме пили АБ

# 352
  • София
Sad

Направо незнам дали да ви се радвам, че е само това...

Минаха трите дни, жената се е справила добре. Благодарна съм й. Малкият е спокоен.

Хрема има. Изтича си. Не е много обаче. Да чукна на дърво, трети ден не давам нищо допълнително.

Утре ще спим до късно!

# 353
И ние ходихме до лекарите. Още не е гнойна ангина, но гърлото е много червено, имаше 37.5 температура и някакви налепи. Изписаха други илачи и ни пратиха да си ходим.

# 354
Искам при следващото ми влизане тук да не чета за никакви доктори, никави лекарства и болни дечица и мами!!! Пожелавам го на всички от сърце!!!

Благодаря на всички включили се, но уви! За Коледа сме си вкъщи, добре поне, че организирах посрещането на Нова година от рано. Надявам се поне свекървата (както винаги) да си измисли някакъв предтекст и да не ни удостои с присъствието си.

Днес имаме попадение - малчо най-сетне успя да вкара ринга в един сортер! Голяма игра падна, но цялата радост трая точно петнадесет минути, с нея изчезна и интересът за мое огромно съжаление.😂

Само да попитам при вас какво е любимото занимание и изобщо спират ли се на едно място? Вкъщи само обикаля наляво надясно, но иска и аз да тичам след него... крака не ми останаха. Мислех, че ходейки ще се уморява и ще заспива по-лесно и по-рано, а то обратното. Вече не мога едни Подли камериерки да изгледам на спокойствие.😂

Мисис, Евала на жената! Явно все още има свестни хора.

Спокойна нощ и сладки сънища на всички!

# 355
  • София
Юхууу, добро утро Grinning

Мъжете ме оставиха да спа до късно, йес! Направили си закуска - кус-кус със сирене и си го изяли Sunglasses

Утре ще е мой ред да стана рано, а ММ ще го оставя да поспи до късно. Сега ММ излезе да ни купува подаръци, много съм развълнувана Grinning

Хубаво е вкъщи. Много е хубаво вкъщи!

# 356
Да купи и на нас Joy

# 357
Днес по магазините е лудница! Всичко живо пазарува като за последно.

# 358
О, аз за това подаръците пазарувам в началото на месеца, а за готвенето - началото на седмицата.

# 359
И на нас,и на нас. Че бяхме непослушни ииии... 😏😃

Общи условия

Активация на акаунт