Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
И ние в отбора на болните. От снощи е със сополи,не спахме почти,а сутринта имаше и лека температура. Почнах с хомеопатиите,дано го преборим.

# 331
Благодаря момичета .Във Велинград бих препоръчала Гранд хотела само незнам има ли кът за деца. Бързо оздравяване на всички

# 332
Във Велингард съм доволна от Велина. Не помня за детски кът, че бяхме с колеги тогава. Но като цяло аз не харесвам самия Велинград, особено дефилето (завои, задръстване, джигити, бррррр).
Към март месец, планирам, ако оцелеем, един Вършец. Там е приказка, просто....

Anyyyone, бързо оздравяване!

# 333
Благодаря на всички. Пош, ще разгледам за Вършец, че и ММ като чу Велинград настръхна като теб.

Ениуан, гуш.... дано премине бързо.8

# 334
Ани споко - нищо страшно не е станало ...

Този хотел според мен е чудесен
http://arthotel.bg/en/
Дипломат Плаза в Луковит също
Рояла във Велинград е идеален за хлапета, но наистина дефилето си е гадост
Във Вършец според мен има само един хотел, в който бих отишла с дете, останалите според мен са си гнуснички. Иначе самия Вършец си е ок. И аз мисля да отидем на следпразнично СПА в х-л Ата.

Днес планината ни посрещтна със слънце и полярен студ -9 С, не посмях да си подам носа навън, но смелите бистришки мами си изведоха децата за половин час по дворовете и ни докараха кухнята. Просто без тях съм за никъде ...

# 335
Ееее, зимни Родопи си е клсика и красота.
Лид, заминавайте някъде, ще намериш идеалното място.
Доколкото за Вършец на прима виста се сещам, че Петрохан е в ремонт и тунелите по Хемус са в ремонт, а дефилето през Своге е в пъти по-гадно и тясно за шофиране от пътя за Велинград.
Можеш да видиш в Горна Малина, но нямам преки впечатления, другото което ми минава през главата е Боровец и Банско, Лион например или Флоримонд, но когато съм ходила там не съм имала деца, иначе СПА и обслужване са супер.
Чедит
Лид, много присърце приех призива ти Grinning
Ние излезнахме за 15-20мин, но слънцето се скри, започна да подухва, Патето се разрева, явно от студ, изхвърли бибата и се прибрахме. Уж трябваше да е слънчево ама не.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 15:30 от Pure_nature

# 336
И аз извидох малкия навън, ама при нас беше около 0 градуса.Походи малко и поиска да се носим, та си го прибрах по бързата процедура Simple Smile. Изкъпах го и спи блажено и похъркващо със запушения нос...

# 337
Доктора дойде да я прегледа 5 дни ще е на нов антибиотик , гърлото е червено гърдите са ок . Sad

# 338
  • София
анита123123 Ще мине! Hug

lid Момичетата са дали добри идеи! Pure спомена Родопите и веднага се сетих за Доспат. Много ми харесва там. Ходили сме и в Сърница, в едни симпатични къщички. Но не си падам по Спа хотели и ги пропускам. Rolling Eyes

Засега една жена гледа малкия в нас... Днес беше тържеството в детската градина. ММ се прибра, за да го закара. Сподели, че е било голям рев. Sad

Иначе си има подарък - йоника. Доста е симпатична и се одобри много. Нали пее. Joy

Спрях абсолютни всички сиропи, хапове и какво ли не. Почнала съм да правя абсурдни неща - нам колко си месеца да го тъпча с химия. Дето съм и против това нещо.. но отчаянието води до това. Има хрема, чистя нослето и това е засега. Ама време е да се стабилизира малко. Още незнам след нова година накъде... Sad

# 339
Уф, не знам. Мушмул и тази седмица няма да ходи на ясла, за другата е под въпрос. Бабата е още на АБ и още е болна. Мъжо ту е добре, ту - не. Аз днес минах през УНГ, който ме прати утре на пулмолог...изобщо се ощурих с тъпия ясленски бацил.

# 340
Ох момичета незнам лудница е с тея грипове и болести ,а Януари като е пика незнам... Дадох новия антибиотик днес хапна и по различна храна от АМ.Крем,пасирана супа и кекс Simple Smile Бързо оздравяване на всички болни деца и техните семейства желая ви лека и спокойна нощ.

# 341
Както цяла седмица беше ок, не е ходила никъде и днес БАМ! 38.5. Ей така отникъде.
Освен баткото да е довлякъл нещо от училище....
Аман вече!!!!!!!!!

# 342
Мдам, моят още кашля, а вече минаха почти две седмици. Вчера, като питах унг, той каза, че всичко почва като вирусна инфекция, ама после не е ясно накъде ще избие. Та може просто да рецидивира, знам ли...

# 343
Ма тя една седмица нямаше Т, нищо.... Astonished

# 344
  • Варна
Ние в къщи вече може би месец севлачим с кашлица... Затихва през по голямата част от деня, но вечер кашлят като за световно..

Общи условия

Активация на акаунт