Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 000
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Инхалатор - само на Омрон. Нашият вече осем години работи на пълна пара, без засечка.
Инхалациите са полезни при кашлица, подпомага отхрачването, при задръстен нос - втечнява секретите.

# 451
Много сте писали, момичета. Не смогвам да изчета и се извинявам ако нещо забравя.

Поли,  радвам се,  че се завърна. Гуш. Всичко ще се оправи с постояннство.

Аля,  спокойно,  колкото по-малко се притесняваш,  толкова по-бързо и неусетно ще се наредят нещата. Мъничетата растат с часове и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото.

Адинко, дребсън спи около 10-11 часа вечер. Но спане е силно казано. Мрънка по няколко пъти и пие мляко минимум два пъти. През деня има една дрямка,  която е около час ако е сам в стаята и около два ако съм легнала при него.

АМ не само,  че не отказва,  но и си го търси. Пие около три - четири пъти за денонощие. Само един,  от които е през деня. Но ще му давам,  тъй като вода не пие.

Нашата педиатърка ни каза да почна зимата по една капка вит. Д. Аз още не съм обаче.

Мисис,  и вкъщи инхалаторът е Омрон.

Ние сме с малкия на екскурзия. Пътувахме със самолет - кошмар. Пътуването ми се видя цяла вечност. Иначе бебко се държи прекрасно на новото място. Слуша и седи в количката. Но то има толкова хора и шумотевица,  а да не говоря за Коледната украса на самите улици и тази на витрините - как да не се захласне детето. 😂😂😂 Та поне сега не готвя и слугувам на никой, който на всичко отгоре ще е наблагодарен.

Весело посрещане на Новата година на всички. Нека всичко лошо остане в старата, а новата да ви донесе от всичко хубаво по-много.

# 452
Инхалатор - само на Омрон.
Що пък само на Омрон? newsm78 Моят е от Лидл и съм супер доволна. Не става обаче за Пулмикорт специално, иначе е супер безшумен и малкият не мрънка. Аз също го ползвам, дори и при пътувания.

# 453
От колко време ползваш този на Лидл?
Омрон са едни от най-добрите, като марка.
 Както казах, нашият е на повече от осем години, яка употреба, не е мръднал. Ползваме го всички. Покрай астмата на баткото бръмчеше денонощно почти. Препоръчвам го така, защото вече толкова години, не ни е предал.

# 454
poli, много се радвам, че писа! Голямо гуш от нас, особено за Гери! Purple Heart

lid, къде сте? Simple Smile На мен ми е много мерак да я кача малката на самолет, ама засега отлагам, че нискотарифните (най-вероятно с някой от тях бихме летяли) нали не дават седалка на дете под 2 г. и нещо ми се струва некомфортно с бебе в скута. Simple Smile

Весело посрещане на Нова Година довечера! Нека през новата година да сме здрави и щастливи всички! Kissing Smiling Eyes

# 455
Весело посрещане на новата година ! Да сте живи и здрави всички бебета и техните семейства .Аз се Нагласих кожа туника и секси клин и почвам с баница и мезета , наздраве след малко си сипвам розе

# 456
Поли ,всичко ще се нареди:heart:
Весело посрещане на нова година на всички , пожелавам много здраве другото са бели кахъри:heart:
Лид, чудесно е ,че ни вкъщи:heart:
Разбирам те много добре Relieved

# 457
Пош, от една година. Ама примерно от апарата им за кръвно хич не съм доволна и може би затова съм предубедена.

Момичета, беше разкошна година с много емоции и светли преживявания. Благодаря ви, че я споделихте с мен Heart

# 458
  • Варна
Момичета пожелавам ви весело да изпратите старата 2017 година и приятно незабравимо да посрещнете новата 2018г!
Целувки на всички
Прекрасни сте Heart Hug

# 459
Дами, весел празник!

Здрави, щастливи и много обич за вас и дечурлигата! Годината беше наистина най-различната и интересна в живота ми Simple Smile

Пожелавам си да ви има и през следващите години, както каза Крис!

Ние май, май се предаваме, отрано, вечеряхме и заспиваме, може пък да ни върви на наспиване през новата година Simple Smile

# 460
Весело посрещане! Бъдете здрави и... Здрави!!!!

# 461
Момичета, весело посрещане на новата 2018г.! Бъдете живи и здрави!
Ние също хапнахме и едвам гледам вече...

# 462
Прекрасни мои, благодаря ви за всичко, което преживяхте с мен през тази година. Пожелавам си да споделяме още много, много преживявания през идните години заедно. Бъдете здрави!

Адинко, в Барселона сме. Но вече сме в хотела, мъжете спят отдавна, само аз кукувам на телефона. Не искахме да водим малкия в лудницата на площада, защото щеше да заспи и да се стресне от зарята.

# 463
да сме живи и здрави всичко друго се постига или се преодолява.Благодаря ви за всичко момичета,че сте ми търпяли глупостите и болките. Нека имаме повече поводи за радост през 2018

# 464

За много години мили момичета!Да сме живи и здрави и всичко най хубаво:heart:

Общи условия

Активация на акаунт