ама сигурно е от хормоните ми. Хич не си педставям да сменям пампи, да тичам с парцала да забърсвам на кучето преди детето да се добере до купчинката .... Едва се организирахне преди с ММ да изкъпем кучето, стоя 15мин зад паравана. Добре, че Патето заспа, че не знам колко време щеше да си откара там. Това ми е другият изнервящ момент от ходенето на селото при свекъра, добре че се прибрахме и тихият ми ужас започва да си отива. 
Радвам се, че сте изкарали добре 
До месец ще искат от теб и производителност 
, приемам снимки на снахи на ЛС 
НГ мина и замина, другата седмица пак на работа 
Прекрасен подарък! И ММ иска кученце. Аз все му казвам, че нямам нищо против, но стига той да го гледа
Но истината е, че няма как. Ще трябва да стои само вкъщи по цял ден, а това е мъчение за всеки домашен любимец.
Моята си го търси - проси си го направо. Докато си седяхме с ММ и гледахме филм оная вечер, тя отишла в детската стая, взела си празното шише, идва с него, застава пред нас и ни гледа със супер сърдито изражение. Схванала намека, станах да ѝ направя АМ, като тя ме надзираваше все така сърдито през цялото време. Чак след като си го изпи се успокои
Търси да яде само бебешки бискити, сухари, хлебчета, препечени филийки и др. такива тестени неща... Плодове рядко се навива да яде, зеленчуци въобще. Не знам вече какво да я правя.

Съответно на масата в нас се яде подходящи неща.
Трябва да питам.
Аз пък уж точно за тяхно удобство ги купих. Ама все тая.
Само на Лактана 3 малко се муси в началото, ама си я пи и нея. Накара ме да се замисля, че въобще не съм гледала състава. Смених Хипа с Лактана едно време уж само заради пробиотиците, но сега трбва да видя има ли въобще в Киндера такива. И между другото, прекрасен аватар 
От моята манджа бубчо иска само като ям пица или баница. На готвеното реве, та се къса, още като ме види с лъжицата. Тя Дария преди беше много пухкаво бебе, а сега е направо елегантна. Бебетата с пухкави дупета много са ми симпатични иначе. Стискам палци да ви минат сополките.Препоръчани теми