Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 62 993
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Честита Нова Година !
Много Здраве късмет и любов на всички.

# 496
Ние с следим при детски офталмолог в Токуда, д-р. Димитрова.
За УНГ съм чувала, най-добре в ИСУЛ.

# 497
Anyyyone, ей това се казва изненада!  Simple Smile А снимката е Purple Heart
Мисис, много як прасчо!  Grinning
Cristi, не сме правили ние такива прегледи... аз малко се чудя, но май засега ще изчакам
Innerlane, напълно съм съгласна с теб. Не е нужно майката да е впита нон-стоп в детето си. Аз съм супер щастлива, че от раждането бабата и дядото често я гледат и не реве за мен (освен вечер кога иска да спи, тука много омотах нещата), иначе нямаше да мога да мръдна никъде. А и интересното е, че ако аз съм в къщи и и се спи ме търси, но ако съм навън ляга и заспива самичка.
За градината съм твърдо ЗА, особено ако на детето му е приятно там. Важно е да има контакт и да е малко самостоятелно според мен. Но е и важно останалото време в къщи с мама как ще бъде прекарано. Simple Smile За яслите още не мога да преценя...уж се навих да я пускам догодина, но не съм на 100%. Но като чета тука и почнаха да ми минават мисли направо още сега да я пускам!  Simple Smile

Много се разписах рано, рано...това е защото имам много работа, а ме мързи! Laughing

# 498
Добро утро и от мен. Малката поплака тая нощ и одеве се събуди наакана и с подсечено дупе. 🙄
За сега добре се разбират с кучето,само дето му вика Котка. 😂 Ама са партия и за бели и за ядене и за игри.
Сега спят и двете и аз ще изтичам до магазина.

# 499
аз подсеченото го оправям с най-обикновен цинков крем. Струва лев и нещо и има поразяващо добър ефект връз дупарата на малката (а преди  и на баткото).
Моята много добре в яслата, само да не бяха тия болести, да й треперя.

# 500
Ние с следим при детски офталмолог в Токуда, д-р. Димитрова.
За УНГ съм чувала, най-добре в ИСУЛ.

И аз водих малкия при д-р Димитрова в Токуда, трудно записах час, хем дебнех яко Simple Smile Препоръчвам, много беше забавно за малкия, аз се чудя как успя да го прегледа, то шило не седи.
За УНГ, не съм го водила.

Innerlane, аз съм на същото мнение.

# 501
Благодаря, ще звънна в Токуда за час значи.

# 502
Аз го водих при доц. Чернодринска и доц. Алексиева. На частно са в клиника Визус, а по каса в Александровска.

Инер, напълно съм съгласна с всичко написано от теб. Лошото е, че досега само аз си го гледам малкия и е много привързан и свикнал с мен. И много ми се искаше да пропуснем частта с бавачката, а да тръгне направо на ясла, но май няма да има такъв вариант. Това, което ме притесни е при отсъствието ми за операцията и стресът, който е изживял малкият ми беше много сърдит като се върнах....

Забравих да кажа, че и аз много обичам кученца, но при отказ на повечето хотели да приемат домашни любимци и невъзможността да разчитаме на никой при пътуване да го гледа за момента не обмислям вариант за купуване.

Адинко, почвай със задачите. Хи хи

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 12:50 от Iid

# 503
Оставяш на хотел. Ние така правим.

# 504
Здравейте момичета ние сме добре смених кухнята с Ян Бибиян и малката почти всеки път изяжда всичко . Свекърва ми скоро се връща на работа и ще имам часове в който ще съм сама с Мишето .Лято ви се оплаквам ,но като се върна назад сега ни липсват тези дни.Куче или котка не бих си взела ,в апартамент не обичам да гледам ,защото много цапат.

# 505
Те и децата цапат ама.. 😂 Да ви кажа,бебка прави много повече бели от кучето. Направо е огън това дете. От една беля на друга,вече направо не знам какво да я правя . 😳😃

# 506
Аз не съм водила малкия нито на офталмолог нито на УНГ. Кристи теб нещо те притеснява ли те, или профилактично?

# 507
И двете.

# 508
  • София
А някой да е ходил или да знае детски гинеколог? Че има проблем и ърябва да измисля кога и към кого да се отнеса.

На нас тест за зрение и слух ни правиха в родилното още - изрично се подписах, че настоявам. От тогава не сме се тествали.

Днес не пратих Дария на ясла, защото снощи в три вдигна 39 градуса. С една доза Нурофен се оправи и повече не е имала температура. Спа дванадесет часа и стана свежарка. Няма хрема или кашлица, весела е, не знам от какво беше това премеждие. Дали зъб расте, приключенията ли й дойдоха в повече или се спотайва скрита настинка. Но ако до утре е добре, ще я пратя на ясла сутринта.

# 509
И на Мушмул в родилното го проверяваха, ама нещата се променят Simple Smile Не е казано, че ще има проблем, но проверка на 1,3 и 7 години е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт