Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 62 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Краси, ако продължи да не яде през деня, скоро няма да те остави да спиш Sad Поне при Мушмул това се оказа разковничето.

# 601
Краси,  Мисис, благодаря ви.

Краси, и малчо пие мляко по нощите, вече хапва и през деня и то предоволно. Четох, че е по-скоро до навик и трябва ние да наложим да не се яде нощем, но аз не мога да го постигна - ставам и правя мляко. Сега ми е зор да спре да си смуче пръста, после и млякото ще го мисля.

# 602
  • София
Моята е малък йога нощем в кошарата. Намирам я във всевъзможни пози и положения, ужасно много се върти без значение къде спи. Малко са вечерите, в които спи като пън,  обикновено проревава или промрънква по няколко пъти на вечер. Просто ставам, намествам я в по-нормална поза, давам й бибата и нагласям агънцето, с което спи, завивам я и пак си лягам. Тя не плаче продължително и не вярвам да е гладна. Храня с мляко само ако зареве към 6 и нещо, за да поспи после още два-три часа примерно. Но през нощта няма смисъл.

# 603
И моята много се върти. Това и една от причините, поради които гледам да не я взимам при нас, дори и  в най-напечените вечери (когато е болна), защото аз спя много дълбоко и като нищо зверчето може да ме прескочи и да се излупа на земята.

# 604
Привет дами!

Лид как си? Крис, Мушмул как е? Мисис, температура ли вдига всяка сутрин или с цел успокояване даваш Нурофен?

Аз от два дни давам хамомилиа вулгарис 2*5гранулки, че не успях да смогна  по3 пъти да двам, но като че е малко по-спокойна, а иначе мажа венците с дентинокс.

Минахме консултация 82см, 12кг, но с дрехи и обувки, и уж изпъната до стената до някакъв метър, не съм сигурна в мерките. Направиха реимунизация и следващата консултация ще е чак през март.

Лид, за смученето на пръста, опита ли с биба? Намажи я а нещо, с бочко гелче, с мед (ако си въвела), за да я хареса. Аз започнах с бибата в момента, когато Патето се отби и започна да си засуква пръста, бутах я постоянно, опитах с 6-7, модела и намазана с бочко гел за зъбки, защото още не бях въвела мед и с много зор се получи  но беше на 6м,  сега не знам дали е адекватно, като идея.

Исках да пиша още нещо, но забравих, гърми ми главата, защото вчера научихме за тежка диагноза в семейството и ми е много кофти. Вярвам, че всичко ще се нареди, но шока е голям и хормоните се разбушуваха.

Лек ден!

# 605
Pure, по-добре е. Ангината изглежда минава много по-бързо, отколкото обикновения вирус. Аз в четвъртък отивам за кюретаж и ми е леееееко кисело. Дано наистина всичко да е наред със здравето на близките ти.

# 606
Браво на Мушмул. Крис, не съм разбрала, че сте правили процедура, съжалявам Hug

Искренно се надявам да намерим сериозен доктор и да му назначат адекватно лечение и подходяща терапия. 

# 607
Кристи, прегръдки!
Иначе три седмици му готвех на малкия аз и съответно взе да хапва напоследък даже доволно.Няколко дни се будеше към 3-4 да яде, но снощи замрънка за млякото още от 12 Sad.Та  май както Лид казва е навик.Пробвах с вода, но почва да реве и се отказвам да не го разстройвам по това време.
Пюр, дано всичко се оправи.
Лид, ти как си днес?

# 608
Pure_nature съжалявам за тежката диагноза.Кристи така е трябвало да стане явно не страдай. Бързо оздравяване на всички болни.Мойта плаче по продължително между 5-6 ,но успявам да я приспя и спи до 8-9 .

# 609
Кристи какво се е случило, защо е необходимо кюртаж? Надявам се всичко да е наред, и малкия по-бързо да оздравее.

# 610
Сърцето е спряло. На номер две, де. Да не станат грешки Rolling Eyes

# 611
Миличката ми, надявам се след няколко месеца да се похвашиш със хубава нпвина, а това да е остане като неприятно изживяване!

# 612
  • София
Ееее, каква тъжна новина Sad Особено гадно е като нещата и без това се случват трудно... Много съжалявам, Кристи. Дано това не те откаже и следващия път бременността завърши с успешен финал!

# 613
Ами ще видим Вожда какво ще измисли и какъв път ще хващаме.

# 614
Кристи, съжалявам. Но не се отчайвай, следващият път ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт