Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 62 973
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Крис, прегръдки, в такива моменти каквото и да се каже, са си празни приказки.... Пожелавам всичко да мине възможно най-леко.....
Поли, радвам се, че се включи отново, мислех те.

# 616
Кристи пожелавам следващият успех. Бързо оздравяване на всички.

Мъчим го дребното да заспива без люляне вече - 11 кг обаче си обича рок`ен`рол-а.
Мятам я в кошарата и се започва една игра, едно скачане, бърборене поне час и накрая като се умори ляга и заспива. Обаче понякога има фалове и реве докато не я приспим на ръце. Но като цяло напредваме.
Тази нощ от един до три пак врещя, кучешките зъби са и направили венците на кюфтета - единственият начин да се спи беше като я метнах при мен. Отблагодари се със спане до 10 ч сутринта - чак не повярвах като се събудих, мислех, че часовника е в грешка Joy

Кажете някоя интересна игра, която играете с мъниците? Вече изчерпах репертоара.
Последно ловеше кламери с един магнит за хладилник.

# 617
Кристи, съжалявам. Гуш!

Пюр, дано всичко да има добър финал.

Аз съм пети ден с 38,5-39 температура, която не се повлиява от нищо.

# 618
Iid, а на лекар ходи ли?

# 619
  • София
Cristi Хей, горе главата! Hug С теб сме!

lid Това не клони към нормалното за грип... Мини един преглед/изследвания за всеки случай. Hug

krassi14 Това ли ще се окаже разковничето? Мама да готви? Ммм, дам, няма по-вкусно от на мама манджите!

Pure_nature Нямаше температура. Събуждаше се с рев, неутешим рев. Но си имаме зъб. Днес видях, че е пробил вече. И от снощи като цяло спи. Само се събуди 2 пъти и примрънка, но мина номера с шише с вода. Днес е спал спокойно.

Най-сетне преборихме хремата! Урааа! Мисля си да мушнем 1-2 ваксини преди да е тръгнал пак на ясла.

# 620
  • София
Случайно някой да има координати на читава агенция за детегледачки или читав човек, който може да се отзове почасово срещу скромното заплащане от 50 лв? Много спешно ми трябва човек, който да гледа детето утре от 12 до 18,  а нашата бавачка е с друг ангажимент и не мога и не мога да намеря никой...

# 621
Кристи Съжалявам за лошата новина, но не се отчайва,  всяко зло за добро са казали хората. Аз също преживях този шок и знам какво ти е. Кураж мила, неща винаги се нареждат от самосебе си. Колкото до ангината ние я изкарахме Септември месец и мина доста бързо. След първите два приема на АБ (Азитрил) и Тонзилутрен през чвс, когато е буден, малчо започна да се храни, че от запушеното гърло и болката беше спрял. Общо взето беше зле само около 48 часа. Дано и при вас нещата да отшумят  бързо.

Lid бързо възстановяване и на теб. Опита ли бабешките методи,  два аспирина,  горещ душ,  два ката дрехи и завита с одеяло, за да се изпотиш .  Е забравиш и, че май ще трябва и бавачка:blush:

Pure_nature много Съжалявам за лошите новини и дано попаднете на точния лекар,  който да ви помогне.

Мисис Роузи при нас хремата започва с ваденето на зъби, може и при вас да е така. Моят изкара четирите предкътника за три седмици, точно по празниците за да ни е весело. Сега се надявам на малко повечко сън без събуждане през час.

Лека вечер момичета.

# 622
Крис, сега четох, четох.........и съм ти казвала, че имам пророчески видения за теб Simple Smile Ще го бъде бе......много съжалявам, но знам при теб, че ще го бъде. Спомняш ли си какво ти пророкувах.........

Искам да попитам, онези от вас, които са били тази имунизация за морбилите ли беше, която се слага на годинката, имахте ли дертове после.........За сега диването е освободена от всякъкви имуницазии, докато проходи..................

Мариша, радвам се да те видя и теб мамче Simple Smile

# 623
Нямах проблеми с морбилите, Поли. Ни с бате, ни сега с малкото вероломство. А на малката я бихме и след боледуване.

# 624
И при нас беше ОК, освен нея сложихме и против варицела. Даже температура не вдигна Simple Smile

# 625
  • София
Аз не мога да кажа със сигурност, защото поставянето съвпадна с тръгването на ясла.

# 626
При нас имаше Т, която вдигна след 10 дни от поставянето.Според педи не е от ваксината, но пък нищо друго му нямаше, даже не беше и кихнал.

# 627
Поли, да, ама не ти се сбъднаха засега пророчествата Sad

След морбили ваксината при Мушмул забелязах повече промени в поведението, отколкото физически.

# 628
Крис, всичко ще се нареди, ще видиш. Знам колко е трудно да ти говорят от страни дъра-бъра пък на теб ти е тежко. И тва ще мине мила, наистина съжалявам, но ще имаш скоро други поводи за радост и ще ме споменаваш.
Аз па чакам да видим нашата личната дали шилето ще минава на телк..........

# 629
Поли,радвам се,че се появи! 🤗
Крис,дано всичко е наред и скоро да се похвалиш!
На мен пък ми закъсня с 10 дни цикъла 😳,при положение,че ми е супер редовен и се бях ошашкала яко. Сега като мине май не е лошо да ида да се видя,че не знам какво се случва.
Трябва да ходим и на ваксина ,но с тия грипове и вируси се чудя дали да не отложа.
Чакам ММ да се прибере и да ида на фризьор,че съм като кошница в главата. 👹💇🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт