♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 63

• 113 677
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug

Здравейте!

"Хората, които се обичат, си приличат, искат или не искат"!- долу- горе такъв е смисълът на текста към гифчетата.

https://twitter.com/MayaKiralikAsk/status/942907886442876928

Скрит текст:
И още една снимка от Баку. Както виждам, Баръш разговаря с организаторите на галата- тази жена след това беше все до тях, което потвърждава думите на едната рускиня, която е била в Баку / мисля, че Еми ги беше постнала/, че Баръш отговаря за всичко в този филм, има участие в целия процес.
Не го величая, просто се опитвам да бъда обективна и да кажа, че той се отнесе много сериозно към този проект. Както и Елчин, и Дженгиз аби, и Шенол. Несполуките идват може би от разпространители и продуценти, но това не го разбирам, нито пък има как да науча отнякъде какво точно се случи с филма.

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 647
 Hug Wink Wink Wink

откъде се намериха сега тези пуберитетки да ме дърпат за ръцете..........я да погледна Елчо, да не ми зашие един зад врата........... hahaha hahaha hahaha че съм и един притеснителен.....ще ми се зачервят ушите..............

същото ама на живо  hahaha

https://twitter.com/elcoarduc/status/941668237653303296  &n … sp;    

и я вече да си дойдем на думата...........ябълките откога посиняха  newsm78 #Crazy Joy

# 648

Защо се смее Елка - или разказ по картинка  hahaha hahaha hahaha

# 649
 Wink Wink Wink

Малко настрани от темата - но все пак Буура се води сценарист на "Време за щастие " и днес е премиерата на филма му с Озге Озпиринч  .....

Özgeye ne giydirdiniz ? Spagetti mi o - Озге какво е облякла ? Спагети ли ?   Joy

девойката в пенюар поне се е сетила да сложи шорти  Joy

Езги се шегува с тях - не обичат Озге, нали се заяде с Елчин ,че носела кожи от животни, още първи сезон на ЛН

# 650
# 651

Здравейте на Игнажден ,добри да са ви полазниците момичета,здраве и берекет във всеки дом!

# 652
  • Sofia, Bulgaria

Здравейте на Игнажден ,добри да са ви полазниците момичета,здраве и берекет във всеки дом!

Hug Hug Heart Eyes

# 653
Мда, днес е Игнажден и който те полази такъв ще си през годината. Искам да съм умна, красива, талантлива, артистична, интересна, влюбена, обичана, креативна, минус няколко кг....А познайте кой искам да ме полази, даже и от екрана на тела...

Иначе бъдете здрави!

# 654
Мда, днес е Игнажден и който те полази такъв ще си през годината. Искам да съм умна, красива, талантлива, артистична, интересна, влюбена, обичана, креативна, минус няколко кг....А познайте кой искам да ме полази, даже и от екрана на тела...

Иначе бъдете здрави!

Амин Славе Hug,дай боже да ти се сбъднат желанията ,понякога стават чудеса Heart Eyes Хубав ден!

# 655
 Hug Hug Hug

Честит Игнажден - на вас и вашите любими хора само Благо да ви споходи, усмивки и здраве  Heart Eyes

# 656
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета Hug
здравето да ви полази Heart

Иначе бъдете здрави!

Славе Hug аз се  таз креативна личност да не ми полазва дори екрана на телефона

# 657
# 658
Да не сте полазили на Боре или Елка домовете newsm78

# 659

Малко да повдигна темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт