♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 63

• 113 384
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета! Първо да пожелая светли празници и здраве в семействата ви!
Попаднах на темата покрай собствените си проучвания по въпроса. Много информативно и забавно четиво намерих тук. Виждам какви са вълненията и това, че сте много по-навътре с материала от мен. Не съм си и представяла, че чак такава "война" се води в дизи средите в Турция. Аз се занимавам предимно с рускините, но там изпадат във втеляване по отношение на актьрите и малко ми идват в повече. Но пък понякога са наистина добре информирани. Не знам дали не отдавам прекалено значение на Юнус, но не е ли възможно в тази офанзива срещу Баръш да има пръст и негова милост. Освен това си мисля, че дори и ЕлаБар да имат желание да бъдат заедно, феновете правят почти невъзможно подобно развитие на нещата, защото поставят с действията си Г в ролята на " жертва", а един достоен човек и джентълмен едва ли би изоставил жена в беда и да я изложи на осмиване.
Причина да се съмнявам в ролята на Юнус е и новините (не помня от края на Ноември или началото на Декември бяха), на които попаднах по турските СМИ-Елчин била ударена от партньора си, с насинена скула, а Баръш я бил защитил, не помня точно. Сега не намирам вече този материал.
Здравей! Hug
Твоето включване ме провокира да се включа. Аз винаги съм считала, че поведението на Борето е поведение на джентълмен, който не може да постави в неудобно положение жената до себе си. Затова ще хвали филмите ѝ, затова ще се появява с нея от време на време, затова ще я оставя да качва снимки с кучетата и видео от раждането на племенника, защото официално това е неговата приятелка и това трябва да се показва. За мен във връзката на Боре и Гупа има сериозни пробойни, не ги виждаме заедно почти никъде, оставена ни е само една илюзия за жива връзка, но феновете дори и на това се сърдят. А не бива! Защото Баръш, ако ще се разделя с Гупа, ще се раздели така, че нейният имидж да не пострада, тя да не попадне в ролята на "жертва". Затова аз като фен считам, че Боре се старае да пази имиджа на Гупсе, без да я натрапва много в очите на феновете, но те и на това не са доволни. Угодия за феновете няма!

Надявам се наистина в един хубав ден да чуя за раздялата на Баръш и Гупа, защото тази връзка не прилича на истинска връзка, прекалено солово се изявяват и двамата. Ако е от страх от феновете, жалко за тях; ако връзката е на привършване, тогава и двамата правят нужното да я приключат без фенски истерии и без да се очерня нито единия, нито другия.

Не считам, че Юнус е някакъв фактор за това, което излиза в медиите. По-скоро Гупа, и то индиректно, защото сред техните арт среди тя е жена с име, с кръг от влиятелни приятели, които явно ѝ симпатизират за независимостта, липсата на всякаква женска суета и може би така пишат и материалите си в медиите, желаейки да промотират нейния образ като ролеви модел.

Та моята позиция е, че има нещо гнило в Дания и в двете връзки - ГупБар и Елка-Юни, което оставя неприятен вкус в устата на всеки, който ги гледа. Не приличат на връзки, основани на любов, и затова изглеждат фалшиви. Ще видим какво ще излезе от тези връзки, времето ще покаже.

Аз вече спокойно гледам на личния живот на Боре и Елка, ще приема всяко тяхно решение за личния им живот. Но съм нетърпелива да ги видя в нови проекти вече!

Весели празници на всички момичета! Hug

# 691
# 692

Честита Коледа!

# 693
# 694
Весела Коледа 🎄 ❤

# 695
# 696
Честито Рождество, момичета!
Нека здраве и блаполучие в домовете Ви да има! 

# 697
  ЧЕСТИТА КОЛЕДА 

# 698
 Hug Hug Hug

Честита Коледа  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=3KK6sMo8NBY           

# 699

Честита Коледа, момичета! Светли и щастливи празници на вас и близките ви!🎅🏻🤶🏻🌲⛄💕

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 21:56 от alex_94

# 700
Добро утро!

# 701
Годината е към своя край, ще се опитам да направя малка равносметка според това ,което нашите любимци ни показват чрез медиите -

На 24.12 Баръш празнува с г-н и г-жа Хотич - 18 годишнина от брака им

Ахмет Хотич и семейството му - поредния милионер сред приятелите на Баръш -  Koç, Sabancı и Boyner Holding , обувни и текстилни магазини и т.н.......

г-жа Айшегюл Хотич е тясно свързана със списание "HELLO" - което веднага публикува най-новата снимка на Елчин

По- последни данни на статистиката, "Време за щастие " е донесъл на инвеститорите си чиста печалба от 1,100 000 /един милион и сто хиляди/ долара, което си е добра печалба. Явно Аджнун / ТВ 8/ не я е закъсал с приходите, щом е извадил от джоба си 8 млн.долара и си е сменил часния самолет  Laughing Joy
Пак тези източници твърдят, че Музафер и Аджнун са изтеглили "ВЩ" от дистрибуцуята, за да не попадне в ръцете на корейците, които сега отговарят за това........

Официално турския ШБ сменя начина на отчитане на рейтинги на дизита и филми от 1 януари - вече ще се зачита и интернет гледането........и като пример дават , че миналата година "Ертугюл" излиза най- гледан в Турция, обаче по интернет най- гледан е "Вътре" на Чаатай и Арас.
Още един пример - песента на Бурак и Фахрие е събрала за 3 години 30 млн.гледания, а "Бу Су Хич Дурмаз" има за 2 месеца - 16 млн  Whistling Party / изобщо няма да споменавам откъсчето от 40 серия на "ЛН" -  Joy че му загубих края на милионите гледания - 30-40 има няма....../

ето и Noluyo - най-харесваните двойки на екрана

https://cdn.bg-mamma.com/JqBa/36032583_ac2809f7     &n … sp;    

И най-накрая - от закрит акаунт , ползват го тур.преводачки има информация за проект със Елчин и Керем Бурсин - вероятно на интернет платформа.Елчин ще играе вампир  Flutter

# 702
Еми, много благодаря за хубавия пост, за винаги интересните новини и разсъждения! Hug

Напълно съм съгласна, че закупуването на ВЩ от ТВ8 изобщо не беше ход на отчаяние на продуцентите, а стратегически ход на Аджун да спечели и той от филма! Защото човекът определено ще инвестира и занапред в творческия тандем Елчин-Баръш - такъв ще има и ще има Време за щастие 2 или друг техен общ проект. Сигурна съм!

Имам въпрос относно Интернет гледането за рейтинга - има ли определени сайтове, на които ще се отчита гледането или как точно ще става, имаш ли информация? Само в Ютуб, Пуху и сайтовете на съответния канал или и на многото други сайтове, които предлагат стрийминг на телевизия!  newsm78

И дано една от новините ти да не е вярна!  Grinning Не искам Елчин като вампир, не обичам такива сюжети. Но в комбинация с Керем Бюрсин и да не е вампир - леле, вълнуващо! Много харесвам Керем!

Отново благодаря! Hug

И само да вметна, че филмът на Йозджан Дениз с Аслъ Енвер и Мерием Юзерли има по-малко гледания за първите две седмици от нашия, въпреки че и той е новатор в турското кино - психотрилър! Наложи се Йозджан даже да успокоява зрителите, че не е толкова трилърски, колкото може би очакват! Явно за новаторското, романтичното, различното от пазарския хумор няма много зрители по кината в Турция!

# 703
 Hug

и още Хотич

Дани, ще потърся по-късно статията за интернет отчитането, че я затрих някъде - имаше нещо и за геолокация на места с концентрирано мюсюлманско население- на което много се зарадваха феновете от бившите съветски републики - като Азърбейджан например, в Баку филма още се върти.Други подрбности не прочетох, вероятно ще излязат след НГ.
Младите и новаторите се обръщат към нет-платформите - а старите консервативни/тип за родината и исторически/  и такива "селяшки" продукции/по думите на Дж.Йлмаз/ ,които се харесват на масовия турски зрител - тип БКМ производство- ще останат за кината и корейската дистрибуция............

И на мен ми е много интересно какъв сюжет ще избере Елчин за следващия си проект Flutter

# 704
Еми, много благодаря. След нова година ще има повече информация със сигурност, и аз ще потърся в нета, не се притеснявай да търсиш статията, само ако ти попадне случайно. Даде ми достатъчно инфо. Аз прочетох онзи ден за промените в рейтинга през 2018, но в коментар на фен и нямаше никакви подробности.

Общи условия

Активация на акаунт