Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 25 ноем. 2017, 12:05 ч.

♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 63

 • 106 976
 • 733
 •   2
Отговори
 • Мнения: 9 538
 

Режисьор: Метин Балекоолу, Баръш Йош, Шенол Сьонмез
Сценарист: Мерич АджемиВ главните роли:

Дефне - Елчин Сангу
Йомер - Баръш Ардуч        
Синан - Салих Бадемджи
Ясемин - Синем Йозтюрк /1 сезон/
Седа - Мюжде Узман
Памир - Сечкин Йоздемир
Нериман - Нергис Кумбасар

Резюме:

Дядото на богатия Йомер поставя условие на леля му и чичо му: за 6 месеца те трябва да сторят всичко възможно, за да оженят племенника си работохолик или остават без пукната пара. В лицето на бедната сервитьорка Дефне, леля Нериман вижда възможност за осъществяване на плана си. Тя предлага на младото момиче да бъде преобразена, да започне работа като асистент на Йомер и да успее да накара той да се омъжи за нея. Ще успее ли коварния план? Или съдбата е подготвила друго за Дефне и Йомер...
Първи сезон:
Еп. 1 - 19.06.2015 год.
Еп. 52 - 24.06.2016 год.

Втори сезон:
Еп. 53 - 23.09.2016 год.
Еп. 69 - 20.01.2017 год.
Сезон 2 - Тийзър 1

Сезон 2 - Тийзър 2

Специални благодарности към екипите, които превеждат сериалите на български език!

Линкове с превод на сериите на руски език:


"Любов под наем"Линкове с превод на сериите на български език:

Любов под наем -Дата

Любов под наем - youtubeЗа феновете на руското творчество, посветено на "Любов под наем"

     

 
      

"Mutluluk zamanı"/"Време за щастие"

Продуценски център - НюЛук
Продуцент - Музафер Йълдъръм
Режисьор: Шенол Сьонмез
Сценарист: Буура Гюлсой и Али Еркан Ерсезер
Изпълнителен директор - Вурал Турунч
Кинооператор - Дженгиз Фазлъоглу
Жанр - романтична комедия


Актьорски състав:

Елчин Сангу - Ада Алтънай
Баръш Ардуч - Мерт Сьонмез
Дженгиз Бозкурт - Тарък Алтънай
Левент Октем -        
Дила Байрак -          


Историята:
"Време за щастие" разказва за любовта, която се крие под несъвършенствата, а не под безупречността. Историята на Мерт и Ада в най- романтичен вид.
Мерт е човек, построил своя безупречен живот, без да се среща със своето минало.
Ада е построила своя живот върху основите и опита от своето минало.


В кината от 10.11.2017г.


 

 

 

ОЩЕ КАДРИ ОТ ФИЛМА

Скрит текст:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

   

   

 

 

  


 

 
Тийзър 1Тийзър 2Саундтрака към филма

Добре дошли в темата!

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 12:29 от tempestad

# 1
 • Мнения: 2 474
 Hug Hug Hug

 bouquet bouquet bouquet Темпи  Heart Eyes

Да се запиша# 2
 • Мнения: 9 538
Да ви посрещнем с усмивка  Mr. Green Hug

# 3
 • Мнения: 806
Благодаря за темичката Hug Heart

# 4
 • Мнения: 8 641
Местя се тук! Супер заглавна корица на темичката! Мерси, Темпи!

# 5
 • Perla
 • Мнения: 6 427
Темпи   smile3525 Благодаря за темата!

# 6
 • В света на ЕлБАр
 • Мнения: 10 111
Привет  Hug
Да не ви изпусна  Wink
Татлъм  Hug Heart Eyes bouquet

# 7
 • Мнения: 9 538
НАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 116

 Когато вечерта Йомер се прибра, откри Дефне и Исо, смеещи се на терасата. Явно младежът разказваше нещо, което страшно забавляваше съпругата му и той се спря, скривайки се леко зад завесите.
-   Сердар беше толкова бесен, че щеше да удари телевизора. Очите му щяха да изхвръкнат, вената на челото му пулсираше и едвам си поемаше въздух. Ако беше на мача, сигурно щеше да излезе на терена и сам да вкара топката в мрежата. Крещеше, сякаш бе дошъл края на света!
Футбол. Както винаги. Йомер се забавляваше доста с тази Дефне- момичето от махалата, дивачката, която той бе опитомил, но която все пак бе запазила част от лудостта си. Пристъпи навън и Исо го забеляза, но Йомер му даде знак да си мълчи.
-   Ще си взема вода, ти искаш ли нещо?- Попита той Дефне, изправяйки се и тръгвайки към къщата.
-   Не, благодаря!
-   Дори мен ли?- Попита Йомер, обвивайки с ръце врата ѝ и целувайки я по бузата.- А мислех, че съм ви липсвал!
-   Йомер?! Прибрал си се?!- Той заобиколи стола ѝ и клекна пред нея, вземайки ръцете ѝ и целувайки ги една по една.- Не съм те чула.
-   Беше заета да се смееш на изпълненията на Сердар.- Усмихна се той, галейки корема ѝ.- Как мина прегледа? Всичко наред ли е?
-   Да, напредваме добре. Дори Мелис отбеляза, че Ада е наддала необходимите грамове и вече всичко е наред. Сега са кротки, явно и на тях им харесаха историите на Исо.
-   Усещат, че си щастлива. Не си ли забелязала- колкото повече се вълнуваш ти, толкова по- неспокойни са те.- Целуна я сладко, след което се отдръпна.
-   Днес вълненията са ни доста. Исо има новина. А той къде се забави?!
-   Сигурно е искал да ни остави насаме. Сега ще го извикам, ще си взема и кафе. Вечеряли ли сте?!
-   Да, преди малко, но по- късно сигурно пак ще огладнея. Ти?
-   Не, но още не съм гладен. Пица?!
-   Става. Попитай Исо дали ще остане!
-   А не, тръгвам, че стана късно.- Отговори ѝ появилият се като по поръчка Исо.- И Йомер е вече тук, мога спокойно да се спася от теб!
-   Ако те чуе някой, ще реши, че съм те измъчвала цял следобед!
-   А не беше ли така? Хайде, оставям ви! Грижи се за себе си и племениците  ми!- Целуна я по бузата, след което се здрависа с Йомер.- Лека вечер!
Йомер го изпрати, след което се върна при Дефне. Бе се излегнала с щастлива усмивка на дивана в хола, похапвайки от чинията дребни сладки на масичката.
-   Нали каза, че преди малко сте вечеряли?- Погледна я с усмивка той.
-   Че то това е нищо. А и Мелис каза, че малките тепърва започват да наддават сериозно и аз трябва да им осигуря необходимите вещества!
-   Щом го е казала лекарката, значи е така!
-   Никога, никога няма да познаеш кой е приятелят на Мелис!- Ухили се Дефне, спомняйки си, че така и не му казаха новината. С Нихан бяха обсъдили набързо клюката, докато Исо въртеше очи до нея.
-   Та аз дори не знаех, че си има приятел!- Засмя се Йомер.
-   Исо!
-   Кой Исо?! Нашия Исо?!- Погледна я невярващо той.
-   И аз имах същата физиономия, сигурна съм!
-   А ти откъде разбра?! Тя ли ти каза?! Затова ли го бе извикала?! Горкия!
През смях Дефне му обясни случилото се днес, забавлявайки се, докато си припомня  изумените им физиономии в кабинета и налудничавата си реакция.
-   Стоях и се смеех, без да мога да повярвам на това, което ми говореха. Оказа се, че тя живее в съседния на нашия квартал. Направо не мога да повярвам, че никога преди не съм я срещала. А и все се чудех защо си допаднахме толкова, а ние сме израсли буквално една до друга!
-   Светът е толкова малък понякога!
Но все още никой от тях дори не подозираше колко.

Нихан позвъни малко по- късно, очакваща подробности за новината. Йомер остави Дефне да се наприказва спокойно в спалнята и слезе да почака момчето, което щеше да донесе пицата. Преди рядко си позволяваше такива неща, ала покрай Дефне се бе поотпуснал доста. Трябваше да поднови тренировките си сутрин, но той и така трудно ставаше, оставяйки Дефне още преди изгрев. А денем нямаше никакво време.
Когато след половин час се качи, Дефне все още разговаряше по телефона. Давайки ѝ знак, че масата е готова, той слезе. Но тя се забави и губейки търпение, той се качи отново. Без да каже и дума, взе телефона от ръката ѝ и казвайки „довиждане” на Нихан, затвори. Очакваше Дефне да избухне насреща му и тъкмо се подготвяше да ѝ отговори, когато тя го изненада.
-   Благодаря!
-   Моля!- Поглеждайки я внимателно, той не знаеше какво да мисли.
-   Обичам Нихан, но понякога е нетърпима. Как не се изморява да говори толкова много?! Започвам да се чудя такава ли е била винаги?!
-   Да. Просто ѝ беше свикнала, а сега си загубила тренинг!- Йомер ѝ помогна да се изправи, след което я прегърна и поведе надолу.- Ако знаех, щях по- рано да го направя.
Вечеряха, когато Неджми се прибра. Йомер му бе дал резервен ключ, затова не се наложи никой да му отваря. Минавайки просто да ги поздрави, той се качи да си легне. Изглеждаше изморен, което подсети Дефне.
-   Заради моите глупости забравих да попитам какво става във фирмата! Какво направихте, ходихте ли в полицията?
-   Беше чудесно, че ме накара да забравя поне за малко за проблемите с твоите „глупости”!- Засмя се той, навеждайки се да я целуне.
-   Не избягвай темата! Какво става?
-   Няма да спреш, докато не научиш, нали? Добре! Нека излезем навън, имам нужда от въздух! Ще си направя кафе и ще ти разкажа.
-   Аз ще си взема сладолед!
-   Още ли? Къде го слагаш всичко това, коремът ти не е чак толкова голям?!- Пошегува се Йомер, опитвайки да я разсее.
-   Не е голям ли? Имам чувството, че е пълен с камъни. Кръстът вече започна да ме боли, а и краката ми са с двойни размери, днес едва си обух чехлите! Не знам как ще издържа още два месеца, че и отгоре!
-   Мисли за крайния резултат! Аз, ти, Ада и Берк!
Прегърна я, чудейки се как може да я улесни. За съжаление, нямаше такъв начин- това беше цената за щастието да станеш майка. Отбеляза си довечера да ѝ направи масаж, за да отпусне поне схванатите ѝ мускули.
Излязоха навън и останаха до късно. Времето бе топло, а на тях не им се спеше, затова разговаряха за Пасионис, за Исо и Мелис, за бебетата, за новата колекция, за всичко, което се сетеха. Качиха се, когато очите на Дефне вече се затваряха. Помагайки ѝ да се съблече и облече отново, Йомер я настани седнала в края на леглото и коленичи зад нея. Започна от раменете ѝ, разтривайки и отпускайки един по един напрегнатите ѝ  мускули. Неочаквала нещо такова, в началото Дефне се стегна, но бе толкова приятно, че скоро забрави всичко останало и се остави в ръцете му. Слизайки все по- надолу по гърба ѝ, усилвайки или намаляйки натиска, Йомер се постара да не пропусне нито сантиметър. След като приключи, целуна врата ѝ и прегръщайки я, се отпусна заедно с нея в леглото. Притисната към гърдите му, тя промълви едно „благодаря” и потъна в сън, изпълнен с детски смях и весело забавление.

Дефне се събуди късно. Слънцето блестеше в очите ѝ, затова се завъртя на другата страна, протягайки ръце. Но мястото, естествено, бе празно.
-   Както винаги, татко го няма!- Опитвайки да скрие недоволството си, измърмори тя.- Знам, че и на вас ви липсва, но няма какво да направим.
Сядайки в леглото, тя се протегна леко, размърдвайки рамене. Чувстваше се прекрасно след снощи, макар да знаеше, че резултатът ще е временен. Усмихваше се, докато си спомняше нежните ръце на Йомер, и протягайки се за телефона си, видя бележката. Бе поставена на нейното шкафче, заедно с ваза с цвете. Едно от любимите ѝ, с които бе напълнила градината.
„Добро утро, спяща красавице!
Съжалявам, че отново няма да съм първото, което ще видите, когато отворите красивите си очи. Надявам се съвсем скоро всичко да се подреди, за да мога сутрин да те будя с целувка, както си е редът.
За разлика от вас, Берк и Ада ми пожелаха „добро утро” още преди изгрев. Надявам се са те оставили да поспиш, както ги помолих.
Липсвате ми, ще се опитам да се прибера навреме днес.
Обичам ви! Много!

ПП: Обади се на Ясемин!”

Усмихвайки се все повече, Дефне започна да пише есемес. Изпрати го, след което погали корема си. Ритниците ѝ отговориха почти веднага.
-   Гладни ли сте, дяволчета?! Не знам как не сте ме събудили сутринта, но благодаря! Предполагам наистина слушате тати повече от мен. Хайде, време е за закуска. Но първо да минем през банята!
Петнайсет минути по- късно Дефне лакомо хапваше сандвича, който Йомер бе оставил за нея в хладилника. Тъкмо се чудеше какво ще прави цял ден, когато се сети за бележката. Трябваше да се обади на Ясемин. Грабвайки телефона си, тя набра нужния номер. Приятелката ѝ вдигна след третия сигнал. Преминавайки набързо през сутрешните любезности, Ясемин предложи да се видят за обяд. Искала да поговорят за нещо, но не по телефона. Дефне ѝ предложи да дойде вкъщи, защото не ѝ се излизаше, и уговаряйки се за часа, двете затвориха. Тъкмо остави телефона, когато сигналът за есемес я накара отново да го погледне. Смееше се, докато четеше отговора на Йомер.

# 8
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 5 678
Чудесна нова тема Flowers Cherry Blossom 

    #ElcinSangu #BarisArduc # MutlulukZamanı
От страница в Instagram Mutluet.com.tr🙈
Очакваме някаква изненада

   

      Какъв ле е сюрприза Sunglasses

 

# 9
 • Мнения: 9 538
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 23:26 от tempestad

# 10
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 5 678


    Говори се в мрежите,че Баръш се разходил с Г.в Бебек и отново и се възхищавал.....Ще видим какво,къде и кога.🤔😬
" Аз уважавам това,което прави моето момиче,тя не се страхува да бъде различна"-Баръш Ардуч

     

  Цирка е пълен Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 11
 • Пловдив
 • Мнения: 2 473
Teмпи, чудесна нова тема!  Hug
И за поредната глава от приказката!  Heart Eyes


# 12
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 5 678
    Но не разбирам как става -  всички изтекли пасажи от филма " време на щастието включително и танца Flutter

   
http://www.elgmalnews.com/alfan/354.html

# 13
 • Мнения: 9 538
    Но не разбирам как става -  всички изтекли пасажи от филма " време на щастието включително и танца Flutter

   
http://www.elgmalnews.com/alfan/354.html


Въобще не са всички, шекерим  Whistling Whistling

Да си допиша глава поредна и отивам да ви ги подредя, за да ви ги дам всички  Peace

# 14
 • Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 5 678
    Но не разбирам как става -  всички изтекли пасажи от филма " време на щастието включително и танца Flutter

   
http://www.elgmalnews.com/alfan/354.html


Въобще не са всички, шекерим  Whistling Whistling

   

Да си допиша глава поредна и отивам да ви ги подредя, за да ви ги дам всички  Peace

     Heart Eyes Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт