♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 63

• 113 447
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
http://www.televizyondizisi.com/anket-son-5-yilin-en-sevilen-diz … /14/#pd_a_9882915

Анкета- най- любимата двойка за последните 5 години.

Извинявам се, ако е слагана.

Joy Доре не се извинявай, в групите си напомнят да гласуват през час  Joy

Габи днес спиране няма - направо се е развихрила  hahaha bouquet

# 121
# 122
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Жълтата преса в Турция, толкова ли няма какво да пише, че всеки ден се занимава ту с Баръш, ту с Елчин!?   newsm78 Вярно, че няма лоша реклама, ама вече прекаляват!  Mr. Green

Забавно сравнение!

И отново Габи!  Laughing

Хубав ден!

# 123
  • Sofia, Bulgaria
  Добър ден! Grinning

# 124
Привет!  Hug

Гупито днес е сготвила, няма да има поръчки на сандвичи и преследване на мотори! Язък! Скучно е днес в Истанбул и в пресата! Mr. Green

На чичо асланчето! Grinning

И една разбрана, недоразбрана от мен новина, но това, което разбрах е, че сюжетите на Гюлизар и Чукурдере, в който ще се снима Фуркан Палалъ и ще се излъчва скоро по Фокс, са много сходни. Не разбрах повече в статията, но може пък Елчинка да е взела правилно решение, отказвайки се от Гюлизар.
https://televizyongazetesi.com/yok-artik-yine-mi-ayni-hikaye-cuk … -ayni-mi/174286/2

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 12:53 от Дданни

# 125
Дани,  Hug бебо Ардуч е много сладичко, съвсем оформено.

# 126

Hug Hug Hug

Като чичо си Боре Whistling, и май е спокоен защото  проекто лелята не е ходила да го посети Rolling Eyes

# 127

Grinning Хубавичко е, нали! От красив род идва! Wink

# 128
Фуркан в Гюлизар ли ще влиза. newsm78

Дани  Peaceи аз това си преведох от ТТ,сходни сценарии на двата сериала.

На времето ,,Раджон,, беше спрян точно поради сходство с друг сериал,мисля ,, Пойраз,, но не съм сигурна вече..

# 129
Фуркан Палалъ ще се снима в Чукурдере.

# 130
А, за сходство на Раджон с друг сериал не съм чела, може и да е така. Сигурно не е плюс да вървят два сходни сериала паралелно. Ще наблюдаваме какво ще се случи в този случай.

Да ви похваля Мерич аз. Много ми харесва "Малки убийства". Тънки завъртания в сюжета, отлично описание на душевното състояние на героите, отлично развитие на характерите им, пък актрисите са великолепни.

Сега отивам да гледам "Фикрет Гало" в новия ѝ сериал. Първа серия беше снощи. Не намерих руски превод, та ще се мъча в оригинал. А, сега видях, че и Ниханчето (Санем) участва в него.

# 131
 Hug Hug Hug

'Biletler mi pahalı, film mi çok, alım gücü mü düştü?' - Билетите ли са скъпи, филмите ли са много или нямат пари за кино хората?

Дженгиз е написал статия за в.Хюриет - очевидно ниската покупателна способност на зрителите, скъпите билети и многото филми определят сегашната граница за успех  на даден проект на ниво - 500-600 хиляди гледания .

Медиатава поддържа мнението му.

Е - е - какво излиза, нашия филм си е съвсем добре.Без особена реклама и ПР.....Много ми е интересно, как този "радетел" за култура е стигнал до този извод , може би защото пишат,че Бурак не е оправдал касовия сбор от почивните дни!!?!?!?!?!

Статията в Медиатава

http://www.medyatava.com/haber/biletler-mi-pahali-film-mi … sp;    

# 132
 Wink Wink Wink

промяната в Баръш Ардуч - 2014-2017  Flutter Flutter / rita panaiot/

# 133
  • Perla

Просто прелест и нищо повече!
Здравейте!  Hug

# 134

Сега отивам да гледам "Фикрет Гало" в новия ѝ сериал. Първа серия беше снощи. Не намерих руски превод, та ще се мъча в оригинал. А, сега видях, че и Ниханчето (Санем) участва в него.

Дани, има руски превод сериала

http://dizimania.ru/208-radi-moih-docherey.html

А ,,Малки убийства,, на Мерич  си е убийствен сериал. Интелигентно направен, супер кастинг и нещо което прави впечатление страхотен стайлинг. Стилни, женствени, класно подбрани тоалети допълващи умело характерите на героините, нещо  което в последно време не се предлага или може би рекламодателите налагат ,,изчанчени,, модели.  Сериалът е далеч от стандартното турско дизи.

Общи условия

Активация на акаунт