СЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 2

• 79 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А как ги обличате в това време децата? Космонавт слагате ли или е рано? Под него колко ката дрехи?

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 18:07 от Bubsyn

# 106
Lego Duplo нацелват тихичката ми мечта Simple Smile

Скрит текст:

# 107
А как ги обличате в това време децата? Космонавт слагате ли или е рано? Под него колко ката дрехи?

С дрехите от вкъщи (боди с къс ръкав и един кат дрехи) слагам в космонавта - сега като беше около 0 в подплатен, преди това в по-тънък и неподплатен. Завивам с одеяло, което минава и под нея и отгоре е покривалото на зимния кош.

# 108
При нас няма нито сняг нито дъжд, беше много меко времето. Аз не мога да си представя с количката в преспи, със сигурност няма да се справя.
Слагам космонавт, отдолу както си стои вкъщи- боди с дълъг ръкав и гащеризонче. И едни чорапки слагам. Вкъщи е 23 градуса, спим на 20 градуса.
Sura, ако си го пожелаеш искрено може и да се сбъдне. Simple Smile

# 109
  • Велико Търново
Аз днес за втори ден я изкарвам със слинга и ми е мн удобно. Днес уж го даваха да вали и тук, но заваля чак привечер. И аз се наслаждавам на дъждовните дни и си почивам у дома.
Обличам с един по тънък космонавт, а отдолу клинче, боди дълъг ръкав и блузка

# 110
Цели 8 стр. Едва ви изчетах!
 Ноелче благодаря за темата:)
 Аз се позягубих понеже тука едни ревове по 20 часа..истерии...задъхване чак.
Рефлукса си е рефлукс,имаха съмнение за АБКМ защото приключи ли с храната започва да пищи и няма успокояване..ама Не би.Пи го тоя гаден Фризопеп 5 дена... нищо освен осиране (с извинение) до ушите.Върнах АР..млякото сямо че го смених с Аптамил.
Оказва се че беба има киселини и затова така се плюнчи ..сега с АР на повръща обаче явно я боли от тия киселини.Гастротус пие обаче...не е гольма файдата.Казаха че имй 1 по-добър ..РефлуксейдНипио..е па НЯМА го никъде ..детето се мъчи аз полудявам!
 Поръчах го от UK две опаковки...дано и помогне докато израсте тва гадно мръсно нещо защото иначе ще превъртя мн скоро!
 Спи само повита ...иначе мята ръце крака нервничи..НЕЗНАМ кога ще премине това!!!!!!
 А иначе в спокойните МИНУТИ от деня..заглежда се в ТВ,в играчките но неможе да ги хване..мята тия ръце неорянтирано и тва е... Слуша като и се говори смее се когато е на кеф..Това е общо взето...

# 111
Здравейте. Ако може и аз да се присъединя към вас с бебе Даниел, роден на 21.09, с мерки 3500 и 52 см, нормално раждане.
Чета ви още откакто бяхме с коремчетата, но не съм много по писането Laughing
Сега се реших най-вече, за да споделя за бебетата с рефлукс, че сиропчето Refluxaid наистина е много добро и при Дани има голям ефект. Той е с ужасен рефлукс, много повръща. Давам 3-4 пъти на ден, 1-2 минути след хранене. Спомням си май, че Agredecida беше писала нещо за нервност при бебето и съмнения за рахит, ако не греша. Да споделя, че с баткото имах такъв проблем, но той беше вече на 4 месеца. Непрестанно си въртеше главата докато спи наляво и надясно и след преглед при педиатър се оказа, че отзад му се вдлъбва главичката. Давах му допълнително калции и се оправи. Това, разбира се, не означава, че всяко по-нервно бебе страда от липса на калции Simple Smile
Относно бебеносенето, аз нося с раница Ergobaby Adapt, но се чудя в голям студ дали ще е достатъчен космонавта и дали няма да ми трябва някакво покривало Thinking

# 112
MamaJay аз никъде не го намирам сиропа.Помощ??

# 113
Agredecida, писах ти на лично, но и тук да кажа, че само в една Фрамар го открих и то последната опаковка. При нас помага, не знам дали при всяко дете има еднакъв ефект.

# 114
Много ни го препорэчват ..казват че е по-добър от Гастротуса...Тя има киселини затова я боли.Пезнам при вас имало ли е болки...

# 115
Ами при нас имаше болка в началото, още като беше на 2-3 седмици. Правеше едни гримаси, едни физиономии, особено като лежеше и все имах чувството, че се дави, а не повръщаше нищо. После се оказа, че е с АБКМ и минахме на Фризопеп и се почна ужасно повръщане. Тъй като самото мляко е доста рядко, повръщаше по 100 пъти на ден през устата, през носа. При всяко усилие да се усмихне или да изгука следваше повръщане Tired Face Да не говоря, че лежахме в болница като беше на месец и половина именно заради рефлукса. Влиза мляко в белите дробове и се образуват хрипове и кашлица. Освен това непрекъснато му хъркаше нослето, оказа се, че не е от никаква бактерия (както ми казаха в болницата), а пак е от рефлукса. Със сиропчето не спря на 100% да връща, но се намали значително повръщането и хъркането, а и видимо той е по щастлив Yum
Дано да й помогне сиропчето и да не я боли. След колко време ще пристигне?

# 116
Поръчах на близки.2 седмици..
 Но ще ми го донесат лично.През сайт незнам как би било.

# 117
  • София
MamaJay от къде си я купи раница Ergobaby Adapt?

Идеята за тази група е прекрасна. Хубаво е да можем да споделяме опит с бебета, които са на една възраст.

Хубава вечер от мен Simple Smile

# 118
  • София
Ние ползваме Ergobaby 360. Предпочетох нея защото може да се носи детето с лице напред като порасне достатъчно, другите модели на Ergobaby позволяват само с лице към родителя и на гръб. Доволни сме, препоръчвам. Даже без приставката за новородено я ползваме, има опора за главичката и без нея.

# 119
Скабче, къде се загуби?

Зара днес пак опита да ми обяви бойкот, но аз я забаламосвах, сешоари, вадене на биби и пъхане на зърно, голяма циркаджийка ще дойда, ама важното е да суче, че гърдите ми не искат да пускат с тая помпа и това е.

Аз се чудя дали да взимам Гастротуса. Напоследък Зарчето повръща по-малко, не знам на какво се дължи.

Общи условия

Активация на акаунт