СЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 2

• 79 298
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Божидар беше същия, но когато сме вкъщи само, писна ми да съм биберон, и започнахме навън постоянно, там си спи и е кротък. Сега започна и вкъщи да мирува. Ама се буди РАНО, ей го кое време съм на компа. Заспива рано и се буди рано, а аз преди 00:00- 01:00 трудно да заспя.

# 571
И мен ме мачка, дърпа и ме дере докато суче. И аз съм биба нощем. Не ще и да чуе за залъгалката, плюе я и се мята, а точно това не исках да ми се случва. С втората щерка бях биберон до година и половина. Аз ще опитам да изкарам до пролетта и после постепенно искам да я отбия. Това лято нямам желание да вадя цици по плажовете, да не мога едно коктейлче да изпия и после като стане на годинка да се чудя как да я отбивам. Ама аз така и с второто си казвах....ха сега, ха утре...

# 572
surasura, може би нещата ще се променят скоро, просто трябва голямо търпение. Ти най-добре можеш да прецениш кое е най-добро за теб и бебето. Кърменето е най-хубавото за бебето, стига да доставя удоволствие и на майката. Иначе изнервена майка води до изнервено бебе. За мен пък даването на АМ е тормоз. Ако му дам едно количество-не му стига и плаче, ако му дам повече-повръща. Ходи разбирай колко всъщност трябва да яде. Да не говорим миене на шишета, преваряване на води, затопляне на млякото... Друго си е като огладнее да бутнеш гърдата-идеалната температура, стерилно мляко, яде си колкото има нужда. Аз и с първото се провалих с кърменето, с второто пак се провалих. По дяволите толкова исках да кърмя, но не стана и това е. Може на петото дете да успея. В крайна сметка най-важно е да се радваме на децата си, а не всичко да се превръща в един тормоз.
Моето дете яде 5 пъти по около 160 мл. Най-странното е, че последно яде в 16:30-17 часа и край. После яде в 5 и 30-6 сутринта. Знам, че гладен няма да се остави, няма и да спи нощем ако е гладен, но все пак ме притеснява тази голяма пауза. В понеделник сме на консултация и ще видим пед. какво ще каже.
На мен още не ми е изчезнала тъмната линия на корема. Има ли някоя от вас, на която още да й стои?

# 573
  • София
И аз имам още линеа негра. Заедно със стрии.

# 574
Имам я и аз + стрии по задника и едната гърда Sad

А за циците на плажа - то маса народ си ги вее без да кърми. Бих го накърмила, само за да насоля здраво някой, който тръгне да мрънка.

# 575
  • Велико Търново
Аз чакам да почна да захранвам и лека по лека се надявам да я отбия. Харесва ми кърменето,нооо първо изпитвам ужас от избиването на зъбите и второ вече мн ме гони никотинов глад. Мечтая да си направя кафе и да си запаля цигара. Не че сега не мога, но ми тежи на съвестта. Искам свободата да правя с тялото си квото си искам аз. И не че не бях пълна и преди бременността, но сега ям, за да поддържам кърмата, а вече мн зле почнах да се чувствам. Иначе пък ако продължава да тече ще кърмя Ко да правя- на плажа, на нивата, дето дойде :д
Такава линия почти нямах. Сега също не ми прави впечатление

# 576
Линията я имам и аз и много ме дразни.

# 577
  • Стара Загора
Имам я и аз, но за щастие грамадния корем и стриите до под бюста ми отвличат вниманието от нея.

# 578
И моята линеа негра седи още.
Аз не кърмя и съм станала слон и половина, как ще се взимам в ръце, направо не знам.

# 579
Поизбледня моята. Вероятно до лятото ще е незабележима. Тя потъмнява ли от слънцето, знаете ли?

# 580
Аз си правя сметката до лятото да е изчезнала. Ако още е там, не знам как ще се съблеча. Много ми е неприятна Confounded
Аз имам стрии по дупето още от първата бременност. От тази нямам стрии, но таза ми се разшири повече и не знам кога ще се прибере. Тлъстинките ми изчезнаха, но пак не мога да се нацедя в някои от старите ми дънки, защото кокалите ми стърчат Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 581
  • София
Еее дайте да не отваряме темата за килограмите. Мъчно ми е. Бяха ми останали само 6кг, сега са 10 да свалям.

# 582
И аз искам да разполагам с тялото си. Сега като сме на смесено хранене ми е една идея по- добре, не кърмя на два часа, а през 4 часа някъде. Или цедя, защото суче само ако е сънен.
Линията ми изчезна,пъпа горе-долу се оправи, корем имам още малко , но си влизам в панталоните, така че за сега съм доволна. Лятото ще му мисля за повече.

# 583
Аз нямах линия негра

# 584
  • София
Аз пък нямах линеа негра по време на бременността, но се появи след като родих! Hushed
Коремът ми е мек и увиснал. Не знам как ще се оправи. Бях започнала да свалям, но ние както сме по цял ден по улиците, за да спи младежа, аз постоянно ръфам баници, пици, дюнери и Пак започнах да качвам. Лятото явно ще съм с цял и стегнат бански! Хаха

Общи условия

Активация на акаунт