СЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 2

• 79 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
И аз се замислям за цял бански. С тия стрии по дупето и двата големи белега от коремни операции съм си направо за буркини Sad

# 586
Аз нямах линея негра,но след като родих и се сви коремът забелязах,че тъмнее лекичко една ивичка над пъпа.Пъпът ми беше потъмнял от бременността,но се оправи.Стрии не ми се появиха за късмет. Simple Smile но си имам стари такива по дупето още от пубертета.

# 587
Предния път линията се махна след около 7-8 месеца при мен, защото като гледам снимки от тогавашното морето още се е забелязвала лекичко. Сега съм си взела един цял бански, за да крия още невъзстановения напълно корем и тъмната линия 😀.

# 588
С един водолазен костюм мисля да си реша проблема лятото Grinning

# 589
  • Велико Търново
аз ще си сложа директно надпис, че съм тюлен - да не се чудят хората Grinning

# 590
Като хукнат бебоците и ние след тях, ще се свалят килца.
Ние бяхме на консултация днес-6700 и 66 см. В комплект с червено гърло и пресипнал глас, ама как няма като батко му е болен и все му се навира. Зъбките му отдолу са наболи, направо ги напипвам. Пед каза, че целия е един мускул Grinning Той се изпъва като струна, забива краката в земята и не помръдва. Иска само седнал да стои. Набира се, навдига се, ужас е Satisfied Стискайте палци да не се разболее по-сериозно.

# 591
  • моята мила родна страна
Моята  линия почти избледня. Но килограмите не мърдат, останаха 6-7 и не мога ги сваля, въпреки че доста съм ограничила храненето... Бански тази година едва ли ще ми трябва, но като се стопли не знам какво ще обличам ако не се взема сериозно в ръце...

Да ви питам-косичката на вашите бебоци пада ли отзад на тила? Всяка сутрин събирам доста от възглавничката на Габи.

MamaJay, бързо да оздравяват момчетата. А останалите-дано ни подминат болестите тая зима.

# 592
  • Стара Загора
Пада и на Божи косичката, където му е стояла главата си има косми.
Мажите ли с нещо лицето на бебчо за пъпките, които излизат от лигите? Много ме дразнят.

# 593
Много му пада косата на моя.Той се роди с доста коса,но по-голямата част изпада.
Отзад на главата има едно много смешно плешиво петно.

# 594
crossfade, крем за подсичане Wink ама тънко, по врата моя особено се лигави

# 595
  • София
Цикапласт на Ла рош мажа аз.

# 596
Здравейте момичета:))) Аз се позагубих...ама то с това шило..и тея ГИТ,ГЕР,Абкм про0леми направо....ми се скъси живота!
 В крайта сметка,вече сме пациенти на Нзок,пием Фризопеп и чакаме възстановяване...че Аман !!! Измъчи се това девойче моето..
 Последните 2 месеца качи само 400 гр и 300 гр... това ми хреля чашата...Вече е на 4м а прилича на ...2! Като гледам еднихголеми пухкави дебелчовци сладки..и направоооо... Ама да е здрава! Ще си наддаде Simple Smile))
Така съжалявам,че нямах възможност да я кърмя...Нямаше да ги има тия проблеми сега.Почти съм убедена (и голяма доза вина изпитвам...)))

Относно линиа-та..Няма я моята вече.И корема го няма...дори съм с 3 кг по-малко отколкото,като забременях...Но то от много "спокойствие"...
 П.С: Колко тежат вашите бебоци?

# 597
Моето за последно на консултацията преди две седмици беше 6100.Роден е на 18.09 3360гр.Не е от най-едрите бебета на света.На мен даже ми се струва слабичък,но няма на кого да прилича да е пухкав.Аз съм слаба и ММ не е пълен
Педитъра казва,че си е ок детето. Simple Smile И ние сме на АМ и не кърмя,но не мисля,че ако кърмих щеше да е 8 кила бебе. Wink

# 598
На 29.12.(точно на 3 мес.) малкия беше 7 кг, сега върви около 8 сигурно, бая е натежал. На АМ е, още от раждането беше на смесено, после на АМ, за съжаление нямах кърма, а и аз много исках да кърмя. Карай, да сме живи и здрави. Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 09:06 от Анонимен

# 599
  • София
Ето те, за теб си мислех скоро Agredecida. И твоето бебе беше края на септември, нали? Важното е вече да папка и да е здрава, а лесно ще качи грамчета. Синчето на 3м и 1седм беше 6200.

Общи условия

Активация на акаунт