СЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 2

• 79 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета,
Не съм писала скоро, но ви чета всеки ден докато кърмя.
Noel, благодаря за новата темата!
Skabiela, честит ти рожденник. Много успешен да е в живота!
 Ние не сме излизали от няколко дни, надявам днес вече да излезем за малко. Много студено ми се вижда.
За упражненията и аз много искам да ги почвам вече, но съм секцио и ще чакам до третия месец. Първото ми раждане беше нормално и започнах упражнения след като спряха лохиите.
Забелязах, че и моят мъник е започнал да си открива ръцете, разгледа ги и вече по-добре ги координира.
Хубав ден на всички 😀

# 151
  • Стара Загора
Аз чакам да минат 3 месеца от раждането, и се записвам на народни танци в училището до нас, да друсна шкембето малко. Simple Smile)))

# 152
Упражненията ще ги пропусна.Бях качила 20 кг .. Свалих ги.
 Корема ми се прибра (носих корсет 2 седмици) ...има нещо поотпуснато в него,но не е болка за умиране..а и упражнения в момента са последното нещо за което мога да помисля.Благородно завиждам на всяка майка,която има време и може да си го позволи! Simple Smile

# 153
skabiela, 16 е супер възраст, честито, едно отгледа, остават само три! Simple Smile
Аз се върнах в залата на третата седмица след раждането. Сега обаче съм в много по-кофти форма дори от девети месец, когато бях. Ходя веднъж седмично, уикенда, защото само тогава ММ е свободен да погледа детето за час. Тренировката ми лекува депресията, имам цели 60 минути нормалност седмично. Simple Smile Делнични дни ММ ми работи до късно, нямам баби и съм вързана с бебето постоянно, а то е хленчещо, пищящо, ревящо, не се забавлява само, съответно аз у нас не мога да тренирам и правя каквото и да е. Ако знаете зала, където да мога да тупна на някой двумесечно бебе, докато аз тренирам, споделете, имам много голяма нужда. Simple Smile

# 154
  • София
И аз общо взето съм решила след нова година, когато ще е направила и 3 месеца да започна някаква активност.

Тъй като съм танцувала народни танци дълги години, мислих да се върна към тях или да започна посещение на фитнес.

Таткото също работи до късно и ще видим, как ще става излизането. Или ще викам бабата или ще бъде уикенда.

Не смея да се зарадвам, че започна да има периоди на спокойно стоене с отворени очи без да реве. Не са постоянно, но ги има осезаемо. Явно наистина всичко, което ни се струва трудно и уморително се израства и минава Grinning

# 155
  • София
Здравейте,

Мила е също в отбора с ръкомахане и пъха целия юмрук в устата. За момента нямам голям успех в залъгалките, постоянно трябва да я придържам защото ги избутва с език Laughing.

Има дребен обрив в зоната на пелените и смятам, че трябва да сменя козметиката. В момента ползвам основно олиото на Bubchen и тоалетно мляко на Sebamed. Вие каква козметика ползвате?
Има ли от вас, които да ползват A-Derma Exomega крема?

Весел снежен ден!

# 156
  • София
Аз правя коремни преси вечер и качвам стълбите във входа по няколко пъти. Съседите ме мисля за луда!

# 157
Аз съм доволна от козметиката на Бебо, два месеца бях плътно с нея. На една седмица беше детето, когато пед нареди да ползвам Авен, от него или беше съвпадение, но детето се обрина и не смеех друго освен Бебо, защото изпробвано знаех, че не му прави проблем. Едва от миналата седмица, понеже на два месеца се очовечва, пробвам и някаквки други козметики, имам тестери на Адерма, но не съм стигнала до тях още.

# 158
  Бебка освен , че ѝ се гади от биберони , така също и от ръката ѝ.
Правя коремни преси,клякания(едва се изправям) и странична ножица.
Козметиката ни е Мустела.

# 159
Аз правя най-вече упражнения за ръце с тежест от 6 кила, която разнасям по цел ден Grin

ЦуциМ, аз ползвам Exomega. Много съм доволна. Малкият пламва от всякаква друга козметика.

# 160
Колан носих от изписването няколко седмици, докато не започнах да го затягам най-накрая и вече нямаше смисъл. Упражнения започнах да правя след четвъртата седмица - комплекс йога, води се фет бърнинг йога, но е далече от класическата йога. Нямам диастаза, така че спокойно натоварвам коремните мулкули. Спортувам, доколкото може това да се нарече спорт 3-4 пъти седмично по време на предиобедния сън на бебси - 20, 30, 40 мин., колкото отпусне шефът. Grinning Не мога да предвидя кърменето в момента, за да вляза в зала, защото обичам групови тренировки.

# 161
Козметика ползвам за малкия и за мен Биодерма, много съм доволна.
Упражнения не правя, много обичам да вървя, но не става сега за дълги разходки, надявам се пролетта да наваксам.
Носих колан в началото, обаче имам една чувствителност между пъпа и операцията и се засилва като нося колан , и се отказах. Горе- долу се прибра корема, килограми съм +4
И малкия е в отбора на лапащите ръце и си бие и юмруци по лицето, после реве Simple Smile

# 162
Здравейте,

Мила е също в отбора с ръкомахане и пъха целия юмрук в устата. За момента нямам голям успех в залъгалките, постоянно трябва да я придържам защото ги избутва с език Laughing.

Има дребен обрив в зоната на пелените и смятам, че трябва да сменя козметиката. В момента ползвам основно олиото на Bubchen и тоалетно мляко на Sebamed. Вие каква козметика ползвате?
Има ли от вас, които да ползват A-Derma Exomega крема?

Весел снежен ден!

Аз използвам за бебка а дерма синята серия и съм изключително доволна.а каката я ползва вече 7 години ....влюбена съм в тези продукти за мен са много добри

# 163
Аз използвам на LaRoche Posay и съм много доволна. От Dove малката се обрина.

# 164

Мами на смесено хранене сме ам си го яде без проблем но дам ли му кърма рреве тръшка се все едно отрова съмм му дала на какво може да се дължи

Общи условия

Активация на акаунт