DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 823
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Що ли ми се струва,че серията ще свърши със заминаването на Назлъ newsm78 newsm78 newsm78

И аз мисля така и ще ни оставят отново да дерзаем в размисли и страсти  Tired Tired Tired

# 106
  • Под звездите
Не знам за вас , но съм на 100% сигурна, че Ферит няма да е в ресторанта за снимките заради Пелин  #2gunfire #2gunfire тогава Назлъ сигурно още повече ще се разочарова  ooooh! ooooh!  ooooh! още се чуда защо са снимали в Бурса  newsm78 дали Назлъ няма да замине и Ферит да тръгне да я търси и там да си изяснят чувствата  Whistling

Ако постъпят така и единия и другият ще ме разочароват.

# 107
Вече имам главобол от серията! ooooh! ooooh! ooooh!

Много промениха образа на Ферит-не е онзи решителен мъж.

# 108

Мъчи се да докаже на Назлъ, че появата на Пелин хич не му е въздействала, обаче не му се получава. Задушават го отвътре вина и шок от наученото и видяното. Лоша шега ще му изиграе това негово поведение. И аз мисля, че серията ще свърши с тръгването на Назлъ или с обяването пред Ферит, че го напуска. Кажете какво стана с Асуман, какви листчета, тоя мъж какъв беше в бара?

# 109
  • Под звездите
39 Потребители и 85 гости преглеждат темата. При мен това излиза.
Назлъ е разстроена и то с право. Жената усеща кога вниманието на любимият и е раздвоено. Дано нещо да предприеме , за да събуди Ферит. Ако замине, за да го накара да се опомни, тогава няма да и се разсърдя.

# 110
  • Плевен / София

точно...това приятелство с Пелин ми дойде скалъпено...много бързо и повярва този път на казаното...

# 111
  • Враца
Както вече споменах, докато разкрие истинското лице на змията Ферит ще направи много глупости  ooooh! само се моля да не разбере прекалено късно  Praynig Praynig

# 112
  • София
Аз почти изпуснах серията, но ви чета. После ще наваксвам. Явно ще е игра на нерви.

# 113

Ох....и мен не ми харесва това негово държание .Къде отиде самоувереността му ,проницателността му  ooooh! къде отиде онзи решителен мъж който казваше ,че от нищо не се е отказал  ooooh! Не ми харесва посоката в която тръгнаха отношенията им с Назлъ  Tired Tired Tired

# 114
  • Под звездите
Вече имам главобол от серията! :

newsm10 newsm10 newsm10 Това за теб
 341uu 341uu 341uu Това за Ферит.

# 115
Я по-бодро, момичета.
Тая Пелин и на вас ви влезе под кожата май.
Изобщо не допускам раздяла между нашите.

# 116
Малко да се забавляваме с Манами и Тарък  Laughing

Дениз е платил таксата на Асуман...да не търси работа.да стои далеч от Музафер,този който и даде визитката...а  после я скъса...

# 117
Тарък набързо ще го разхввълрят.

А Дениз май е платил дълга на Асуто за училището.

# 118
  • Враца
Дениз е платил дълга на Асуман  Whistling Whistling Денизчо май почва да се влюбва в Асуманка ама той самия не го осъзнава  Whistling
Тарък и Манами ме убиват  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
Манами направо го разглоби  Joy Joy Joy Joy от премятане  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт