DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 818
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Под звездите
хайде змията подхвърли снимката  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А Назлъ как ще улучи книгата?  newsm78

Самата Пелин привлече вниманието и. Попита дали това не книгата, която тя подарила на Ферит. Той и отговори, че не помни.

# 91
Как я насочи змията към книгата...

Ама Назлъ няма ли да се сети...

Нека го записва. Тези лошите да се самоунижожат един по един до един накрая.
Хакан жена му ще му скрои шапката или оня помощника му дето за всички мръсотии знае.

# 92
Ферит нищо не помнел..нямал навик да оставя снимки в книгите....

# 93
  • Под звездите
Милата Назлъ колко е разстроена. Пита Ферит дали Пелин му е подарила тази книга.
Ферит; Не помня.
 Назлъ; Това изпадна от там.

# 94
И сега ако поне малко Ферит не загрее за номерцата на Пелин направо я втасахме  ooooh! Назлъ вече е много сърдита  Tired

# 95
  • Под звездите
Дениз изревнува. Това малко Асуманче ще му разкаже играта. Харесват ми много, като двойка.

# 96
Ех,Асуман...скъса листчето и после взе парчетата

# 97

Опасна е  Naughty

# 98

Опасна е  Naughty
Момичета, я попълнете пропуската ми. Асуман какви ги забърка? Отплеснах се за малко и тя отиде работата...

# 99
  • Под звездите
Признай си бе Назлъ, признай си, че ревнуваш. Престани да повтаряш, че брака е фиктивен.

# 100
  • Плевен / София
лоша работа

# 101
Що ли ми се струва,че серията ще свърши със заминаването на Назлъ newsm78 newsm78 newsm78

# 102
  • Враца
Не знам за вас , но съм на 100% сигурна, че Ферит няма да е в ресторанта за снимките заради Пелин  #2gunfire #2gunfire тогава Назлъ сигурно още повече ще се разочарова  ooooh! ooooh!  ooooh! още се чуда защо са снимали в Бурса  newsm78 дали Назлъ няма да замине и Ферит да тръгне да я търси и там да си изяснят чувствата  Whistling

# 103
# 104
Момичета май ще си останем тази вечер с единствения мил момент между нашите ГГ пред огледалото  Tired Tired Tired Много ни е сърдито момичето а пък момчето да вземе вече да се стегне щото не ми харесва поведението му  Naughty Действия му трябват и да покаже и докаже на Назлъ ,че Пелинката е БИТТЕ  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт