DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 446
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
CakeBalloonBirthdayПривет, момичета!   Balloon

Започвам първо с една шега, която винаги споделям на майки, които имат синове....
Една жена цял живот търсела идеалния мъж Cupid.... Когато уж го намерила в лицето на своя съпруг и партньор, разбрала, че това далеч не е идеалния мъж, за когото цял живот си е мечтала Kissing.... Затова.. след време си родила СИН  Revolving Hearts...Така тя се сдобила с идеалния мъж в живота си!!! Smile

На първия ден от най-прекрасния за мен месец най-празничния и най-скъпия, Ви черпя виртуално, защото днес моят син има рожден ден  Birthday....Като Ферит бей и той издига снага над другите,  има сладки трапчинки на бузите, които му пожелавам винаги да се усмихват на лицето му,  желая му да е  позитивен, щастлив, МНООООГО здрав и да задмине успехите на батко си  Джан /чух, че бил отличник и първенец на випуска/ ... Не държа да се изявява в областта на изкуството, но му пожелавам успех във всяко едно поприще, което той си избере да покорява....

Хубав и позитивен ден, момичета!  Musical Note

ЧРД на сина ти! Нека е здрав и постигне мечтите си! Да са живи и здрави родителите му, да му помагат и подкрепят по пътя към високите цели, които ще си постави!
Да си кажем наздраве с мама и татко!

# 331
# 332
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Имаме фраг и снимки   Crazy суперрр благодаря за което  bouquet
Фрага е объркващ ooooh! този път Асу забърка каша от която трудно ще излезе, майката на Ферит е поредното разочарование за мен  ooooh! как може да се съюзиш с най-големия враг на сина си и убиеца на дъщеря ти  #Crazy Леман мнооооого ще съжалява за постъпката си  Peace

Мъри да ти е живо и здраво момчето  Hug много да те радва и винаги да ти дава поводи да се гордееш с него  bouquet
Аз ви нося и озет  Flutter
"Назлъ иска да се отдалечи за малко. След последните събития, Ферит не иска да я оставя и тръгва след нея. В малкия град, единствения изход е да говорят. Кой ще спечели тази среща където любовта и гордостта се обединявят? Докато Назлъ и Ферит търсят отговорите на този въпрос, в Истанбул ги чака изненада."

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Момичета бомба серия ни чака, а аз нямам търпение  Party

# 333

Иглика само не знаем кой ще дръпне фитила и ще взриви  бомбата  Joy Дали Асуман ,дали Хакан ,дали Пелин или тази привилегия  ще се падне на мама Леман  ooooh!  Все отбор желаещи  ooooh! ooooh! ooooh! а да не забравим и Деметката  ooooh!

И един красив Джан  Hug Рекламира си се човекът няма лошо  Hug

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240250%2F2c … l_wall_-146912950

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 12:51 от mariq_72

# 334
  • Враца

Иглика само не знаем кой ще дръпне фитила и ще взриви  бомбата  Joy Дали Асуман ,дали Хакан ,дали Пелин или тази привилегия  ще се падне на мама Леман  ooooh!  Все отбор желаещи  ooooh! ooooh! ooooh! а да не забравим и Деметката  ooooh!

И един красив Джан  Hug Рекламира си се човекът няма лошо  Hug

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240250%2F2c … l_wall_-146912950
Мими права си  ooooh! ooooh! то пък да му писне на човек , от където и да се обърнеш все психичноболни  ooooh! ooooh! аз друго се чудя .. с какво Хакан ще привлече Леман на негова страна  newsm78 за Пелин съм сигурна че ще изиграе картата с аборта и това, че е невинна #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 13:27 от Иглика :)

# 335
Привет! Hug

Миме HugИглика Hug,благодаря за новите снимки и преведения озет! bouquet bouquet

Да допълня първото изречение от озета-Назлъ иска да се отдалечи за малко .... за да помисли ...или да събере мислите си! Peace
Ето го на турски! Peace
Скрит текст:
Ferit, Nazlı’nın peşinden gidiyor…
Nazlı düşüncelerini toplamak için biraz uzaklaşmak ister. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemez, peşinden gider. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktur. Aşkın ve gururun çarpıştığı bu karşılaşmada kazanan hangisi olacaktır? Nazlı ve Ferit bu sorunun cevabını ararken İstanbul’da onları bekleyen bir sürpriz vardır.

Yayın Günü: 3 Aralık Pazar
Yayın Saati: 20:00

Още една снимка има на сайта на Стар тв.,която не е пусната!

Приятен следобед! Hug

# 336
mury9, да ти е живо и здраво момчето! Много да те радва и много да се гордееш с него! Пожелавам ви весело празнуване! Tada
Благодаря за всичко споделено. Наистина ни чака бомба серия или както казва един мой любим персонаж - "Бомбелере гел". За Леман ханъм нямам думи просто...това майка ли е?!

# 337
Хайде още малко снимки  smile3503

Май целият епизод ще сме на разходка в гората  Joy Joy Joy

Водя ви и един изявен певец  Hug

https://vk.com/feed?z=video275233879_456239673%2F925a058e64fbbd1 … -146912950_205359

# 338
Благодаря за преведения озет! bouquet bouquet bouquet

още снимки на Назлъ....

# 339
Привет Hug

Честит Андреевден с малко закъснение! Честит и първи декември! Hug bouquet

Отбелязваме и световния ден за борба срещу СПИН!

mury9 Hug да е живо и здраво момчето ти, много радост и щастие!  Hug bouquet

Момичета, аз ли нещо не разбрах, но къде пише, че Леман се съюзява с Хакан?! Защо го предполагате? Ако се окаже вярно - ужас! Sick #Crazy

Аз също съм на мнение, че Назлъ трябва да сподели с Ферит най-вече, защото, ако не го направи ще играе по свирката на Хакан. Ако сподели с Ферит може да измислят нещо, може да инсценират раздяла или нещо такова, за да се угоди временно на Хакан; може да говорят с адвокат или с друг професионалист как да се постъпи в случая; наистина, Назлъ ако и това не сподели, след като вече са си изказали чувствата, то не знам за какво точно става въпрос тогава. Даже смятам, че трябва да каже и за ресторанта и за заема, както и за втората работа. Дано не започне отново с тайните и лъжите. Все пак, Назлъ знае, че Хакан се цели във Ферит и е решен да придобие фирмата чрез Булут...ясно е, че ще я изнудва, за да действа както той иска, за да навреди на Ферит и фирмата. Ако Назлъ се поддаде и скрие от Ферит всичко това, то тя отново ще му навреди заради Асуман (също и на Булут, който е ясно, че искат да го вземат отново) и тогава вече трудно би й се простило за същата грешка. Да, Асуман е такава и такава, да, Назлъ не може да я остави и това е ясно на Ферит. Той няма да откаже помощ за Асуман, има достатъчно средства и познати. Може да се действа по различни начини и Асуман да бъде спасена и оправдана, но ако Назлъ не сподели с Ферит и се остави да бъде манипулирана, то ще загуби Ферит, а и Асуман ще бъде винаги в опасност, защото Хакан когато си поиска може да даде този запис, дори и Назлъ да изпълни всичко, изискващо се от нея. Дано действа с ума си, а не според емоциите. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 18:21 от dana78

# 340

Нова снимка от 22 епизод. Асуман с кого разговаря? Thinking

# 341
Добър вечер !

mury9 Hug да е живо и здраво момчето ти, много късмет да има !

Благодаря за снимките  и резюмето  Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Снимка от 22 епизод

Хубава вечер !

# 342
И тук е дървосекач.

# 343
Добър вечер, Hug Hug Hug

Благодаря за озета и новите снимки  newsm51 newsm51 newsm51

mury9, Hug да ти е честит рожденика  newsm59Нека е здрав,щастлив,късметлия и много обичан!Нека постига мечтите си и покорява върхове в живота си!!!Наздраве!!!

Що ли ми се струва,че нарочно ни показват най-вече снимки от селцето където е Назлъ-и хич не вярвам,че ще ни подарят много време от там.А като се върнат в Истанбул торбата с пепелянките ще е във вихъра си ooooh! ooooh! ooooh!Екипа на сериала отговарящ за фрагманите пак ни баламосват и пращат за зелен хайвер! Crossing ArmsТози път не им се вързвам  Naughty

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 21:10 от Keskinowa

# 344
Привет, момичета в края на работната седмица и в началото на последния месец от годината! wavey

Благодаря на всички ви за снимките, резюмето и всичко споделено!

mury9 Hug
Здраво и щастливо да е момчето ти и да ти носи много радост!
Весел празник!

Цитат
Момичета, аз ли нещо не разбрах, но къде пише, че Леман се съюзява с Хакан?! Защо го предполагате? Ако се окаже вярно - ужас!
И аз се присъединявам към въпроса на Дана.Тези дни нямам много време и ви четях предимно от телефона и останах с убеждението, че в бързината съм пропуснала нещо за Леман.

Прекалено много ще станат враговете на Ферит и Назлъ, ако към тях се присъедини и мама Леман. Нормално е жената да се поинтересува от новата си снаха и да поиска да събере информация за нея от хората, които я познават /например Дениз/. Не бих се учудила, ако някой се е опитал да я настрои негативно /защо не Пелин/ и тя да се иска сама да разбере как стоят нещата. Не мисля, че има причина Леман да се превръща във враг на жената, която сина й е избрал за своя съпруга. Не виждам и за какво би могла да се хване. Точно напротив, тя може много тактично покрай Булут да се сближи с Назлъ и така лека-полека да затопли отношенията със собствения си син. След загубата на дъщеря си Леман едва ли би изгорила всички мостове към Ферит, когото не се съмнявам че много обича. Много се надявам да се окажа права.

Може да ме смятате за наивна, но на тези снимки аз не виждам лицемерие и притворство, а една жена, която иска да се сближи със сина си и неговата избраница. Знаем, че тя отдавна мечтае сина й да се задоми и да си има деца, а сега това е на път да се реализира.

Най-интересен ми е случаят на Асуман. Какво точно ще й се случи и дали Дениз ще успее да й помогне. И как ще се отрази цялата тази ситуация на отношенията на Назлъ и Ферит. Може би самият Дениз  в опитите си да помогне на Асуман ще сподели с Ферит и ще потърси помощ от него в тази сложна ситуация, знае ли човек. В резюмето пише, че и двамата ги чака изненада при завръщането им в Истанбул. Може би заедно ще научат и няма да се налага Назлъ да споделя с Ферит.

Кескинова Hug, със сигурност ни пускат по пързалката, при това много яко, но нали и това е част от удоволствието.
Ние да мислим едно, а да стане друго. Laughing
Никой не може да ми развали удоволствието от романтиката, която очаквам да видя в предстоящия епизод.  Two Hearts
Ни Пелин, ни Демет, ни Хакан, нито който и да е.

Общи условия

Активация на акаунт