DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Злати благодарности за кафето и за гифчетата  bouquet Лека и спорна неделя дружина  Hug починете си и довечера всички на линия  Heart Eyes

В очакване на новата серия  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=ECcfPNUmb3U

# 361
Привет и от мен в нашия ден, дружки! wavey

Злати  Hug
Благодаря за сутрешния привет и за хубавите гифчета!

Миме  Hug
Хубаво клипче си сложила, тъкмо да се настроим за вълнуващия епизод, който ни очаква довечера.
Ще има и романтика и екшън, вероятно в тази поредност.
Надявам се първото да е преобладаващо, както на нас си се иска...

Момичета, няма никакви основания за притеснения във връзка със сериала „Вълк“.
Йозге ще бъде гост-актьор в само един епизод и участието й вече е заснето.

„Вълк“ е минисериал с военна тематика, състои се само от 6 серии с продължителност от по 60 минути всяка и е уникален по своя замисъл. Вече е изцяло заснет и се очаква да бъде излъчен през февруари. Сериалът се отличава с много добри спецефекти,  уникална операторска работа, вълнуващ сценарий и великолепен актьорски каст. Подготовката за него е отнела на екипа цяла година. Финалната 6 серия е заснета като  игрален филм, който ще бъде излъчен в кината.

Действието се равива в съвременна Турция през пролетта на 2014 година, когато врагове са обкръжили граничните райони. Страната се сблъсква с най-голямата опасност в своята история. Сериалът разказва за героите, които са готови да жертват живота си заради родината и заради близките си. Любовта гори в сърцата им, но те са самотни герои, те са вълци.

В главните роли: Серкан Чайоолу, Джан Нергис, Емир Бендерлиоолу, Аху Тюркпенче, Месут Акуста, Озан Агач и др.

Водя ви още един красив Джан от новата фотосесия и ви пожелавам прекрасен неделен ден, дружки

П.П. Допълвам се с нещо от официалната страница на сериала.
Големи сладури. Two Hearts

https://vk.com/feed?z=video-146912950_456240260%2F96ce6f9d0980a4 … -146912950_206795

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 12:43 от * Дъга

# 362
  • София
Здравейте,

интересна серия се очертава. Дано само да не ни излъжат и да дадат в началото набързо сдобряването, а после цяла серия да гледаме агонията на Назлъ с Хакан, Асуман и Леман.

# 363
От продуцентката ни Ямур Юнал.
Това сигурно е когато Ферит е намерил Назлъ.
Редно е да има и целувка... Laughing

# 364
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено  Flutter
Довечера преди серията масата е от мен  Hug
Значи аз се надявам на нещо повече от целувка... ама и на нея ще съм доволна  Whistling Whistling
Хайде до довечера ... бодри и свежи  Party Party

#askitrafi- любовно признание  Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party Party

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 16:46 от Иглика :)

# 365
  • София
От продуцентката ни Ямур Юнал.
Това сигурно е когато Ферит е намерил Назлъ.
Редно е да има и целувка... Laughing

Скрит текст:

Силно се надявам, защото понякога има много силни моменти, в които очакваме целувка, но ни се разминава. Blush Дано има, защото Джан и Йозге се справят много добре в тези моменти. Heart Eyes Получават им се сцените. Peace

# 366
  • Враца
Момичета ето ви и обещаната почерпка  Hug

Да ви е сладко  Hug Hug
А сега отивам да готвя, че мъжа като се прибере няма какво да яде  Whistling Whistling пък и да мога да си гледам епизодчето спокойно  Hug до 20:00 момичета  Hug

# 367
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Поздравления за Иглика, за взетите изпити....остана малко до началото...дано в серията има повече любов и малко драма...

# 368
# 369
Почна повторението, направо не остана.

Иглика, благодаря за разкошната почерпка!

Надявам се епизодът е вълнуващ и интересен!

Приятно гледане, момичета!

# 370
  • Враца
Ето ме и мен  Hug Hug
Не издържах и си пренесох лаптопа до мен  Whistling Mr. Green Mr. Green
Гости, Дъгичке  Hug Hug Hug Hug
Много напред е озета бе  Shocked Shocked то в и 30 ще почне новата серия  Party Party Party

# 371
  • София
Иглика, честито за изпита! Peace

Аз залагам, че няма да има целувка, но ми се иска да греша. Blush

# 372
Момичета ето ме и мен  Hug  Иглика благодарности за почерпката  Hug От мен приятно гледане и безпроблемен нет  Praynig

# 373
Безпроблемен нет,момичета!Днес съм скромна в очакванията си,пък дано ме изненадат приятно!!!

Спокооооо,след озета 15-20 мин рекламлар  ooooh! ooooh! ooooh!

За целувкатаааа дано не е някоя я по бузата,я по нослето-той Ферит уж не обича толкоз скромни целуфанки! Joy Joy Joy

# 374
  • София
Скрит текст:
Безпроблемен нет,момичета!Днес съм скромна в очакванията си,пък дано ме изненадат приятно!!!

Спокооооо,след озета 15-20 мин рекламлар  ooooh! ooooh! ooooh!
За целувкатаааа дано не е някоя я по бузата,я по нослето-той Ферит уж не обича толкоз скромни целуфанки! Joy Joy Joy
И аз на това разчитам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт